Wysłany: 2007-12-28, 14:42 MIEJSCA CASTINGOW 2 EDYCJI
Dzisiaj, 28.12.07r. dostalem SMS'a zwrotnego z data i miejscem castingow do 2 edycji You Can Dance, i co zrobilem?? Oczywiscie pobieglem odrazu do kompa by wam napisac jego tresc :]
A wiec:
"YCD: Krakow, Nowa Huta (21.01), Os Szkolne 25
Gdansk: (24.01), AWF, Sala Widowiskowa, ul. K.Gorskiego 1
Warszawa: (27-28.01), Teatr Sabat, ul. Foksal 16. Zapraszamy
Chwile potem dostalem 2 SMS:
"YCD: Terminy castingow do 2 edycji pogramu 'You Can Dance'. Wszedzie start o godz. 8.00 rano. Miejsca i terminy:
BYTOM: 19.01, Opera Slaska, ul. Moniuszki 21-23;
Zapewne to nie koniec SMS'ow, pewnie bedzie dalszy ciag wiec niedlugo bede edytowac :]
Ostatnio zmieniony przez dGn 2007-12-28, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Achhh jak to dobrze ze jestem z Krakowa :]
Teraz poszukuje kogos kto byl na castingu w 1 edycji YCD, bym sie dowiedzial jak to mniej wiecej wyglada. Jak kos chetny to prosze napisac mi na GG:9939968 lub na forum, bedzie dla wszystkich :]
Dziękujemy Ci bardzo! Fajnie, że napisałeś nam terminy
Ja pojadę do Warszawy. Jak mi się nie uda w niedzielę, to wrócę do nich w poniedziałek
Ale super, że tak późno. Myślałam, że wcześniej.
Szkoda... No, ale dobrze, że chociaż 4 miejsca są.
I wspaniale, że się z nami podzieliłeś tą informacją :*
Mamy równo miesiąc do castingu w Wawie. Myślałam, że będzie gorzej Tzn. że 18 stycznia czy coś w ten deseń.
Ale nie jest chyba jakieś duże? Bo dziwi mnie to trochę
Dla Ciebie to jak najbardziej dobrze Ja mam aż 1,5h drogi do Wawy. Więc ciężko będzie na 8 dotrzeć, ale cóż... Czego się nie robi, by pomóc spełnić swoje marzenia?
Teatr Sabat w Warszawie to bardzo klimatyczne miejsce, ale ulica Foksal jest bardzo wąska, wyobrażam sobie co tam się będzie działo, poza tym wnioskuję, że w programie pojawi się zapewne szefowa Sabatu czyli M. Potocka, może jako juror, może jako choreograf
a to ta pani http://www.teatry.art.pl/!rozmowy/mpotocka.htm
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
donna, czy mi sie wydaje czy ty bylas na castingu w 1 edycji?
Jesli bylas to podziel sie wrazeiami jak bylo, jak wygladalo od samego przyjechania na casting do konca? =]
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum