a i tak mi sie przypomnialo jeszcze pamietam takiego kolesia co tanczyl taki swoj dziwny styl.. odpadl w paryzu.. hohohohoho tak smiesznie przeplatal nogami
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Mi oczywiście najbardziej w pamięć zapadła Diana. Swoim tańcem i tym ciekawym materiałem, orginalnością itp. No i oczywiście Oskar Ordowski- OO <lol2> Niezła polewka z niego była
Mi zapadly w pamięć:
* Maria ( za swoja wypowiedz ze chce być... gwiazdą)
* Diana ( za oryginalność)
* Roofi ( bo fajnie tanczył...)
* Niecik ( podobnie jak Roofi)
* GaUa ( ogolnie za taniec, ale i styl bycia i charakter no i za..wygląd)
To chyba tyle...
_________________ Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce...
"You can dance anywhere, even if only in your heart."
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Wysłany: 2008-03-27, 23:52
mi chyba najbardziej:
-Diana
-Kamil K.
-Oskar O.
i taki koleś w zielonej bluzce bekowy co tanczyl do jakiejs piosenki madonny ;D i co mu Agustin powiedział : Nie wiem co jest w twoim mózgu.
z 2 edycji to Władzia Zygmunt!!!!!!! ten koleś co był na warsztatach w Paryżu co tańczył latino... ale sobie nie poradził i przyszedl na kasting do 2 edycji ale wygladał jak transwestyta... i na sam widok go wygonili....
jeszcze byl taki koles co tanczył chyba współczesny a puźniej do jury mówił ze tanczy też standard a Egurola kazl mu zrobić jakąś figure i nie umial hahahah. z pierwszej oczywiscie Występ Kamila Kucharzewskiego i gleby!
Też z 2 edycji z castingów... nie pamiętam jak sie ten chłopak nazywał, ale nigdy go nie zapomnę. To był ten głuchoniemy chłopak... normalnie wielki szacun dla niego i dla tego kolegi który pewnie nie tylko wtedy mu pomógł. Troszkę chłopak był przestraszony ale czemu sie dziwić... był BOSKI!!! Pozdrawiam obydwu
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum