Tak głuchoniemy chłopak ... wielki szacunek dla niego !!
Był fenomenalny
** GaUa (na zawsze !! za taniec, styl, całokształt)
** RooFi
**Marijah (za taniec !)
** Dianka (za majkela )
**Niecik (za taniec, za to,że ma w sobie więcej ruchów kobiety niz mężczyzny )
**Cinek (Piróg,zrób salto )
**Grzesio (bo super tańczył i nie wszedł do 16.. )
**Kryspin !!
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-18, 09:25
Mi zapadł w pamięć ten chłopak głucho niemy (ostatnio na TVN był Uwaga z jego udziałem i chcą mu pomóc) i taki pajac nie (pamiętam na którym castingu) co przyszedł z biało-czerwoną flagą i tańczył xD albo koleś co powiedział, że przyszedł do programu bo :chce dostać w d*pe"
Wysłany: 2008-05-18, 20:14
- Głuchoniemy chłopak - podziwiam go
- Roland (<3)
- ta dziewczyna od biletu pkp xd
- Greg, Patryk, Kamil (< ich solówki jakoś najbardziej pamiętam) i jeszcze parę osób z tej edycji
- Diana , Tito, Gleba, Roofi :*, Piotrek :*
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Nie zdziwie was jak jeszcze raz napisze że ten chłopak głuchoniemy. On był... po prostu nie da sie tego opisać! To że nie słysząc muzyki tak zatańczył, że się odważył... WIELKI SZACUNEK
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
o tak, ten głuchoniemy chłopak z pewnością
Damian Disco Kowboj, lmfao
Roland
WŁADZIA (którą moja koleżnaka zna osobiście ;d)
Diana, Anetka
Dziewczyna od biletu PKP
a w amerykańskim YCD w 4 edycji, która się zaczeła właśnie, w pierwszym odcinku była dziewczyna, która nie widziała od urodzenia... każdy z jurorów tak płakał... masakra! wielki szacunek dla takich ludzi!!!
chłopak, który nie słyszał.
urywki z Mariuszem Kotarskim <3 jak tańczył bez butów, a potem w ^^
koleś z pierwszej edycji, z flagami buhahaha
nasza śmietanka czyli Roland i Władzia.
oczywiście cała pierwsza i druga edycja ^^ znaczy całe 16tki.
siostry Bagińskie.
Oskar Ordowski!
Kamil Kucharzewski.
Patryk. nie pamiętam jak on miał na nazwisko. Faraon na niego mówili http://fluu.deviantart.com/art/FaRaOn-89411545 o ten ten ^^
i nie wiem ..
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
nom on był dobryy ...szjkoda, ze nie ma z nim fimików nigdzie...straszny był jego występ...hyy xD a nie wiem jak miał na nazwisko...ale tez go pamiętam...:)) wyróżniał sie:P
Oskar Ordowski
Patryk od abstract style - niezly koles...
Michalina - wlasny taniec zamiast choreo
Basia Derkowska - tak jakos ogolnie
Gleba - casting i caloksztalt pozniejszych dokonan^^
Diana - za wystep na castingu, wlosy i ciuchy^^
Natalia - caloksztalt
Maria - rowniez jak ktos wczesniej za wypowiedz ze chce byc gwiazda:P, ale nie tylko
Kamil Kucharzewski
Gluchoniemy Damian
Wladzia - n/c;P
Ewa Radew - wystep na castingu i osobowosc takiej zwyczajnej, fajnej dziewczyny; no i wzruszenie Piroga^^
Justyna - znowu casting, nogi^^, ale i modern jazz z Krysem i cala reszte
Kryspin - ogolnie
Kasia Kubalska - solowki, wrzaski (ktore na mnie jakos nie robily wrazenia:P), tekst do jury na castingu i cala reszte
Egipcjanin Wesam prezentujacy jedna z ulubionych technik meskiej czesci naszego jury^^
Gieorgij i Pawel Grala - czerwony i niebieski:P, no i Greg pozniej w programie rowniez
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum