ja pamiętam Oskara który był ze mną w grupie i dostał niebieska bransoletke niediość że świtnie tańczył to rzucał sie w oczy bo ciemnoskóry z afro na głowie:) moze wie ktoś coś o nim?:)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
dance [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-16, 22:52
tak, ja tez go pamietam i jeszcze pamietam dziewczyne tanczaca taniec brzucha
ja pamietam pare,ktora tanczyla r'n'r i byli bardzo fajni.naprawde pokazali cos dobrego.pamietam jeszcze dwie dziewczyny z mojej grupy.jedna z nich przeszla dalej ale nie wiem dlaczego...
Ja jeszce pamietam z mojej grupy chłopaka od towarzyskiego z którym rozmawiałąm i jest z Gdańska pozdrawiam:) hehe fajnie tańczył ale też dalej sie nie dostał....
co do pary tanczacej r'n'r to dowiedzalam sie od mojej znajomej pracujacej w \operze,ze nie przeszli.podobno chcieli przepuscic chlopaka ale on powiedzial,ze bez partnerki nie idzie.to dopiero odwaga i oddanie.wielki plus dla tego chlopaka.oby bylo wiecej takich ludzi.
nie pokazali ich wczoraj choc byli we wrocku.ten koles w okularkach z wczorajszego programu byl nawet mily bo gadalam z nim po wyjsciu.sluchajac wczoraj wypowiedzi sedziow twierdze,ze czasem powinni sie zastanowic,ze rania ludzi,ten tekst z zuchwa albo inne byly nie na poziomie.powinni krytykowac taniec lub go chwalic a nie wyglad.za czesc rzeczy ludzie nie odpowiadaja.ja bym chyba nie wytrzymala i sie z nimi poklocila tam.
[ Dodano: 2007-09-06, 13:16 ]
ja jeszcze zastanawiam sie czy dostal sie moj znajomy Zibi.wydaje mi sie ,ze jest na reklamie ale byl we wrocku w dogrywce i nie wiem czy przeszedl.tego akurat nie pokazali.widzialam tylko dogrywke.
No fajne by było jakby sie dostał tezuwzam że jury powinno sie zastanowic nad tym co móia bo poprostu maskra czasem co mówili na temat innych ale mysle również że niektórzy taka tam zwałe z siebie robili że tez bym czasem ze smiechu np na ich miejscu nie wytrzyamała
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum