Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-03-04, 10:32
Kasiorda napisał/a
No miejmy nadzieję ale mysle,że w tej edycji nie będzie takich osobowości,jak w 1 np.Roofi,Diana,Maria
drugiego Roofiego na pewno nie bedzie:D
zreszta w ogole mam nadzieje, ze osoby beda inne
ale pewnie znajda sie tacy, ktoirzy beda kogos z pierszej edycji nasladowac
głosuje się na pare, a nie na konkretną osobę xd mi sie Ania nie bardzo podobała w cha-chy jakoś miałam wrażenie że sztywna jest ale wszystko przed NIMI xd
głosuje się na pare, a nie na konkretną osobę xd mi sie Ania nie bardzo podobała w cha-chy jakoś miałam wrażenie że sztywna jest ale wszystko przed NIMI xd
Wysłany: 2008-03-04, 20:19
donna napisał/a
Kasiorda napisał/a
ale mysle,że w tej edycji nie będzie takich osobowości,jak w 1 np.Roofi,Diana,Maria
a ja myślę, że się mylisz, na pewno będą osoby, które zrobią na nas wrażenie, inną sprawą jest sentyment jakim darzymy osoby z 1 edycji
\
gdzies w jakis relacjach czytalam, ze wybrali chlopakow od hh (Pioterk i Roofi), dziewczyne od jazzu (natalia)
i byo jeszcze kilka przykladow, ale juz nie pamietam
a to odnosnie biletow do paryza;D
Właśnie oglądam pierwsze castingi i już wiem, że dużą szansę na popularność nie mniejszą od tej, która była udziałem Roofiego ma chłopak z nr1254, który tańczył do piosenki zesp. Big Cyc "Pechowy jak Polak", no i zapaśniczka, zrobiła na mnie wrażenie:)), jestem przekonana, że ta edycja będzie lepsza od poprzedniej
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Wysłany: 2008-03-05, 22:13
donna napisał/a
Właśnie oglądam pierwsze castingi i już wiem, że dużą szansę na popularność nie mniejszą od tej, która była udziałem Roofiego ma chłopak z nr1254, który tańczył do piosenki zesp. Big Cyc Pechowy jak Polak, no i zapaśniczka, zrobiła na mnie wrażenie:)), jestem przekonana, że ta edycja będzie lepsza od poprzedniej
dobrze tanczyl, ael to nie to, to Roofi:D
zobaczym co nam pokaze no i czy do 16nastki sie dostanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum