Weźcie z tą Władzią...
Co do castingów jestem prawie pewny, że widziałem kogoś z forum w tle na castingach w Krakowie;) dziewczynę, ale za nic sobie nie przypomnę jaki nick.
[ Dodano: 2008-03-06, 16:05 ]
A z wczorajszych występów najbardziej podobał mi się taniec tego chłopaka z castingów z bydgoszczy, co tańczył coś w stylu breakdance.
_________________ 'Jeśli chcesz być KIMŚ, najpierw musisz być SOBĄ.'
Powiem tak: Władzia była dziwna;) Płakała, bo się nie dostała, a tak jak ona tańczyła, może sam bym mógł bez niczego zrobić:P
Ale ten chłopak z castingów z bydgoszczy naprawdę wymiatał!!!
_________________ 'Jeśli chcesz być KIMŚ, najpierw musisz być SOBĄ.'
ale są też plusy ;D. przynajmniej Maniek będzie na workshopach FNF masters workshops tour
w marcu ^. teeraz chyba jest w tokyo , bynajmniej tak jest na myspace. Wiadomo, bo gdyby był w YCD nie miał by na to wszystko czasu ;D.
Ja chcę juz zobaczyc Buenos Aries ... matko tam cieplutenko mieli. Kiedy pokaza ..:) Wladzia dokladnie dziwna byla.. ale ogolnie fjna pasja.. Dobrze ze nie zaatakowala Pirózka
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum