Dokładnie... Mnie osobiście to trochę wnerwia, że do zatańczenia przed jurorami wybierają takie osoby, żeby tylko polewka była, a odrzucają osoby, które naprawde mają talent. Wiadomo, że to jest show i trzeba się też pośmiać, ale czasem przesadzają z doborem tych kandydatów, a tymczasem być może w tych odrzuconych osobach był ten "diamencik".
po prostu zawsze daja jakis lomow zeby bylo smieznie
racja.
w każdym programie tak jest, daja takich ludzi żeby było smieszniej, program byłby nudny jakby wystepowali tylko ci co tancza perfekt.
do szansy na sukces np. tez zawsze dadzą jakiegos "oszołoma" żeby było barwniej
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-03-07, 08:57
gdyby,m nie tanczyla
i puszczali by samych dobrych tancerzy nudziloby mnie to
ale ze oglada program wiecej "zwyklych" ludzi to musza zrobnic cos takiego, zeby i oni chcieli ogladac
Mnie osobiscie bardzo podobaja sie 2 osoby:
Grzegorz Moczko i Żaneta Majcher ... podoba mi się z jaką lekkością tańczą...
A po za tym nie widziałam jeszcze nigdy breaka w piosence Big Cyca ;D i zatańcz jeszcze do tego... ;p strzał w 10!
Inne osoby też były świetne jak np. Paulina Bagińska, która śmigała po parkiecie poprostu wypaśnie... ale tamte dwie osoby powyzej najbardziej zapadły mi w pamięć ...
a mi sie najbardziej podobał Damian, ten koleś, który jeździł na wózku... byl najlepszy no pozatym fajni byli tez Ci co do feela tanczyli ci pierwsi :D
a władzia - żal :/ :/ (LUDZIE! SMIEJECIE SIE Z CZYJEGOŚ NIESZCZEŚCIA!!!)
nie moge doczekac sie jutra, 21;30
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum