fakt, post natusssski trochę bełkotliwy, ale chodzi Jej o szkołę tańca z Łodzi Fresh`n`Funky i tancerzy-Mańka i wymienionych, którzy dostali bilety do Buenos, w tej szkole instruktorką jest /była?/ również Anna Bosak
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
fakt, post natusssski trochę bełkotliwy, ale chodzi Jej o szkołę tańca z Łodzi Fresh`n`Funky i tancerzy-Mańka i wymienionych, którzy dostali bilety do Buenos, w tej szkole instruktorką jest /była?/ również Anna Bosak
ahaaaa...twoja wypowiedz lepiej zrozumialam
_________________ PoZdRo dla fanow rOOfiego<3, Gabrysia<3,Marcina, Basi, Anetki i Saszy:*:*:*
oj tam czepiacie sie ze belkotliwy xD poprostu szybko pisalam i skrotami bo myslalam ze wszyscy sie polapia ze fnf to fresh'n'funky.ale podobno maniek nie pojedzie jednak do buenos.takktos napisal na forum oficjalnej strony ycd
juz mniej belkotliwie? wszyscy zrozumieli??
nie wiem po co sie pchal na casting.moze to tylko plotka ze nie jedzie ale nie wydaje mi sie.
wogle w komentach na myspace roxi jest mowa o jakis umowach z egurolla. ktos wie o co chodzi?
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-02-10, 12:06
natusssska napisał/a
nie wiem po co sie pchal na casting.moze to tylko plotka ze nie jedzie ale nie wydaje mi sie.
wogle w komentach na myspace roxi jest mowa o jakis umowach z egurolla. ktos wie o co chodzi?
Maniek podobno nie jedzie po wyjeżdza z grupa i z fpc do Londynu. I tak sobie chłopak poradzi, bo talentu mu nie brakuje. Trudno mu sie dziwic, moze ten kontrakt wcale nie był taki przyjazny i dobry dla niego.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum