Widzę, że po ostatnim odcinku sporo się u wielu z nas pozmieniało, ja nie jestem wyjątkiem
1. Kryspin/ Justyna - jak już pisałam, chcę ich oboje na szczycie podium
2. Kasia
3. Artur
4. Ania /Greg
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Widze że zdania są różne, a ja zostaje przy swoim. Za taniec obstawiam 1.Artur, 2.Ania, 3.Kasia/Greg/Kryspin ... mimo że najbardziej lubię Grzesia i Anie to liczę sie z tym jak może być i że są od niego lepsi... [ kurde! powtarzam sie? ]
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
A ja w tej edycji nie mogę znaleźć sobie wybitnego faworyta. Z odcinka na odcinek zmieniam zdanie ;p Po ostatnim najbardziej podoba mi się chyba Justyna. I Kryspin na plus, w końcu zaczęłam go bardziej zauważać (; Najbardziej szkoda mi było, kiedy odpadła Roxy i Santi.
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-22, 10:32
No i znowu huśtawka. Na jednym końcu Kryspin, na drugim Kasia. Tak się huśtają, huśtają, raz jedno jest na górze, a raz drugie. Po wczorajszym odcinku znowu Kasia jest na górze i znowu właśnie ona jest moją faworytką
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
Po odpadnięciu Grega u mnie wygląda to tak:
1.Kasia
2.Kryspin
3. Ania
4.Artur, denerwuje mnie od pewnego czasu tymi swoimi pewnymi minami i gestami do kamery....
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Artur, denerwuje mnie od pewnego czasu tymi swoimi pewnymi minami i gestami do kamery....
Mnie też denerwuje Po solówce zawsze łapa do góry, jak zostanie to skręt twarzy i obie ręce wystawia do przodu Jeszcze do tego teksty: Pozdrawiam - skręt twarzy - wszystkich - skręt twarzy - ręce do przodu. A przy wyjsciu jeszcze reka do góry
Nie zrozumcie mnie źle Ja to pisze, nie dlatego, że go nie lubie tylko po prostu śmieszy mnie to...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum