Pozdrawiam - skręt twarzy - wszystkich - skręt twarzy - ręce do przodu.
rozśmieszyłaś mnie tym, ale tak jest. Jeszcze zawsze puszcza oczko do faanów. I mam nadzieję, że nie będzie w finalei.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
kasia bąsź kryspin
artur wg nie powinien wygrać. propgram dał mu popularność i to pwoinnio mu wystarczyć, zresztą wydaje mi się że on po to przyszedł do tego programu (patrząc na jego dotychczasowe osiągnięcia nie sądzę aby bardzo zależało mu na wygranej)
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
kasia i kryspin, ale bardziej wole Krysa, chociaz pasowało by zeby teraz jakas dziewczyna wygrała.xPP
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ja po poprzednim odcinku znowu nie mogę jednoznacznie zdecydować pomiędzy Kasia i Kryspinem... Ehh. Oboje są wspaniali, ale jakoś tak na Kryspina mi łatwiej głosować, tak zawsze mi się wydaje, że jemu moja pomoc smsowa się bardziej przyda
Jak Kasia wygra to tragedii nie będzie
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Wysłany: 2008-05-23, 12:59
Z charakteru i ogólnej postawy na scenie podoba mi się najbardziej Ania...
Jeżeli chodzi o taniec to jakoś nie mogę znaleźć wśród nich swojego faworyta. W tamtej edycji byłam za Dianą, a jak odpadła to za Roofi'm... a teraz nie mam pojęcia na kogo głosować. U Artura denerwuje mnie jego pewność siebie i to showman'owe zachowanie xD. Ostatnio powiedział w kulisach coś takiego : 'Niestety jestem Polakiem' - tym również mnie do siebie zraził. Ania jest bardzo sympatyczna, jej taniec mi się podoba, ale chyba nie na tyle, aby wygrała program... Kryspin przypomina mi Glebę (a jego jakoś nie lubię :<), po za tym tańczy podobną technikę (taniec współczesny), ale również (tak jak Ania) jest bardzo miły i ma coś w sobie . Kasia jak już gdzieś wspomniałam, jest mi obojętna.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Ja po poprzednim odcinku znowu nie mogę jednoznacznie zdecydować pomiędzy Kasia i Kryspinem... Ehh. Oboje są wspaniali, ale jakoś tak na Kryspina mi łatwiej głosować, tak zawsze mi się wydaje, że jemu moja pomoc smsowa się bardziej przyda
Jak Kasia wygra to tragedii nie będzie
Do tej pory też na Kryspina było mi łatwiej głosować, ale po tym co pokazali razem w ostatnim odcinku nie potrafię zdecydować kogo bardziej wolałabym zobaczyć na pierwszym miejscu podium. Kryspin "zniewolił" mnie we współczesnym nie tylko tańcem ale i spódnicą, a raczej tym co było pod nią Ale co na to poradzę, jestem kobietą a Kryspin to chodzące ciacho
Natomiast Kasia oczarowała mnie totalnie swoja solówką. Mogę ją oglądać i oglądać i oglądać...
W finale (bo nie wyobrażam sobie nawet żeby ich tam zabrakło ) zagłosuje i na Kasie i na Kryspina a potem niech się dzieje co chce... oby tylko któreś z nich wygrało
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-24, 10:13
Ja już postanowiłem, gdy Kryspin&Kasia będą w finale, zagłosuję na Kryspina XX SMSów... :]! Bo jednak faworyta ma się jednego! ! Mimo,że Kasia jest świetna, ale czuję,że to ona ma największe szanse na zwycięstwo, choć liczę na niespodziankę!... :]!
Też mi się tak wydawało, ale do czasu... Na początku byłam zdecydowanie bardziej za Kasią, ale od 3 live'u Kryspin zajął Jej miejsce w moim prywatnym rankingu (dodam tylko, że wcześniej cały czas zajmował drugą pozycję)
Natomiast 5 i 6 live sprawiły, że 1 miejsce mojego podium stało się zbyt ciasne jak dla jednej osoby, a live 7 utwierdził mnie tylko w przekonaniu, że wybrałam na swoich faworytów najlepszych tancerzy tej edycji
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Ja bym generalnie powiedziała, że w tej edycji nie miałam aż tak zdecydowanych faworytow jak w pierwszej i częściej się te osoby na mojej 'liście' zmieniały. I doszłam do wniosku, że to z jednej strony nawet lepiej, bo nie muszę się tak emocjonować i stresować podczas live'ów ;p Co nie znaczy, że nie było osób, którym jakoś tam bardziej kibicowałam. Na dzień dzisiejszy zwycięstwa życzę Kryspinowi Wcześniej bardzo kibicowałam też Roxy, Anecie, Santiemu i Justynie... (;
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Wysłany: 2008-10-03, 14:40
A jak w 3 edycji, przed pierwszym programem na żywo?? Ja mam takie swoje TOP5 : Justyna,Iza,Wiola,Marcin oraz Kuba... na nich najbardziej liczę, a kto będzie tym moim jedynym, jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć, ciężko będzie wybrać, bo są naprawdę fantastico!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum