Wysłany: 2007-09-14, 07:43 Czy macie swojego faworyta?kto wam sie podoba?kto wygra ?
Jeśli macie swojego faworyta podajcie go proszę.....Podzielcie sie wrażeniami kto był waszym zdaniem najlepszy:) i powinien wygrać ten program, kogo obstawiacie, że może wygrać a kto na to nie zasługuje. A może ktoś zwrócił wasza uwagę- był zabawny, żałosny,przekonujący......?
a ja mam juz swojego faworyta....a raczej faworytke!!!
jest nią Diana z Koszalina ^^...Ona swietnie tanczy...
widzialam ją juz nie raz w akcji^^
pozdrawiam
Dużo ludzi fajnie zatańczyło mi sie podobał ten chłopak co w pierwszym castingu przyszedł z bratem i z nim zatańczył ,ale w drugim zatańczył sam, i to rodzeństwo z castingu chyba z Gdańska ( ta od jacksona ^^) .
sweetangel70 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-16, 10:09
Hmm WITAM SERDECZNIE 'zalogowanych', 'moderatora', itd
ja nie mam swojego faworyta, poniewaz sądze ze na tancu sie nie znam mimo tego ze moge mysle iz sie znam !
od tego kto wygra beda specjalisci w Paryzu i to oni ocenia a my tylko sie dowiemy a faworyta mozna miec "oczywiscie", ale mozemy tylko przypuszczac kto wygra nigdy nie na 100 % tego nie wiemy
Mi osobiscie podoba się Electric boogie pewna kobieta ktora kiedy weszla na sale to odrazu zostala skrytykowana przez jednego z jurorow takim tekstem"kim jestes w tancu kobieta czy mezczyzna" nie rozumiem poco byl ten zbedny glupi i mysle stresujacy przed samym wystepem dla tej Pani ))))
bardzo interesujacy byl tez wystep mlodego wykonawcy Electric boogie...szkoda ze byl zamlody no fakt 11 lat to zbyt malo
Podobal mi sie rowniez chlopak ktory najpierw byl z bratem ale niestety sie nie dostal a pozniej przyjechal sam i wypowiadaj sie na temat swojego cieszkiego dziecinstwa i dlatego za szczerosc i oczywiscie piekny taniec mysle ze te dwie osoby sa jakby moimi faworytami
no, ale kto naprawde wygra to sie okarze !
a ja zapraszam do wypowiadania sie na moj temat "Michał Pirog i jego łzy" dziekuje wszystkim ktorzy czytaja moje wypowiedzi i Pozdrawiam z Australii!
Powodzenia uczestnikom młaaaa!;):):):):):)
Gdyby Kamil Kucharzewski się dostał,to byłby faworytem każdego.A moim faworytem osobiście jest koleszka z pierwszego odcinka który pierwszy raz przyjechał z bratem a później sam i dostał się.Koleś pochodzi z Mysłowic
a mi sie bardzo spodobal taki koles, co byl na castingu w poznaniu lub gdansku(nie pamietam) i przyjechal z kolega, byl w zielonym sweterku i bral udzial w projekcie 12 lawek. Jak dla mnie tanczyl fantastic:)
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum