oj , ja myślę, ze on am swoj maly, ale fajny swiatek, w ktorym on sie czuje wspaniale..podejmuje sie nowych wyzwac, spelnia swe marzenia i ambicje...Jest Miłym czlowiekiem, nie robi nikomu krzywdy wystepujac w tv...pozdrawiam Rolanda i życzę sukcesów...!
Dobrze powiedziane Pegg. Jest naprawde sympatycznym człowiekiem. Jego taniec co prawda nie był profesjonalny, ale miał coś w sobie. Jest zabawny i prawdziwy. Nie udaje nikogo kim nie jest. Próbuje po prostu sprawdzic swoich sił w programach, tyle..:)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
hm ja nic do niego nie mam ale wydaje mi sie ze on ma chyba nieco ciut za wysokie mniemanie o swoich mozliwosciach ...zapewne juz kilka razy uslyszal slowa krytyki a nadal nie przyjal do wiadomosci tego ze moze NIE MIEC talentu muzycznego tanecznego aktorskiego wokalnego czy jakiego tam jeszcze ...
ok to wspaniale kiedy sie probuje urzeczywistnic swoje marzenia ale trzeba umiec pogodzic sie z porazka ,bo inaczej to wyglada na desperacje i jest sie traktowanym jak chodzacy zart
z jednej strony dzieki takim osobom jak on takie programy sa na pewno ciekawsze ,ale z drugiej zal mi ich...
Moim zdaniem on sam nie wie czego chce ;p I dobrze, że przyszedł na casting bo przynajmniej jury powiedziało mu, że tańczyć nie potrafii... Ale właściwie to pewnie nic nie da i dalej będzie na wszystkie castingi chodzic ;p Ale przynajmniej widzowie się pośmieją
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum