Wybrałam Maćka, dlaczego? nie wiem.. mam dwóch faworytów: Maćka i Roofiego!! nie jestem zdecydowana, który bardziej mi się podoba, dlatego w czasie programu będę głosować na dwóch..;P;D;D
mam nadzieje ze wygra roofi..strasznie podoba mi sie jego styl taneczny i jak sie w nim odnajduje.. po odejsciu piotrka juz mi tak nie zalezy na tym kto wygra ten program bo dla mnie wlasnie on zasluguje na zwyciestwo ale licze na roofiego..
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
A ja liczę na Maćka i życzę mu wygranej, bo nie ma takiej rzeczy, której by nie zatańczył i generalnie sprawia miłe wrażenie jako człowiek. Ale z racji tej, że mam 1.31zł na koncie raczej nie będę głosować
Ja również na Roofiego . Lubiłam jeszcze Dianę, ale że odpadła to jedynym faworytem pozostaje Roofi. Jeszcze nigdy nie brałam udziału w głosowaniach przez esy, ale chyba pierwszy raz w życiu to zrobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum