Wysłany: 2007-11-14, 21:01
Poczatek dzisiejszego programu tuz tuz:), przewidzieliscie moze na dzisiaj juz jakies nie spodzianki lub upadki?:)
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
A ja myśllę, że odpadnie gleba Mimo, że go lubię widać, że ma najmniejszą popularność
hmm byc moze najmniejsza u najmlodszych widzow
choc nie bylabym tego taka pewna bo w tym filmiku z wizyty w szkole bylo widac ze dzieciaki go bardzo lubia
ja zaglosowalam na Roofiego. choc bralam tez pod uwage Anie .i postanowilam byc sprawiedliwa.pomimo ze Roofiego bardziej lubie to taniec Ani ostatnio bardziej mi sie podobal .
A ja myśllę, że odpadnie gleba Mimo, że go lubię widać, że ma najmniejszą popularność
hmm byc moze najmniejsza u najmlodszych widzow
choc nie bylabym tego taka pewna bo w tym filmiku z wizyty w szkole bylo widac ze dzieciaki go bardzo lubia
Moim zdaniem Maciek w najbliższym odcinku nie odpadnie. Wydaje mi się, że ma więcej fanów, niż się z początku wydawało. I coraz więcej ich zyskuje - nie tylko wspaniałym tańcem, ale także swoim zachowaniem. po prostu widać, że jest niezwykle sympatycznym facetem
Moim zdaniem będzie w finale
wydaje mi sie ze poleci gleba i prosze nie zlinczujcie mnie bo nie wiem czemu tak mi sie wydaje hihi:D
nikt cie nie bedzie linczowal..masz prawo do swojego zdania
ja uwazam ze nie powinien odpasc i na pewno wysle na niego esa a moze i dwa
ale to czy zostanie to sie okaze ..po odpadnieciu Natalki to mnie juz nic nie zdziwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum