Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Kto powinien wygrać YCD?

Zwycięzcą YCD powinien(winna) zostać...
Artur
21%
 21%  [ 9 ]
Kasia
38%
 38%  [ 16 ]
Kryspin
40%
 40%  [ 17 ]
Głosowań: 42
Wszystkich Głosów: 42

Autor Wiadomość

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-01, 18:46   

zdecydowanie Kaśka ;p najlepiej radzi sobie z nich wszystkich, po za tym ma medialną osobowość i charakterek . myśle że daleko zajdzie. Kryspin też genialnie tańczy ale mam wrażenie że nie to wygrana by go przytłoczyła, a ona jak widać lubi być w cieniu. Za to Artur chyba nie jest aż tak wszechstronny, chociaż niezły, i gadke też ma dobrą ;d

courtesan 
Stały Tubylec

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-02, 16:50   

Jak dla mnie Kryspin. Świetnie tańczy, jest skromny., nie zmienia się pod presją otoczenia, szybko się uczy, Brodway mu dużo da.
Jednak na tym etapie wszytscy już są świetni. Kaśka jest wszechstronna i też by było dobrze jakby wygrała.
Artur jest świetny w swojej technice i ma świetną osobowość.
Czas pokaże jak to będzie.

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-06-03, 11:34   

Zaznaczyłam Artura. Od początku stawiałam na Kryspina,jednak...wydaje mi się,że Artur ma większe predyspozycje do zostania zauważonym za wielką wodą i zrobienia naprawdę zawrotnej kariery. Krys tańczy również świetnie,jednak Artur ze swoim showmanskim stylem bycia,akrobacjami dopracowanym do perfekcji stylem ma większe szanse na zostanie międzynarodową gwiazdą. Uważam,że powinniśmy głosować na niego bo to nasza szansa na kolejnego (po Papieżu;))słynnego i znanego na całym świecie Polaka.
Kryspina uwielbiam,ale mimo wszystko wydaje mi się,że przeszedłby przez to stypendium niezauważony ze swoją skrytą osobowością(dla mnie magiczną,ale nie dającą szans na zaistnienie w wielkim świecie).

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-06-03, 16:26   

Do końca nie jestem jeszcze przekonana co do wyboru. Każdy na swój sposób zasługuję na wygraną, każdy ma osobowość , talent, to 'coś'. W finale zmierzą się trzy mocne osoby, wybór napewno nie będzie łatwy, każdy ma swojego faworyta, i tak naprawdę do końca nie będzie wiadomo kto zostanie zwycięzcą.
Kasia od początku zrobiła na mnie wrażenie. Jej występ na castingu był naprawdę przekonujący. W programie radzi sobie świetnie, z każdym tańcem daje sobie radę. Jej solówki robią na mnie wrażenie, są świetne. Co do jej charakteru to kompletnie nie przeszkadzają mi jej humorki, czy też rzekome fałszywe uśmieszki. Dla mnie jest naturalną, skromną dziewczyną, a to że czasem wystrzępi język to moim zdaniem dobrze, przynajmniej nie będzie sobie w kasze dmuchać ..
Co do Kryspina to jest naprawdę wszechstronnym tancerzem. Na początku jednak nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, nawet go nie zauważałam. Wydawał mi się zwyczajnym chłopakiem, który umie tanczyć jedynie klasykę. Jednak już po jego występie z Roxi, zaczęłam zauważać w nim wspaniałego tancerza, jakim zresztą jest :P Po za tym stał się moim faworytem i życzę mu dużo sukcesów. Myślę że zasługuję na wygraną jak nic..a jego charakter również mi nie przeszkadza. To że jest nieśmiały dodaje mu tylko uroku i nie działa na jego niekorzyść . Jest super kolesiem 8) Jego solówki robią wrażenie.
O Arturze nie ma co dużo pisać jest prawdziwym showman'em :) Ma mega talent, charyzmę i osobowość . Jego solówki zawsze robiły na mnie wrażenie, akrobatyka, hh..w duetach też dawał radę. Co prawda nie miał okazji udowodnić czy jest wszechstronnym tancerzem bo zawsze losował bliskie sobie style, ale i bez tego uważam że zasługuję na finał. Ma w swoim dorobku wiele wygranych. Napewno osiągnię w życiu jeszcze wiele sukcesów, czego mu życzę :P

Co do wygranego to naprawdę nie wiem, jestem rozdarta między Krysem a Kasią. Oboje zasługują na wygraną, nie mniej zresztą jak Artur...tak więc każdy może wygrać , będe zadowolona z werdyktu bez względu na to kto zostanie zwycięzcą. Jednakże co do Twojej wypowiedzi Nika to masz rację. Nikt tak nie wypromuję Polski jak Artur. Może i byłoby lepiej gdyby on wygrał..sama nie wiem, zobaczymy jak to się potoczy w środę :P Nie zaznaczyłam nikogo w ankiecie, tak apropo..bo naprawdę nie wiem :mrgreen:
Aczkolwiek trzymam kciuki jednak za Krysa...
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...

Galareta 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-03, 18:24   

Myślę, że zwyciężczynią powinna zostać Kasia.
Nie lubię jej, ale w tej chwili próbuję patrzeć na jej umiejętności taneczne
i muszę przyznać że jest ona bardzo zdolną tancerką. Nie ma stylu w którym by sobie nie poradziła. Jej hip hop i tango bardzo mnie zachwyciło ( nie mówię o ostatnim odcinku :mrgreen: ) ale stwierdzam że chyba z całej trójki najbardziej pasuje mi na zwycięzcę
a jej pobyt w NY tylko pomoże jej w zdobyciu międzynarodowej kariery.

http://po-prostu-tancz-forum.blog.onet.pl/

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-04, 08:59   

zaznaczyłam Kasie. ale jeżeli wygra Kryspin to sie nie obrażę:)
nie chciałabym tylko zeby wygrał Artur

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-04, 15:24   

Ja już sama nie wiem. Nie chcę żeby Artur wygrał. Kaśka zaimponowała mi dopiero w oststnim odcinku. Więc Kryspin :D

Diann. 
zajonc plajboja .

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-04, 15:44   

Zastanawiam się czy to ma byc Kasia czy Kryspin...
Zaznaczyłam jednak Kasię. Od castingów jej kibicowałam, bo była taka zwyczajna. Kryspin też jest taki, ale obawiam się o to samo co Nika. Nie moze zostac zauważony. O Kasię się nie martwię bo jej predyspozycje taneczne są ogromne i ma takich charakter który zostanie zauważony przez jednych pozytywnie przez drugich negatywnie. ( lubię jej charakter, choc wielu uważa że jest wredna). No więc kibicuję obojgu. ;)
Ej wpadłam na pomysł. ;d gdyby był remis w głosach pewnie zrobiliby jakąś dogrywkę czy coś innego. I by to się tak ciagnęło, że niewystarczy im czasu antenowego więc na Broadway
pojadą razem. :P

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-04, 16:25   

Nika napisał/a
wydaje mi się,że Artur ma większe predyspozycje do zostania zauważonym za wielką wodą i zrobienia naprawdę zawrotnej kariery

oczywiscie ze ma jesli juz tanczy za granicą. Ja również zaznaczyłam Artura

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

katrin22 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-04, 18:39   

Lo ho ho!!!widze,ze Kryspiano na naszej ankiecie prowadzi!!!zycze mu wygranej,ale zdaje sobie sprawe ,ze wszystko sie moze zdarzyc.........

Tak bardzo czekalam na ten dzien z radoscia ale smierc Agaty przyslonila caly moj entuzjazm...... :(

phoenix 
Przebijam się

Wysłany: 2008-06-05, 09:45   

Zagłosowałem na Katioszę. Już od castingów kompletnie mnie oczarowała. Faworyci się zmieniali, ale ona zawsze była w mojej ścisłej czołówce i od jakiegoś czasu wysunęła się na pewne prowadzenie. Sprawdza się w każdym stylu, ma świetną technikę, nie tylko tańczy, ale też gra aktorsko, jest piękna, utalentowana, ma charakter i osobowość, charyzmę sceniczną. MUSI WYGRAĆ :mrgreen:

Ale jeśli wygra Krys to z pewnością nie będę narzekał, bo i tak wierzę, że tak wspaniała tancerka jak Kasia znajdzie jakiegoś sponsora i też wybierze się na Broadway, taki talent i osobowość na pewno zostanie dostrzeżony i się nie zmarnuje.
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu