Ja stawiam na Kryspina. Trzymam za niego kciuki właściwie od hip hopu z Roksaną. Jest bardzo dobrym tancerzem, świetnie przygotowanym technicznie, jest wszechstronny-radzi sobie w każdej technice, jego małomównosc nie jest razaca i niepokojaca-idealny materiał na zwyciezce. Wiem rowniez ze na Broadway'u bedzie sie rozwijał a o to chodzi
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-01, 09:57
miałam dylemat pomiędzy kasią a kryspinem. ale kierowałam się caałym programem wraz z castingami i buenos gdzie kasia przykuła moją uwagę i kibicowałam jej od początku. no, ale w tym programie jak powiedział agustin - wszystko może się zdarzyć.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-06-01, 13:45
Ja zaznaczyłam Kryspina, chociaż taniec Kasi również bardzo mnie urzeka i jest niewątpliwie najlepsza technicznie. Jednak wybieram Kryspina, bo przeszedł w tym programie chyba najtrudniejszą drogę (kontuzję, brak wiary w siebie) i jest największą niespodzianką tego programu. Poza tym nadal mam w pamięci jego sambę, salsę, modern jazz, a także hip hop i rock'n'roll. Absolutnie wszystko poszło znakomicie oprócz ostatniego tanga.
Z pewnością Kasia pojedzie do BDC nawet jeśli nie wygra. Co do Kryspina nie byłabym tego taka pewna. Na dodatek drażni mnie jej osobowość i biorąc pod uwagę całokształt wybieram Krysa
Kryspin oczywiscie. nie dosc ze swietnie tanczy to jeszcze ma poczucie humoru i nie pcha sie przed karemy, chce osiagnac sukces ale nie po trupach.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Kryspin, ponieważ urzekają mnie jego solówki, świetnie radzi sobie w duetach(czyt. jest bardzo wszechstronny). Wydaje się do tego skromnym i fajnym facetem, któremu sodówka do głowy nie uderzy. No i oczywiście-świetnie prezentuje się bez koszulki
ps.Jak wygra Artur też się nie obraże
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Zaznaczyłam Kryspina, jednak jest mi właściwie obojętne czy wygra on, czy Kasia.
Z Kasią jestem od castnigów, od początku mnie urzekła, i nadal to robi - swoimi bajecznymi solówkami, i świetnymi duetami. Jej charakter mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, cóż, artystka to lubi sobie pomarudzić
Kryspin za to, hm, w tańcu zwykle perfekcyjny, jedynie stres czasem daję mu się we znaki. Zaś jego osobowość to fenomen w tym programie, bo "nie dał się kocurek wykastrować w telewizyjną gwiazdkę!" za to go uwielbiam, za to że on tam po prostu tańczy.
Oboje są wszechstronni, oboje świetnie prezentują się na scenie, oboje potrafią swoim tańcem przekazać emocję, i oboje kochają tańczyć, a przede wszystkim oboje są prawdziwymi artystami.
Więc generalnie - 66,66% szans, że z wyniku będę zadowolona
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Strasznie trudno mi było wybierać miedzy Kasią, a Kryspinem. Oboje są świetni, dają sobie radę ze wszystkimi technikami. Gdyby mogły dwie osoby wygrać to właśnie oni.
Jednak głos poszedł na Kasię. Zauroczyła mnie już od castingu. Czasami mówi za dużo, nie przebiera w słowach, ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza. Solówki mnie jej zachwycają, w duetach jest świetna. Czego chcieć więcej?
Jednak za Kryspina kciuki też trzymam. Będę zadowolona, jeśli któraś z tych osób wygra.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-01, 16:43
Od zawsze zachwycał mnie Kryspin <3 a własciwie od tego hh z Roxi. Ale ostatnio Kaśka sie popisała z Arturem.
Stawiam na Kryspina. Najwięcej wyciągnie z Broadway'u.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum