Ostatnio zauważyłem że uczestnicy (uszestniczki szczególnie) strasznie sie tapetują(tzn.malują) Porównajcie sobie programy na żywo a zdjęcia półfinałowej 50
_________________ TARJA TURUNEN
Chwila kiedy po raz pierwszy ją usłyszałem była najpiękniejszą w moim życiu...
Według mnie Ida wyglądała brzydko w ostatnim odcinku. Za dużo tapety i nie służyło jej to. A co do makijażu to oni zapewne nie mają nic do gadania. Ktoś jest od tego i to on decyduje. Dlatego nie można z to winic uczestników
tak, to prawda! Idy makijaż - koszmar! ale nie mogę tego powiedzieć o fryzurce.. która mi się podobała! a co do makijażu to myślę, ze taka była wizja reżyserów... <Lol2>
_________________ ..Każda podłoga to parkiet do tańca..
.. jedyna rzecz która może przyćmić moje problemy -> to taniec..
"Taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć - trzeba go pokochać"
Mnie się zawsze podoba jak Maria ma umalowane oczy... takie kolorowe Ogólnie Maria ma bardzo ładne, duże oczy i taki sceniczny makijaż ładnie je podkreśla. Nie podoba mi się natomiast jak im przyklejaja taaaaaaaakie strasznie długie rzęsy...
_________________ ...a reszta jest czystą fantazją...
hm to jest show tak wiec nie tylko taniec jest wazny ale takze cala stylizacja i wyglad uczestnikow co do make upu Idy to faktycznie przedobrzyli..ja osobiscie nienawidze makijazu ktory polega na namalowaniu dziewczynie prostokatow cieniem na powiekach ..fakt mialo byc rockowo ale oni ja postarzyli i oszpecili tym makijazem...podobnie jak Natalke tym afro wtedy ..reszta stroju byla OK a fryz bardzo fajny co zas sie tyczy dluuuuuugich rzes to czasem wygladaja super =>Diana we wspolczesnym wygladala nieziemsko tak jak jakas postac z basni i to rowniez dzieki tym rzesom
a na obrone dziewczyn w programie mam taki argument ze to jest makijaz sceniczny.i on musi byc mocny.musi byc charakterystyczny wyrazisty ....to nir moze byc make up no make up taki jak na co dzien ...przeciez one na codzien tak nie chodza wymalowane
aha i skoro jestesmy w takim temacie a ja sie tym lekko interesuje to bardzo mi sie podobal turkusowy maikjaz Nati w pierwszym odcinku ...i te smoky eyes Marii w ostatnim
[ Dodano: 2007-11-06, 15:16 ]
asiula93ck napisał/a
Czasami wydaje mi się, że faceci mają więcej tapety niż dziewczyny ;d Ale ostatnio nie podobał mi się makijaż Idy... Przecież jest ładna i po co taki makijaż dla 16-letniej dziewczyny?
zeby wygladala na starsza??
no tak faceci tez maja tapete ale im przynajmniej oczu nie maluja (dzieki Bogu! )
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum