ja nie wiem-niektórzy tu mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem jak widże...nakręciliście się na ten jazz,a gdzie jest powiedziane,że to będzie modern jazz??po prostu modern czyli współczesny...
w sumie to mogliby dac takie tance jakich jeszcze nie tanczyly te pary i cos bardziej ze tak powiem...zywego mogloby byc ..tzn w przynjamniej jednej parze damsko meskiej
ale i tak bedzie...wzruszajaco
Wysłany: 2007-11-22, 17:32
SORRY ALL/
Modern – taniec przełamujacy bariery:
Powstał na początku XX wieku. Pionierami tego tańca byli tancerze baletowi. Modern to łamanie zasad klasycznych, praca nad ciałem, psychiką pokonywanie własnych barier. Z modernu wywodzi się choreoterapia, czyli terapia tańcem.
Mianem tańca nowoczesnego zostaje mylnie określany taniec współczesny (ang. modern dance)
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
aaa czyli ten modern to wspolczesny... ?? czy nowoczesny?? mi tam sie to w ogóle kojarzy bardziej z lockingiem i takimi klimatami... no ale ja sie nie znam ^^
_________________ Niosąc prawdę i pogardę dla kłamstwa.
SZYDERCA
hehheh chlopaki dadza czadu roofi znow bedzie w swoim stylu i napewno bedzie zajebiscie bo maciek sie dostosuje.. a jesli o reszte chodzi to nuda.. bez przerwy to samo :/
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Tańce w parach mieszanych - zaskoczenia nie będzie. Ale na pewno będzie ładnie.
Hip hop będzie ciekawy, bo z jednej strony finał to będzie raczej "decydujące starcie" pomiędzy facetami, a z drugiej w duecie na pewno będą współpracowali. Ale też mniej więcej wiemy czego się spodziewać. Mogłoby być jeszcze ciekawiej gdyby tańczyli razem jazz
Nudno nie nudno, ale na będzie na co popatrzeć
Roofi i Ania modern - dlaczego anna zawsze a to samo do tanczenia? znowu ja beda chwalic za to co juz potrafi super.... Myśle, ze cos tu jest podejrzanego, ze cały czas ma te same tance...
Maciek i Ania Jazz i znowu to samo... no zal...
A chlopaki tanczą Hip-Hop tu bedzie ok... myśle, że roofi pokaze na co go stać... A maciek... no wlaśnie zobaczymy jak tanczy HH. ;]
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Szkoda , że Ani znowu te same klimaty sie trafiły... spodziewałam sie czegos innego, bardziej żywiołowego, np. powtorke z hip-hopu albo disco, zeby zobaczyc jak tym razem sie sprawdzi.
Jedyne na co licze to hh chlopakow
bez kitu. Diana to miala takie szczescie ze zawsze tanczyla cos czego nie potrafila,
A Ania w kolko to samo.
Zreszta.. w kazdym programie jest jazz, pop czy hh.
Nie liczac tanca brzucha mogliby tez podozycac inne tance:)
Ale nie polke tak jak powiedziala Kinga:D:D
no nie wiem co... ale tego jest najwiecej i jest w kolko to samo
_________________ Niosąc prawdę i pogardę dla kłamstwa.
SZYDERCA
Nie wiadomo czegoś więcej? Chodzi mi o to, czy pojawi się cała finałowa 16-stka i będą wspólnie tańczyć? Mam nadzieję, że tak, bo chce znów zobaczyc moją kochaną Diane, Natalie no i kochanego Piotrusia
A co do finałowych tańców to bez komentarza...ciągle tańczą to samo. Licze tylko na chłopców, ze pokaza cos dobrego, bo Ania wiadomo...jak zawsze wypadnie dobrze, bo co tydzien tanczy to samo, wiec wie co w trawie piszczy. Dlaczego nie mogli dac np: Ania i Roofie - pop i Maciek i Anka - Cha Cha Cha ? tak na koniec cos innego zeby w koncu zatanczyli z tą Anką... Zgadza sie ktos ze mna?
_________________ "I`m holding on your rope, got me ten feet off the ground..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum