osobiscie uwazam ze specjalnie dali takie tance aby z finalu nie bylo kompromitacji, wszyscy juz wiedza ze anka swietnie sprawdza sie w jazzie (glownie w tym) roofi w hip hopie a dla macka nie ma większej przeszkody wiec po prostu dali to, co finalista najlepiej wychodzi.
osobiscie uwazam ze specjalnie dali takie tance aby z finalu nie bylo kompromitacji
Nie pomyślałabym o tym, ale właściwie prawdopodobna teoria... Chociaż mimo wszytko trochę szkoda, że "to już było". Ale i tak show na pewno zrobią pierwszorzędne, jazz Anki, hh chłopaków - musi być dobrze.
Btw ciekawe czy na stronie YCD, gdzie piszą, że finał na pewno nas zaskoczy mają na myśli występ całej 16? Chciałabym
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
jak dla mnie to już przesadzają z tym jazzem, modern jazz ! ludzie to już było... według mnie ten filnał to bedzie taka jakby powtórka - no chyba że nas miło zaskoczą i pokażą coś intrygującego ... no zobaczymy ! a co do hip hopu maćka i roofiego - to owszem bedzie na co po patrzeć faceci dadzą czadu /mam nadzieje/
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
fajnie wiedzieć że jest ktoś na tym forum kto sie ze mną zgadza
a tak wogóle to nie wiecie co bedzie z solówkami ... jakieś dłuższe ? aha i ciekawi mnie czy wystąpi w tym odcinku cała finałowa 16 mam nadzieje fajnie by było znowu ich wszystkich zobaczyć....
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
Pewnie wystapią wszyscy. Na stronie "oficjalnej" napisali "... obiło się nam o uszy, że scena w programie może zostać ponownie nieco bardziej oblężona..."
osobiscie uwazam ze specjalnie dali takie tance aby z finalu nie bylo kompromitacji
Hehe...jezeli wszyscy tacy wszechstronni jak uwazacie to nie powinno byc zadnej kompromitacji oczywiscie nie jest to aluzja do Macka ktory jako JEDYNY z tej trójki jest wszechstronny chcialabym zeby Anka zatanczyla np. pop, to juz bylo by jakies urozmaicenie... przeciez ona jest WSZECHSTRONNA wiec we wszystkim da rade?? Czyz nie?? Coz trudno... Anka znowu jazz... jezu jaka nuda ;] co oznacza ze znowu w niczym innym sie nie wykaze... Pazura znowu bedzie udawala wielce wzruszoną a Agustin i Piróg będą zachwyceni. Och. Licze na występ Macka i Roffiego ;] Mam nadzieje ze chlopaki po raz kolejny pokażą kto rządzi na scenie ;] no i czekam tez na występy calej szesnastki...
No i piękne zakonczenie - wygrana Maćka [ostatecznie Roofiego, ostatnio bardzo mi przypadl do gustu i stwierdzilam ze tez moze wygrac ]
Gleba znowu pokaze klase. I wygra oczywiscie. Zasługuje na to jak nikt inny. Jestem tylko ciekaw jak prodycenci wypełnią pozostały czas programu. Ja mam nadzieje ze zatanczy finałowa 16,
_________________ "Zabawne jest też to, że marzeniom zawdzięcza
umiejętność oddychania powietrzem"
Moim zdaniem w programie powinno być tak, że każdy styl tańczyłoby się jeden raz. Byłoby najsprawiedliwiej, bo teraz to zależy od szczęścia.... A może to jest ustawione? :>
Właściwie wyjdzie z tego konfrontacja chłopaków. Mało tego, że będzie można ich sobie porównać we wspólnym hh, to jeszcze zatańczą z tą samą partnerką w podobnej technice - też niezła możliwość porównania
Natomiast dla Ani byłoby zdecydowanie lepiej, gdyby miała do zatańczenia dwa tańce zupełnie różne, oprócz tego jazzu coś znacznie bardziej żywiołowego.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum