jak zwykle niezastąpiona Nika ma dla Was najświeższe info,których nie znajdziecie nigdzie indziej(ach ta skromność:P:P:P):)))))
a tak poważnie to tak: z kilku źródeł dotarły do mnie info o nowym składzie par:)podaję z zaznaczeniem które nie są pewne na 100%:
otóż:
Idzie się fartnęło bo dostała Błażeja:)
Piotrek miał pecha bo znów jest z Marią:(
Natalia jest z Tito
Diana chyba dostała Roofiego
a Anna Maćka
te dwie ostatnie to tak na 85%
Tańce:
ida z błażejem paso doble
Bosak z Maćkiem videoklip(chyba)
reszta nie wiem,sporo tańczy hh,w tym jeden dancehall
Idzie się fartnęło bo dostała Błażeja:)
Piotrek miał pecha bo znów jest z Marią:(
Natalia jest z Tito
Diana chyba dostała Roofiego
a Anna Maćka
te dwie ostatnie to tak na 85%
Tańce:
ida z błażejem paso doble
Bosak z Maćkiem videoklip(chyba)
reszta nie wiem,sporo tańczy hh,w tym jeden dancehall
Piotrek z Maria?? nieeeeeee!!! (rozdziera szaty z rozpaczy ) a juz mialam nadzieje ze cos sie zmieni
Ida z Blazejem paso??to moze byc ciekawe
Natalia z Tito...zagadka jak dla mnie...
Diana z Roofim ...no nie najgorzej tylko zeby Rafal nie tanczyl na 50 percent
Maciek z Ania? hm..ja do Ani nic nie mam wiec czekam co bedzie
...hm jesli to pewne co piszesz ,Nika to troche przetasowali pary i moze to dobrze ,bedzie ciekawiej ...tylko Piotra zal
Diana i Roofi myśle,że się dogadają chyba najlepiej odbieram tą pare
no i osobą o większym stopniu szczęścia niż rozumu (choć może ten 2 człon mniej adekwatny) okazła się Ida-ma Błażeja i myśle,że dadzą rade z tym paso
jeśli Natalka zatańczy z Tito hip-hop to będzie dobrze, każdy inny taniec w jego wykonaniu może ich skazać na bottom 3 ;( 3mam mocno kciuki za Natalke bo w wszechstronność Timo śmiem wątpić
największa padaka to ciągle Piotr i Maria- o zgrozo!
Maciek i Ania myśle,że to może być naprawde bardzo dobra para
wiec ja powiem takk......
diana i roofi>??zobaczymy, ale jedno i drugie temperamenty maja.
piotr i maria(mam nadziej, ze to tylko plotka.....
szkoda, ze tito nie jest z Ida...ja tam trzymam za niego kciuki...
boze, wspolczuje piotrowi...
mam nadzieje, ze jednak nie beda takie pary!!!!!!!!!!
Jak dla mnie para: Diana i Roofi to strzał w dziesiątkę :]] oboje są moimi faworytami i nieziemsko tańczą, ich solówki wymiatają o czym zapewne wszyscy doskonale wiedzą :]] Ich ukochanym stylem jest hip-hop więc powinni genialnie się zgrać :]] Czekam z niecierpliwością na show!
Poza tym Ida i Błażej też powinni sobie poradzić, mają taką samą postawę - idealną do tańca towarzyskiego więc pozostaje nam czekać i zobaczyć coż będzie się działo
Nie no fajne parki tylko szkoda ze Piort i MAria znow razem tancza mogli by ich wymiueszac....... a co do MAri to jest poprostu boska jej wczorajsza sowówka była booskaa.... uwilbiam tyla JAMIACA.... a Ida i błażej bedzie ciekawie.... a jezeli diana natrafiła na roofiego na 100 % to bedzie zajebiscie...... Zycze wszytkim powodzenia i pzdr dla ad mina....
_________________ KOCHAJszalejNIEpytajCOdalejCAŁUJgrzeszMIŁOŚCIĄsieCIESZ!!! POZNAN RULESSSSSS
Coś mi się wydaje, że Maciek znowu będzie zagrożony przez to, że jest z Anią. No i Maria i Piotrek też pewnie będą zagrożeni, bo jak to ktoś wczoraj powiedział nie ma między nimi chemii. Szkoda, że ich nie rozdzielili. Chociaż do Marii to mi w sumie nikt nie pasuje. Najlepiej, żeby zatańczyła razem z Anką, a Gleba z Piotrkiem
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Ida-Blazej czuje ze beda dawac czadu sa podobni oboje tancza towarzyski
Piotrek Maria mnie tam oni sie podobaja nie wiem co do nich macie
Natalia Tito oooo tak moj faworyt + najlepsza dziewczyna=kozackie tance
Diana Roofi tez moze byc fajnie
Anna Maciek jesli to prawda to ta para mi sie nie podoba nie wiem dlaczego nielubie Anny
jesli sie zeczywiscie potwierdza to ja jestem zadowolony moi zdaniem najlepiej beda tanczyc Ida z Blazejem i Ruda i Tito i Diana z Roifim niestety Maria i Piotr chyba beda sie bronic przed odpadnieciem w kazdym tancu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum