Wysłany: 2007-10-29, 09:43 Piotrek Maria Anka I Maciek uczyli tanczyc :D
W niedziele ogladalam zlote tarasy i byli tam uczestnicy YCD hihihi wybrali piotrka marie anke i macka zeby nauczyli tanczyc grupke chetnych osob ktorzy chcieli sie nauczyc choreografi...i tak piotrek i maria wymyslili swoja oraz anka i maciek swoja... ogladali to jurorzy i powiem wam ze wiecej plusikow otrzymal piotr i maria za to ze skupili sie na uczniach a nie na sobie jak zrobili to anka i maciek... pokaz byl the best!!!
Ja też widziałam pokaz końcowy i bardziej podobało mi się to co zrobił Maciek z Anią. Nie zgadzam się z Egurrolą. Słusznie powiedział Michał Piróg - choreografia Maćka i Ani miała więcej zmian i była bardziej dynamiczna.
Ja też widziałam pokaz końcowy i bardziej podobało mi się to co zrobił Maciek z Anią. Nie zgadzam się z Egurrolą. Słusznie powiedział Michał Piróg - choreografia Maćka i Ani miała więcej zmian i była bardziej dynamiczna.
no tak ale dzieki temu ze ci ochotnicy nic nie robili tylko wszystko nadrabiali anka i maciek a w drugiej grupie piotrek i maria usuneli sie w cien zyby mieli wieksze pole do popisu ich "uczniowie" i w sumie wlasnie o to chodzilo...
[ Dodano: 2007-10-30, 08:35 ]
bez kitu pod wrazeniem ogromnym jestem tej kobiety niesamowity ma temperament... na pewno ubarwila by ten program... kto wie moze sie pojawi w srode bo zostala zaproszona i widac bylo ze jej sie to spodobalo
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-30, 09:08
no ta kobitka byla dobra napewno po 50 ale hulala normalnie masakra super w takim wieku tak umietanczyc heh... a mi bardziej podobala sie choreografia piotrka i marii a ich uczniowie swietnie dali sobie rade
z pani Krystyny jest wyrazista,barwna postac...kims takim jest tez dla mnie Diana...ale Diana jest mloda ..w tym wieku latwiej sie wyrozniac ...co innego gdy ma sie kolo 70-ki..
zatem wielki szacun dla pani Krysi...mam nadzieje ze sie pojawi w YCD i w ogole ze bede miala jeszcze okazje ja zobaczyc tanczaca
a co do nauki tanca to farciarze z tych co sie mogli od naszych uczestnikow uczyc...ja tez bym chciala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum