mi sie tak naprawde nikt nie spodobal.wlasciewie to dzisiaj pamietam tylko zanete i te siostry.zaneta ma olbrzymie mozliwosci ale jesze duuuuuuuuuzo pracy przed nia..mam nadzieje ze przez ten program sie rozwinie bo wyglada na bardzo sympatyczna.
a co do bagiety i tiger to szkoda gadac.o ile ta druga jeszcze moze byc to bagieta robi wszystko przed publike.tylko szuka wzrokiem kamer.a tiger tanczyla fajnie w sumie ale to dla mnie taka druga diana( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi).jakos jej nie polubilam.
wogle ta edycja jakas dziwna.powiedzialabym-bezplciowa
Na stronie YCD na onecie znalazłam 20 piosenek z tego odcinka podanych przez kogoś, może coś się jeszcze przyda (;
Cytat
2pac - Ghetto gospel.mp3
Alex Gaudino - Destination.mp3
Algida.mp3
Alicia Keys - Superwoman.mp3
Amerie - Take Control.mp3
Beyonce - Listen.mp3
Big Cyc - Pechowy jak Polak.mp3
Christina Aguilera - Fighter.mp3
Feel - Jest Już Ciemno.mp3
Get It Poppin'-Fat Joe Feat.mp3
Janet Jackson - Feedback.mp3
Lifehouse - Everything.mp3
Nelly Furtado - In God's Hands -.mp3
Please Don't Stop The Music.mp3
Prince - Kiss.mp3
Sean Paul- Give It Up To Me.mp3
Timbaland - Apologize.mp3
timbaland-oh timbaland.mp3
Timbiland - Can we do it again.mp3
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Wysłany: 2008-03-10, 22:04
poziomka* napisał/a
Na stronie YCD na onecie znalazłam 20 piosenek z tego odcinka podanych przez kogoś, może coś się jeszcze przyda (;
hehe wlasnie mialem je podawac fajnie ze dbasz o dobro forum spoko nutki, niektore nawet bardz spoko czekamy na next odcinek...
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Odcinek fajny ;D szczególnie przez obecność Top Toysów , ale właśnie dla mnie to plus i jednocześnie minus ;D Minus tylko dlatego że pokazali tylko Tiger, Bagiete i Cinka ;D co prawda Miśke też można było zobaczyć ale niestety nie w tańcu ; ( no i szkoda że nie pokazali reszty.. Jadzi czy Neny . ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum