Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2008-03-11, 20:31
no jak kraków był pokazany na poczatku to ludzie na dworze tanczyli , jeszcze na początku mówiłam "dzieki "do trójcy, i jescze w "co za tydzien" jestem jak pare razy macham głowa hahah w krk...
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
a już za kilka godzin 2 odcinek ciekawe czy zaskoczy nas bardziej niż ten pierwszy trochę załuję że wypuścili tę liste 36 nazwisk bo miałam nadzieje że Bagieta tak jak zapowiadala dostanie się z innego miasta a tu zonk
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-03-12, 13:12
Śliwka napisał/a
a już za kilka godzin 2 odcinek ciekawe czy zaskoczy nas bardziej niż ten pierwszy trochę załuję że wypuścili tę liste 36 nazwisk bo miałam nadzieje że Bagieta tak jak zapowiadala dostanie się z innego miasta a tu zonk
to i tak by nixc nie zmieniło.
Prędzej czy później byś się dowiedziała.
Ja myślę, że oni nie chcą tak dawać dwóch sióstr, bo mogłyby się np. pokłócić. Nigdy ne wadomo. Jak np. Magda i mariusz. Przez program się rozstali.
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum