No to ja powtórzę, że bardzo podobał mi się chłopak, który jako pierwszy dostał bilet, Żaneta, Tiger i Bagieta. Szkoda, że nie udało się obydwóm siostrom...
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
ale tamten to przegiął z pyskówką do Michała, drugiego Macka chciał zagrac, to on przyszedł na casting a nie Michał i nie Michał miał tańczyc tylko on, ależ niektórzy są bezczelni
poziom mi też było szkoda tej drugiej siostry (blondyny) ale chyba bardziej podobała mi sie ta szatynka, Paulina bodajże
odcinek ogólnie mi sie podobał... i powiem wam szczerze, nie wiem czy to tylko moje wyobrażenia ale wydaje mi sie że jury rozdaje bilety dość rozrzutnie:P oO i strasznie podobał mi sie dzisiaj śpiew Augustina... zaskoczył mnie pozytywnie ! niby Kubańczyk a góralskie pieśni zna
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
Ostatnio zmieniony przez bLoNdI.15 2008-03-05, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
ale tamten to przegiął z pyskówką do Michała, drugiego Macka chciał zagrac, to on przyszedł na casting a nie Michał i nie Michał miał tańczyc tylko on, ależ niektórzy są bezczelni
Też mi się zachowanie Cinka nie spodobało, Madzia... może być zły, że nie wybrali go na podstawie tego, co pokazał, ale jury, ma prawo czegoś od niego wymagać.
[ Dodano: 2008-03-05, 23:11 ]
bLoNdI.15 napisał/a
ale chyba bardziej podobała mi sie ta druga, Paulina bodajże
Mnie też, już o tym pisałam gdzie indziej, ale jednak i jedna i druga była fajna (;
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Też już pisałam, że podobał mi się chłopak, który tańczył do "Pechowy jak Polak", wg mnie ma szansę zdetronizować w popularności Roofiego, jeśli znajdzie się w finałowej 16, rozbawiła mnie zapaśniczka, była taka prawdziwa, zero kreacji, no i góralka, którą pamiętam w pulchniejszym wydaniu z Idola, miał rację Egurrola mówiąc, że gdyby umiała tańczyć, to mogłaby nieźle namieszać, bardzo szybko zleciał program i znów tydzień czekania, jedno dla mnie jest pewne, 2 edycja na pewno nie będzie gorsza od 1
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Cinek zachował sie chamsko i tyle. Może myslał że jak zagra cwaniaka to mu coś pomoże (tak jak było z Maćkiem, ale to inna bajka..) niestety wyszło odwrotnie :]
Przepraszam, przepraszam, a Tiger to która to była?^^
Chlopak ktory tanczyl do "Pechowy jak Polak"-super! Ponadto gosc z Konstanyntowa zrobil na mnie pozytywne wrazenie I Zaneta...rewelacja!
Wlasnie zalapalem skad znam nutę w solo Zanety-"Lifehouse - Everything"! warto zauwazyc, ze na swoim castingu niejaki Travis Wall (lat 18 kiedy bral udzial w YCD 2 edycji, zajal drugie miejsce) tanczyl ROWNIEZ w stylu wspolczesnym (contemporary) do piosenki Lifehouse-You and me ) Mam nadzieje ze Zaneta "pojdzie" w jego slady
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2008-03-06, 00:08
cinek chamsko nie chamsko mówił to co mysłał i w sumie miał racje według mnie a pewnie by zatanczył jakby mu ktos pokazał co to jest po chaneis to zwykły mozna tak powiedzieć obrót a on nazwy nie znał;]
Paulina i tiger daja rade ale paulina umie lepiej bo wczesniej ogladałam ja na You tubie:d ogólnie cała ta trójka z TOp toys i widać wybrzeże wymiata ostro.
Chłopak co tanczył do big cyc tanczył w porzo ale nic specjalnego -jakos mnie nie urzekł tak bardzo ...ogólnie nie jestem jakos strasznie przejęta kogo zabrali;]
Szkoda że paru osób nei pokazali bo dużo osób kojzrayłam z krk ;]
Ach..
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
no wiec widzialem siebie przez 3 sekundy hmm koles co dostal bilet ten ostatni byl z mojej grupy ^^ ogolnie jestem zaskoczony bo ten ziomek z Egiptu? czemu on dostal bilet... ;/ Chlopak od Polskiej piosenki lajtowy mial identyczna czapke co ja ; D ogolnie dziwnie pokazuja te castingi srednio mi sie podobalo
cinek chamsko nie chamsko mówił to co mysłał i w sumie miał racje według mnie a pewnie by zatanczył jakby mu ktos pokazał co to jest po chaneis to zwykły mozna tak powiedzieć obrót a on nazwy nie znał;]
No dokładnie się z Tobą zgadzam! W sumie miał rację, jedni umieja to, drudzy co innego. Nie przyszedł na egzamin tylko na casting to programu TV, miał pokazać to co umie i pokazał, a Michał wyjeżdża mu nagle z czymś w stylu odpytywania z wiedzy.
Generalnie po pierwszym odcinku spoko, tylko maało tego.. Fajne miejsce na castingi w krk, skojarzyło mi się z jedną sceną z filmu (tam klub wyglądał podobnie jak ta sala ). No i oczywiście nieodłączna część czyli spontaniczni tancerze Myśle że na stronie YCD znowu będzie cała grupa filmów pt. "Freaki i ich wybryki" xD Ale generalnie pozytywnie Już nie mogę się doczekać następnego odcinka, a to dopiero za tydzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum