Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/03/05][Odcinek 1 (edycja II)]
Autor Wiadomość

Montagros 
Ojciec Dyrektor

Wysłany: 2008-03-05, 22:59   [2008/03/05][Odcinek 1 (edycja II)]

Zapraszam do komentowania pierwszego odcinka drugiej serii :)

montagros

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-03-05, 23:02   

No to ja powtórzę, że bardzo podobał mi się chłopak, który jako pierwszy dostał bilet, Żaneta, Tiger i Bagieta. Szkoda, że nie udało się obydwóm siostrom...

ey yo, what's up, tarło? ;D

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-03-05, 23:07   

ale tamten to przegiął z pyskówką do Michała, drugiego Macka chciał zagrac, to on przyszedł na casting a nie Michał i nie Michał miał tańczyc tylko on, ależ niektórzy są bezczelni :roll:

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2008-03-05, 23:09   

poziom mi też było szkoda tej drugiej siostry (blondyny) ale chyba bardziej podobała mi sie ta szatynka, Paulina bodajże :wink:

odcinek ogólnie mi sie podobał... i powiem wam szczerze, nie wiem czy to tylko moje wyobrażenia ale wydaje mi sie że jury rozdaje bilety dość rozrzutnie:P oO i strasznie podobał mi sie dzisiaj śpiew Augustina... zaskoczył mnie pozytywnie ! niby Kubańczyk a góralskie pieśni zna :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez bLoNdI.15 2008-03-05, 23:10, w całości zmieniany 1 raz  

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-03-05, 23:09   

Magda83 napisał/a
ale tamten to przegiął z pyskówką do Michała, drugiego Macka chciał zagrac, to on przyszedł na casting a nie Michał i nie Michał miał tańczyc tylko on, ależ niektórzy są bezczelni :roll:

Też mi się zachowanie Cinka nie spodobało, Madzia... może być zły, że nie wybrali go na podstawie tego, co pokazał, ale jury, ma prawo czegoś od niego wymagać. :roll:

[ Dodano: 2008-03-05, 23:11 ]
bLoNdI.15 napisał/a
ale chyba bardziej podobała mi sie ta druga, Paulina bodajże

Mnie też, już o tym pisałam gdzie indziej, ale jednak i jedna i druga była fajna (;

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-03-05, 23:11   

poziomka* napisał/a
co pokazał, ale jury, ma prawo czegoś od niego wymagać. :roll:
tak, ja nie mam tu nic do Michała bo miał rację :mrgreen:

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-03-05, 23:13   

Magda83 napisał/a
tak, ja nie mam tu nic do Michała bo miał rację

W ogóle kilka razy mnie nieźle rozbawił w tym odcinku ;p

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-03-05, 23:14   

Też już pisałam, że podobał mi się chłopak, który tańczył do "Pechowy jak Polak", wg mnie ma szansę zdetronizować w popularności Roofiego, jeśli znajdzie się w finałowej 16, rozbawiła mnie zapaśniczka, była taka prawdziwa, zero kreacji, no i góralka, którą pamiętam w pulchniejszym wydaniu z Idola, miał rację Egurrola mówiąc, że gdyby umiała tańczyć, to mogłaby nieźle namieszać, bardzo szybko zleciał program i znów tydzień czekania, jedno dla mnie jest pewne, 2 edycja na pewno nie będzie gorsza od 1

Andziaa 
Tubylec

Wysłany: 2008-03-05, 23:15   

Cinek zachował sie chamsko i tyle. Może myslał że jak zagra cwaniaka to mu coś pomoże (tak jak było z Maćkiem, ale to inna bajka..) niestety wyszło odwrotnie :]

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-03-05, 23:20   

ta zapaśniczka była nieźle zakręcona, a zwłaszcza jak powiedziała, że nauczy swoje dzieci bic-o mało z wersalki nie spadłam :wink: :jezor:

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-03-05, 23:40   

Przepraszam, przepraszam, a Tiger to która to była?^^

Chlopak ktory tanczyl do "Pechowy jak Polak"-super! :) Ponadto gosc z Konstanyntowa zrobil na mnie pozytywne wrazenie :) I Zaneta...rewelacja!

Wlasnie zalapalem skad znam nutę w solo Zanety-"Lifehouse - Everything"! warto zauwazyc, ze na swoim castingu niejaki Travis Wall (lat 18 kiedy bral udzial w YCD 2 edycji, zajal drugie miejsce) tanczyl ROWNIEZ w stylu wspolczesnym (contemporary) do piosenki Lifehouse-You and me :) ) Mam nadzieje ze Zaneta "pojdzie" w jego slady ;)

alfinete 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-03-06, 00:08   

cinek chamsko nie chamsko mówił to co mysłał i w sumie miał racje według mnie a pewnie by zatanczył jakby mu ktos pokazał co to jest po chaneis to zwykły mozna tak powiedzieć obrót a on nazwy nie znał;]
Paulina i tiger daja rade ale paulina umie lepiej bo wczesniej ogladałam ja na You tubie:d ogólnie cała ta trójka z TOp toys i widać wybrzeże wymiata ostro.
Chłopak co tanczył do big cyc tanczył w porzo ale nic specjalnego -jakos mnie nie urzekł tak bardzo ...ogólnie nie jestem jakos strasznie przejęta kogo zabrali;]
Szkoda że paru osób nei pokazali bo dużo osób kojzrayłam z krk ;]
Ach..

www.alfinetezmilka.fotka.pl
www.myspace.com/julienka
www.infrontofmybrain.blogspot.com

Krzywy
Przebijam się

Wysłany: 2008-03-06, 00:26   

no wiec widzialem siebie przez 3 sekundy hmm koles co dostal bilet ten ostatni byl z mojej grupy ^^ ogolnie jestem zaskoczony bo ten ziomek z Egiptu? czemu on dostal bilet... ;/ Chlopak od Polskiej piosenki lajtowy mial identyczna czapke co ja ; D ogolnie dziwnie pokazuja te castingi srednio mi sie podobalo

dB 
Tubylec

Wysłany: 2008-03-06, 01:02   

Cytat
cinek chamsko nie chamsko mówił to co mysłał i w sumie miał racje według mnie a pewnie by zatanczył jakby mu ktos pokazał co to jest po chaneis to zwykły mozna tak powiedzieć obrót a on nazwy nie znał;]

No dokładnie się z Tobą zgadzam! W sumie miał rację, jedni umieja to, drudzy co innego. Nie przyszedł na egzamin tylko na casting to programu TV, miał pokazać to co umie i pokazał, a Michał wyjeżdża mu nagle z czymś w stylu odpytywania z wiedzy.

Generalnie po pierwszym odcinku spoko, tylko maało tego.. :roll: Fajne miejsce na castingi w krk, skojarzyło mi się z jedną sceną z filmu (tam klub wyglądał podobnie jak ta sala :D ). No i oczywiście nieodłączna część czyli spontaniczni tancerze :jezor: Myśle że na stronie YCD znowu będzie cała grupa filmów pt. "Freaki i ich wybryki" xD Ale generalnie pozytywnie :) Już nie mogę się doczekać następnego odcinka, a to dopiero za tydzień.. ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=iaH_YAuLEtc
polecam!! :)

Krzywy
Przebijam się

Wysłany: 2008-03-06, 01:47   

"www.alfinetezmilka.fotka.pl" Alf to Ty mialas czapke Mass na catingu w Krakowie?

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu