Tusia:
pani długiieee nogi- druga Bosakowa, nie widze potencjału;/
sory ale nie porownuj polfinalistki blackpool do bosej.nie tak klasa chyba.nie mam nic do anki ale cos mi sie wydaje ze do piet natalii nie dorasta. a ludzie tanczacy taniec towarzyski maja na ogol mniej klopotow z zatanzeniem w duecie (nawet w innej technice niz taniec towarzyski)niz ludzi tanczacy np.hip-hop wiec potencjal ma.ale oczywiscie to jest moje zdanie mozesz miec swoje
Ostatnio zmieniony przez natusssska 2008-03-15, 22:08, w całości zmieniany 2 razy
Poczekamy do odcinków z Buenos i tam zobaczymy czy jest ktoś godny zainteresowania.
Bo wydaje mi sie, że nie pokazali wszystkich którzy na tych trzech castingach dostali bilety.
masz rację, nie wszystkich pokazali.. na oficjalnej stronce jest np filmik z występu "misjonarza funk'u". szkoda że nie pokazali go w TV bo koleś naprawdę zajebiście zatańczył.. No niestety, czas antenowy dla programu jest ograniczony i widzimy w TV tylko krótkie fragmenty tego co się tam działo. Co innego w odcinkach live, widzimy wszystkich i wszystko, ale relacje z castingów niestety są tylko skrótem..
szkoda że nie pokazali go w TV bo koleś naprawdę zajebiście zatańczył.. No niestety, czas antenowy dla programu jest ograniczony i widzimy w TV tylko krótkie fragmenty tego co się tam działo
A zamiast tego pokazują ludzi, którzy mają po prostu rozśmieszyć większą publikę...
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
sory ale nie porownuj polfinalistki blackpool do bosej.nie tak klasa chyba.nie mam nic do anki ale cos mi sie wydaje ze do piet natalii nie dorasta. a ludzie tanczacy taniec towarzyski maja na ogol mniej klopotow z zatanzeniem w duecie (nawet w innej technice niz taniec towarzyski)niz ludzi tanczacy np.hip-hop wiec potencjal ma.ale oczywiscie to jest moje zdanie
zgadzam się z Tobą w 100% Natalia ma osiagnięcia, ogromne doświadczenie (blackpool...- Anka moze tylko pomarzyc) i ja jestem ciekawa jak sie dziewczyna rozwinie
A zamiast tego pokazują ludzi, którzy mają po prostu rozśmieszyć większą publikę...
brutalna prawda, niestety.. ale najgorsze jest to że ci "rozśmieszacze" zajmują miejsca przed jury, gdzie zamiast ich mogłoby trafić przed "wielką trójkę" kilka osób naprawdę tańczących.. ale nic na to nie poradzimy.. ma być show, nie
No to jest..
[ Dodano: 2008-03-16, 23:06 ]
Cytat
jest juz moze ten odcinek w internecie ??
Czy cały jest nie wiem, chyba widziałem na jednej stronce. Nie podaje adresu bo reklamy im robić nie będe, znajdziecie w komentarzach do pierwszego lepszego filmu z YCD na youtube.. No i coś tam jest na oficjalnej stronce też, ale niedużo w sumie..
Jak dla mnie to ta Ewa Radek trochę sztuczna była, szczególnie z tym; tak, czuję, że straciłam swoją szansę. Ale nie wiem, w sumie może taka po prostu jest Jej ton głosu etc.
Poza tym to na miejscu tej dziewczyny od biletu podeszłabym do niego i jak nic coś mu zrobiła ;d pfff.
najlepszy był ten koleś z warkoczykiem, z Torunia chyba.
i ta z Berlina. ;]
Ewka też dała radę ;d
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum