wydaje mi sie ze porownywanie pierwszej edycji z druga i wyklocanie sie o to ktora z nich jest/bedzie lepsza nie ma najmniejszego sensu poniewaz w drugiej edycji beda zupelnie inne osoby, inne style taneczne, inne osobowosci niz byly w pierwszej.... wydaje mi sie ze kazda edycja bedzie miala w sobie cos fajnego co nas zachwyci a takze cos co nam sie kompletnie podobac nie bedzie i tak naprawde to wszystko bedzie zalezalo od tego jacy ludzie dostana sie do 16tki i jakie beda tance... ja osobiscie mam nadzieje ze bedzie wiecej hausu lockingu i innych bardzo ciekawych styli a nie na okraglo jazz i hip hop.... a no i apel do agustina zadnego tanca brzucha!!! hahaha
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
ja osobiscie mam nadzieje ze bedzie wiecej hausu lockingu i innych bardzo ciekawych styli a nie na okraglo jazz i hip hop.... a no i apel do agustina zadnego tanca brzucha!!! hahaha
ostatnio był już locking w odcinku z Gdańska, na oficjalnej stronce jest cały filmik jak gościu tańczył. Jazz i Hip Hop na okrągło..? hmm, czy oglądamy inny program? Wydaje mi się że do tej pory hip hopu było malutko, z jazzu troche więcej elementów było (specem od jazzu nie jestem więc tylko sie domyślam oglądając ).. Hip hop-u dopiero sie naoglądamy w Wa-wie (tu licze na konkret ekipe ), zaufaj.. Co do house to nie wiem czy coś takiego zobaczymy na castingach, prędzej w odcinkach live, może coś w Buenos też będzie..
A belly dance będzie na bank, jestem tego pewien! Agustin nie przepuści takiej okazji, a tym bardziej Michał, przecież "to jego klimaty"
ostatnio był już locking w odcinku z Gdańska, na oficjalnej stronce jest cały filmik jak gościu tańczył. Jazz i Hip Hop na okrągło..? hmm, czy oglądamy inny program
spoksik tylko ze mi chodzilo o wystepy na zywo ze mam nadzieje ze tak bedzie a nie o castingi bo na castingach kazdy tanczy co chce
[ Dodano: 2008-03-17, 12:43 ]
dB napisał/a
za tydzień... Buenoos!
mnie to cale buenos nie kreci wogole... najlepsze sa castingi i wystepy na zywo....
ale żyję i nie boję się
mnie to cale buenos nie kreci wogole... najlepsze sa castingi i wystepy na zywo....
Szczerze powiem że castingi nie sa jakieś zachwycające w tej edycji.. Owszem, są ciekawi ludzie ale jakoś to nie jest to.. Wiadomo że live najlepsze.. Choć i tak jestem ciekawy tego Buenos, co tam robili, jak im szło itd..
Asia_88 napisał/a
takaja napisał/a
Jak dla mnie to ta Ewa Radek trochę sztuczna była
Choć i tak jestem ciekawy tego Buenos, co tam robili, jak im szło itd..
czytalam wywiad z pirogiem w jakiejs regionalnej gazecie i wypowiadal sie ze jemu na poczatku tez tacy przecietni sie wydawali jednak w buenos podobno spisali sie swietnie i pirog powiedzial ze jestbardzo mile zaskoczony ze tak swietnie sobie radzili
co do castingow to uwielbiam je ogladac bo jest sie z czego posmiac a w tym tygodniu bedzie roland hahahahaha
ale żyję i nie boję się
dokladnie tak ten sam z idola koles ma niesamowite parcie na szklo i na kazdym mozliwym castingu w kazdym mozliwym programie czyuje potrzeba pokazania sie tylko sotrzega heheh bedzie wesolo i wlasnie dlatego kocham castingi
ale żyję i nie boję się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum