A nikt nie zna tej piosenki, do której tańczył chłopak w czerwonej bluzce, który dostał bilet do Buenos na końcu wraz z tym gościem w niebieskiej..?
Kurcze, błagam.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
mimulae, przeogromnie Ci dziękuję Byłam pewna, że to Tiersen, ale byłoby łatwiej, gdybym zapamiętała jego nazwisko
Dzięki kasiaacm, ten koleś który tańczył breaka?
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Wysłany: 2008-03-23, 15:09
Ogolnie nawet spoko odcinek wylonilem juz swojego drogiego faworyta czyli Rafala Szostok swietnie zatanczyl rowniez Gieorgij Puchalski oraz Damian ( wielki szacun! )
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Wysłany: 2008-03-24, 21:16
darosmog napisał/a
a kto zna muzyke do której tańzcyła ta od dancehallu ? pierwsza była Sean Paul - ???? , a druga ?????
darosmog napisał/a
Sean Paul - Pick it up ale tej drugiej nienznam , może ktoś zna??
Właśnie, też poszukuje tej piosenki, zna ktoś?
Czytałem gdzieś że to może być jakiś remix Destiny's Child - Lose My Breath,
ale jak do tej pory go nie znalazłem...
na stronie FPC jest filmik GaUy z Broadway Dance Center w którym tańczy chyba do tego remixu. To będzie na bank "Loose my breath", ale do tej pory nie wiem czyj to remix..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum