To była chyba Aneta, nie Ania. Jak dla mnie najlepsza w tym odcinku. Czerwony i niebieski z dogrywki też na plus;]. Głuchoniemy chłopak - respekt.
Największa porażka to też Damian, który w poprzedniej edycji odpadł w Paryżu - nie mogłam na niego patrzeć;/. Roland też bez komentarza...
Ale odcinek generalnie niezbyt ciekawy, mam nadzieję, że na ostatnim castingu było lepiej.
A poza tym to nowa jestem, witam;].
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
pokazywali urywki ze bedzie jeszcze druga czesc castingu
Śliwka napisał/a
czy zwrócił ktoś uwagę na fragmenty z Buenos. Jak Weronika mowiła do Żanety ze się nigdy nie zmieni??
tak.mam nadzieje ze to nie oznacza odpadniecia Zanety
a to nie była przypadkiem migawka z 1 edycji z Paryza? ja odniosłam takie wrazenie, zwłaszcza ze Zaneta wtedy miala troche inna fryzure..
a co do tego Damiana w kozaczkach to az mnie zatkało jak go zobaczyłam.. i jeszcze tak strasznie pewny siebie był.. i ta solarka, podkład na twarzy, wyregulowane brwi!! masakra..
taakkk, laska od musicalu chicago byla swietna..bardzo mi przypomniala mile jovovich, i chlopak glucho-niemy byl genialny !! trzymam za niego kciuki, a podziwiam za to, ze odwazyl sie przyjsc do takiego progarmu...
Mnie tez się wydaje,że to byo z Buenos.I chyba Żaneta jest w 16,bo jak widziałam jej profil na naszej-klasie to były tam komentarze,że "musi sobie odpocząć przed Warszawą".
Ja mam pytanie, jeśli ktoś wie, do jakiej piosenki tańczył ten koleś, który dostał na końcu bilet do Buenos, ten który wcielił się w tego małego człowieczka ;P z tą śmieszną czapką
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Mnie się wydaję, że to bylo z Buenos... Bo Weronika mówiła, coś tam, że jak uważa że nie maja racji to się nie zmieniła...
Weronika mowiła, ze skoro się z nimi nie zgadza to znaczy ze sie nigdy nie zmienI. Przynajmniej ja tak pamietam ale mozliwe, ze sie mylę
wszystko sie okaze
a kto zna muzyke do której tańzcyła ta od dancehallu ? pierwsza była Sean Paul - ???? , a druga ?????
druga to była jak dostala bilet? bo jak o tą druga ci chodzi to chyba była to Sean paul-Get Busy. a tej pierwszej nie znam.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
hmm a wie ktoś co to za piosenka co ta laska w krótkich włosach, na czarno ubrana była co mówiła 'buenos, boskie buenos' ? ;p najpierw byla piosenka Kylie Minogue a potem jakiś fragment musicalu i własnie prosiłabym o tytuł ;D
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum