po obejrzeniu powtorki spodobal mi sie ten egipcjanin haha jest niesamowity Niedosyc ze fajnie tanczy to jeszze fajnie spiewa pod prysznicem A zapomnialam o choreografie hh Jaki on jest boski <3 te dlugie wlosy sa wogole cudowne jak on sie zwie ? ;>
Fajnie by było jakby go do 16stki puscili xP juz sobi wyobrazam jego solowki :D:D
Viet jest spoko, chociaz na poczatku myslalam ze to dziewczyna, tak go pokazali dziwnie
no wiesz Ty co ! Ja myslalam ze to dziewczyna jak wyraal w tej bialej bluzeczce i warkoczu Ale na tym teledysku z czarnymi klaczkami wygladal boskooo
a co do egipcjanina to bylo by super gdyby sie dostal do 16 ale mysle ze sobie poradzi Bo sprawdza sie tez w innych technikach i jak narazie dobrze mu idzie;p
Mi też się podobała choreografia Vieta. Spoko koleś.
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
a ten w różowym to ten egipcjanin ale uwazam że to nie jest 16 a przynajmniej nie cała ^^ tvn nie puscilby chyba takiej informacji jutro się dowiemy ^^ mam nadzieje
a ten w różowym to ten egipcjanin ale uwazam że to nie jest 16 a przynajmniej nie cała ^^ tvn nie puscilby chyba takiej informacji jutro się dowiemy ^^ mam nadzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum