Ja czekam z niecierpliwoscią na rozpoczęcie dzisiejszego odcinka ;] Dzisiaj zobaczymy Marty'ego i boskie Buenos. Może napisze też jakąś notke
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
noo....mimo wszystko ona jest jedną z tych najbardziej wyróżniających się osób. I swoją i tańcem. Jestem też pod wrażeniem Anety. Ale to Paula jest taka świetna i powinna na pewno być w 16.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Roksana!!! Castingowe mi sie podobalo, ogolnie pogodna dziewczyna, widac ze sie chyba pozniej przylozyla, skoro jej nie wywalili
Na razie moimi faworytami są Anetka a z facetów hm...ciezko powiedziec. Paweł Grala jest spoko, widzialem ze w salsie sobie radził, no i jest z Łodzi i podobno moj brat go zna ;p
Ewa Radew odpadła? Szkoda...:/ Widocznie sie nie wykazala....A tej pozostalej dwojki jakos mi nie zal, szczerze, heh
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
noi mamy pierwszych pokonanych po poczatku realcji jak widzialem Patryka pomyslalem ze pierwszy poleci ale chyba ich przekonal ufff czyli w nasteonym tygodniu juz bedziemy mieli 16 po mowili ze solowki zadecyduja a ta Roksana nastawialem sie na cos super a srednio mi sie podobala pozyjemy zobaczymy
Ewy mi zal troche.. fajna dziewczyna sie wydawala, ale chyba jednak zbyt mloda i wrazliwa i za malo dojrzala psychicznie na ten program. Bo z tego co widzialam to jechali po wszystkich rowno..
a mam od razu pytanie o piosenki z tego odcinka:
1. piosenka, do ktorej tanczyła para (obydwoje sie dostali)
2. piosenka, do ktorej tanczyla ostatnia dziewczyna z castingu - chyba Roksana (?) dostała sie, a w Buenos chcieli ją wywalic, ale zostawili w koncu
Bardzo podobały mi sie te osoby, któte dostały ostanie 5 biletów...a Roksana bardzo fajnie tańczy..:) lubie ja;P szkoda mi troche tych ludzi, ze musieli wracać..., alecóż takie zasady:/
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Mi się ta para podobała chyba tylko A tak ogolnie to ci wszyscy ludzie tańczą słabo ;/ Tmta edycja była na wyzszym poziomie, tak mi sie przynajmniej wydaje ;/
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum