a to ze w programie nie pokazla jeszcze pelni swoich umiejetnosci widac nawet po obejrzeniu jej filmikow na youtube.
na filmikach widziałam popisy zespołu a nie indywidualne Roksany wiec nie mogę oceniać jej po tym co robi cała grupa. Mam nadzieję, że to co mówicie okaże sie prawdą i panna Roksana w programie pokaże na co ją stać
Dodam jeszcze, ze tak naprawde malo kto pokazal w Buenos cokolwiek ;/ tak zmontowali te odcinki ze zal, naprawde ;/ jak mozna opuscic solowki o wejscie do finalu innych, a pokazywac tych co sie nie dostali? No halo?
Mam nadzieje ze live'y nam to wszystko zrekompensuja...
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Dobra, ja juz moze nie bede odpisywala na te wszystkie posty bo to troche bez sensu i znowu sie klotnia wywiaze. Tylko nie lubie jak ktos ogranicza i oskarza innych. powtarzam - kazy ma prawo do swojego zdania i po to jest forum, zeby moc je wyrazic. Przynajmniej tak mi sie wydaje..
No, a tak wogole to zgadzam sie, ze te odcinki z Buenos byly totalnie dziwnie zrobione.. Jakies osoby poznikaly w niezbadanych okolicznosciach, niektorych osob, ktore sie dostaly do 16 wogole nie pokazali wczesniej, albo nie pokazali ich solowek ( co automatycznie sprawia, ze beda mieli mniejsze poparcie w odcinkach na zywo, bo jak ktos ogladal Buenos to juz zdazyl kogos tam polubic albo nie, jesli tego kogos pokazywali.).
I nie wiem czemu, ale mi sie wydaje, ze jury YCD ma jakies uprzedzenie chyba do Top Toysow - w 1 edycji Piróg caly czas jezdzil po Dianie i to tak, ze az nie dało sie tego zniesc, no sami wiecie. Teraz na castingu znow mial konflikt z Cinkiem, no i Bagiety tez do Buenos nie wzieli ( a Egipcjanina od tanca brzucha wzieli - nic do niego nie mam, ale to dla mnie troche dziwne..), no i Tiger tez nie dopuscili do 16.. Moze faktycznie sie nie wykazala, ale skoro nie miala ostrzezen to znaczy, ze sobie dobrze radzila, a i w swojej technice pewnie byla dobra.. No, ale zapewne nigdy sie nie dowiemy o co w tym wszystkim chodzilo bo relacja z Buenos nic nie pokazala i nie pokaze.
Uuu widze, że nawiązała się mała nieprzyjemna kłótnia..no cóż..zobaczymy jak to będzie. Nie ma sesnu wypisywac tu zażaleń czy czego innego. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu..mam nadzieję tylko, że sprwadzą się w tym programie i pokażą prawdziwe show. Nie bez powodu się tam znaleźli..:-)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Nie rozumiem skąd ta kłótnia. Ja tam wiem, że tv kłamie Mogli nam pokazac, co chcieli i mogło to miec niewiele wspolnego z rzeczywistoscia. Tiger mogła dostac ostrzeżenie i mogli tego po prostu nie pokazac. Decyzje w sprawie niektorych osob w 16 mogły nie byc jednogłośne, mogły przewazyc minimalnie rozne małe sprawy jak np to ze Augustin bardziej sie slinił na widok Roxi niż Tiger
W sprawie dyskusji Roxi vs Tiger mogę tylko powiedziec ze na przesłuchaniu dużo bardziej podobała mi się Roxi i jestem je w stanie nawet wybaczyc zachowanie na tangu . Tak na poważnie po prostu zrobiła na mnie wtedy spore wrażenie, ale zobaczymy co dalej.
miala, byla pokazana jak stala w grupce tych ktorzy dostali ostrzezenia pozniej, w urywkach jak pozywali odpadniecie Wesama, Moczka i Rafała
aa to tego nie widzialam..
jeju doszlo do tego ze trzeba sie dopatrywac strasznie uwaznie zeby cos zobaczyc w tym programie;/ bo wszystko jest przesląniete jakimis historyjkami wogole nie zwiazanymi z tancem ..
Oglądam sobie jeszcze raz 5 odcinek. Akurat teraz moment z Martym:) no szkoda, że się więcej nie zgłosiło, ale cóż. Chciałam dodac, że podobał mi się występ Kamila Guzego. Ciesze się, ze znalazł się w 16. Mam nadzieje. że dadzą z siebie wszystko w następnym odcinku:)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
A więc tak odcinek byl bardzo słaby ale były momenty dobre. Na początku szok Grzegorz,Egipcjanin i ten od breaka odpadli a myslalem ze beda w 16. Też sie dziwie czemu niektórych wogóle nie pokazali np. Patrycje Peters myślałem że spokojnie wejdzie do 16 a nawet jej niewidziałem. Szkoda tez że ten od capoeiry sie niedostał bo był dobry. Oczywiście w 16 sa ci nie całkiem najlepsi z całej 36 ale poprostu wygrala osobowość? Najważniejsze ze w 16 jest ziomek z Rumii i to sie liczy. Faworyt? Na tą chwile prócz Santany wydaje sie być Gregorij choć mi nie imponuje , Zaneta choć mi nie imponuje no ale za to podoba mi sie bardzo Roxi , i pewnie juz w 1 odcinku zobaczymy jej solówke:P. Ten Pracoholik co tanczył na castingu w parze będzie mocnym zawodnikiem , daleko zajdzie przypomina mi on Glebe:). Kamil Guzy jest dobry ale niewiem , ten tam jakis Patryk wogole na castingu mi sie nie podobał , i szkoda ze niepokazali szerszej relacji z buenos bo coś watpie zeby sobie cos lepiej tam radził , no i ten łukasz tez wydaje sie mocny , jego solowka w buenos byla na b.dobrym poziomie i podobało mi sie to . Z dziewczyn prócz Roxi podba mi sie tez taniec Anety i ta Katarzyna Kubalska świetna dziewczyna ze swietna osobowościa i ruchem ciala , reszta nie za bardzo mi pasi mocna wydaje sie tez Ania R. i Zaneta , ta niemka niewiem wogole co robi w programie i o pozostałych sie nie wypowiadam.
Myślę jednak ze 1 odcinek bedzie bardzo ciekawy zreszta pierwsze odcinki zawsze sa najlepsze
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-05, 20:53
darosmog napisał/a
Oczywiście w 16 sa ci nie całkiem najlepsi z całej 36
nie wiesz, chyba tego nie wiemy
nie bylo nas tam i nie wiemy, kto tak naprawde jest najlepszy
ale ja ufam jury
maja kfalifikacje i chyba wiedza, co robia
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-06, 10:33
ul_m napisał/a
kasiaaa_r napisał/a
ale ja ufam jury
ja nie do końca.
dziwi mnie to, że wybrali Roksane, a nie Tiger :/
Albo jakiegoś tam Patryka zamiast Grzegorza.
Wrr aż mnie trzęsie!!
ale ja teg nie rozumiem?? d;aczego CIe to dziwi??
nie pokazywali w Buenos ani Tiger, ani Grzegorza
pokazywali Roksnae i Patryka, ktorzy ostrzezenia trzymali, ale widocznie potrafaili sie poprawic, skoro sie dostali
nie dostaliby sie tak po protu
nie wiesz, co tam sie dzialo. nie znasz ani Tiger ani Grzegorza (co, chyba, ze znasz osobiscie i wiesz, ze sa mistrazami w kazym stylu to ok)
niech mi ktos wytlumaczy, dlaczego uwaza, ze w 16nascte sa zli ludzie, bo ja niue moge
ale ja teg nie rozumiem?? d;aczego CIe to dziwi??
nie pokazywali w Buenos ani Tiger, ani Grzegorza
pokazywali Roksnae i Patryka, ktorzy ostrzezenia trzymali, ale widocznie potrafaili sie poprawic, skoro sie dostali
nie dostaliby sie tak po protu
nie wiesz, co tam sie dzialo. nie znasz ani Tiger ani Grzegorza (co, chyba, ze znasz osobiscie i wiesz, ze sa mistrazami w kazym stylu to ok)
niech mi ktos wytlumaczy, dlaczego uwaza, ze w 16nascte sa zli ludzie, bo ja niue moge
no ja tez tego nie rozmiem...wszystko dopiero teraz sie okaże... a to że nie pokazali wszystkich, to tylko wina tlewizji... oczywiscie mogli pokazać w jeszce jednym odcinku buenos, ale tak sie nie stało i dokładnie nie wiemy co sie wydazyło, wiec dopiero oceniać bedziemy po odcinach na live...
oczywiscie ja nie zabraniam nikomu wyrazac swojego zdania, bo ja tez swoje mam. ale zrozumcie, bo ten temat wałkujemy juz dobre kilka dni, a i tak niektórzy tego nie rozumieją (albo po prostu nie czytali innych postów)...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum