Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/04/02] Odc.5 (edycjaII)]
Autor Wiadomość

blueberries
Świeżynka

Wysłany: 2008-04-06, 18:16   

prosze, nie zaczynajcie tej klotni od nowa..;/

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-06, 20:37   

blueberries napisał/a
prosze, nie zaczynajcie tej klotni od nowa..;/

to nie jest bron boze zanda klotnia
al jak ktos juz cos pisze to moglby uzasadnicswoja wypowiedz nie
bo wszysyc sie na mnie rzucili a ja swoja wypowiez uzasadnilam i napisalam o co mi chodzi. natomiast kiedy prosze, byinny to zrobili to zero odzewu;//

ul_m 
Przebijam się

Wysłany: 2008-04-06, 21:38   

kasiaaa_r napisał/a
zero odzewu

przepraszam bardzo, już uzasadniam.

otóż widziałam taniec i Grzegorza, i Tigera i Roksany i Patryka.
i to mi przynajmniej wystarcza.

ich ruchy sa całkiem inne, przyznaje - nie widziałam Grzegorza w walcu czy innym tańcu, ale bez względu na to jak sobie radził - Roksana kompletnie zawaliła tango, wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...

wiem, czepiłam sie tej Roksany ale jej jakoś nie lubię ;/

to jest moje zdanie i jeśli ktoś sie ze mnie nie zgadza-rozumiem, każdy ma do tego prawo ;p

mrs.banka 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-07, 06:12   

ul_m napisał/a
Roksana kompletnie zawaliła tango

ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo. ;) treningi mieli codziennie, a dzięki okrojonej relacji nie wiemy jak radziła sobie dalej. a Roksane uważam za profesjonalną tancerkę, więc sądze, że później było już tylko lepiej. z resztą - z jakiegoś powodu do tego programu wybrali ją i nie wierzę, żeby były to znajomości z Pirógiem.

awiszka 
Niezależna.

Moderator

Koordynator

Redaktor portalu

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2008-04-07, 06:57   

mrs.banka napisał/a
ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo.

No tak, ale było wręcz widać jak kpi z tego tańca. Gdzie tu szacunek do choreografów i sztuki tańca.? Tak być nie powinno. Zamiast ostro pracować od samego początku żarty jej były w głowie. Popieram ul_m

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-07, 09:27   

bardzo mi sie podobal ten odcinek w ktorym wybrali finalowa szesnatke.. jestem pelna podziwu dla filipa ktory po tym jak dowiedzial sie ze jest w finale przyznal sie do swojej orientacji seksualnej.. moja faworytka na dzien dzisiejszy jest justyna bialowas :mrgreen:

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-07, 10:58   

awiszka napisał/a
No tak, ale było wręcz widać jak kpi z tego tańca. Gdzie tu szacunek do choreografów i sztuki tańca.? Tak być nie powinno. Zamiast ostro pracować od samego początku żarty jej były w głowie. Popieram ul_m

Ale przecież cały czas widzimy tyle, ile nam pokazują. Przez chwilę się dziewczyna na tangu powygłupiała, zostało to w relacji wyeksponowane, ale tak naprawdę nie wiadomo jak to wyglądało. Czy jeden żart oznacza brak szacunku dla choreografów i tańca w ogóle? Na klęczkach też nie można do nich podchodzić, bo tak się niewygodnie tańczy ;)

Ja na razie nie mam wyrobionego zdania o Roksanie. Zobaczymy jak się będzie spisywała na żywo.
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-07, 11:10   

co do roksany tez nie mam zdania.. lepiej bedzie jak sie wstrzymam z jaka kolwiek opinia na jej temat bo pierwsze wrazenie bylo co najmniej zle.... co do szacunku dla choreografow i tanca wydaje mi sie ze nie o to chodzi tylko o to ze ona sie bawi tancem i kompletnie nie widze nic w tym zlego, nie mozna wszystkiego na zbyt serio traktowac

[ Dodano: 2008-04-07, 12:18 ]
zapomnialam jeszcze o tym chlopaku 18 letnim ktoremu mama zmarla.. nie pamietam jak ma na imie ale tanczy balet.. kurcze chlopak jest zajebisty tez jak to powiedziala weronika :mrgreen:

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-07, 11:53   

tutaj jest mowa o grzegorzu od break dance tak?bo jesli tak to nie rozumiem tej wypowiedzi;
ul_m napisał/a
wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby
jaki hip hop grzegorza?ja zauwazylam ze ona tanczy break dance a nie hip hop i tych dwoch stylow nie da sie porownac.no chyba ze od dzxisja bedziemy porownywac walca do hip hopu hip hop do tancow towarzyskich itd.
ale jezeli tu nie chodzi o tego grzegorza to uznajcie ze tej wypowiedzi nie ma

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-07, 14:48   

ul_m napisał/a
Roksana kompletnie zawaliła tango, wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...

halo, halo...za bardzo sie zapedzilas...bo pamietajmy o tym ze w szesnastce ma byc 8 chłopaków i tyle samo dziewczyn...i dziewczyny na chopaka nie wymienisz...a widocznie byli lepsi chłopacy od Grzegorza...(choc on tez mi sie podobał w tancu)..

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-07, 17:35   

ul_m napisał/a
zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...

no chyba nie bardzo, bo musi 8 facetow i 8 dziewczyn pragne zauwazyc
zreszta nie pokazali jak pozniej Roksana poradzila sobie tangiem

widocznide myusia;la sie poprawic skoro przeszla dalej

[ Dodano: 2008-04-07, 18:38 ]
awiszka napisał/a
mrs.banka napisał/a
ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo.

była zdenerwowana, a taki ma charakter
jest impulsywna
widac jak reagowala na wiesci o tym, ze jedzie do Buenos, a potem, ze jest w 16nastce
jest po prostu zwariowana i nie wiem co ja tutaj dziwic
caly czas po niej jedziecie w ogole jej nie znajac
i mowie, ze bronilabym tak kazdgego
bo nie macie podstaw, zeby o niej tak mowic, gdyc nic prwie nie pokazywali

[ Dodano: 2008-04-07, 18:41 ]
w ogole t tez powinniscie miec swoje zdjnie, a przynajmniej nie przejmowac zdania po tym co [pokazali w ttv
bo w takim wypadku mozna wam cos wepchnac, a wy we wszystko uwierzycie
ja tam nie wierze w to co pokazywali i zdanie beda wyrabiuac jak bede miala podstawe
polecam, bo takie malpowanie albo wchlapnie wszystkiego, co pokazuja w tv nie jest chyba dobrym pomyslem
i nawet jakbyscie tutaj najezdzali na Patryka, ktory wiele nam nie pokazal i tak bym go bronila
dopiero w srode zobaczymy czy 16nastak jest ok

ul_m 
Przebijam się

Wysłany: 2008-04-07, 19:53   

NoTaLoNee napisał/a
w szesnastce ma byc 8 chłopaków i tyle samo dziewczyn...

no wiem, wiem. ale po prostu porównałam Grzegorza do Roksany, nie chodziło mi o to ze zamiast jej mógłby on się dostać do 16-stki.

kasiaaa_r napisał/a
w srode zobaczymy czy 16nastak jest ok

i tu się z Tobą zgodzę, poczekajmy już do tej środy...

Lena_85 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-08, 13:47   

A ja chciałabym tylko dodać, że na 99% Żaneta zatańczy z Kamilem G. Widziałam przed swoim tremingiem jak tańczyli z p. Jagielskim na sali do piosenki Avril Lavinge - chyba boyfriend??? :) Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską, a Gieorgij i Patryk przyswajali na korytarzu układ do Janet Jackson - feedback ;) pozdrawiam :)
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..." :)

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-08, 14:06   

Lena_85 napisał/a
do piosenki Avril Lavinge - chyba boyfriend??? :)

Girlfriend? Ciekawe czemu z Jagielskim, jazz mi nie pasuje do tej piosenki, poza tym byla ona w pierwszym lajfie 1szej edycji :/ czyzbysmy mieli ogladac to samo ?:|

Lena_85 napisał/a
Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską

Moze do solowki?:) Chociaz...na pewno bedzie jakies latino w tym odcinku ;)

Śliwka 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-08, 14:20   

Lena_85 napisał/a
A ja chciałabym tylko dodać, że na 99% Żaneta zatańczy z Kamilem G. Widziałam przed swoim tremingiem jak tańczyli z p. Jagielskim na sali do piosenki Avril Lavinge - chyba boyfriend??? :) Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską, a Gieorgij i Patryk przyswajali na korytarzu układ do Janet Jackson - feedback ;) pozdrawiam :)

normalnie cudnie :) jak już wcześniej pisałam to była moja wymarzona para. nie mogę się doczekać jutra, bo w sumie wtedy wszystko się okaże. ale oby Twoje słowa były prorocze ^^

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu