Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-06, 20:37
blueberries napisał/a
prosze, nie zaczynajcie tej klotni od nowa..;/
to nie jest bron boze zanda klotnia
al jak ktos juz cos pisze to moglby uzasadnicswoja wypowiedz nie
bo wszysyc sie na mnie rzucili a ja swoja wypowiez uzasadnilam i napisalam o co mi chodzi. natomiast kiedy prosze, byinny to zrobili to zero odzewu;//
otóż widziałam taniec i Grzegorza, i Tigera i Roksany i Patryka.
i to mi przynajmniej wystarcza.
ich ruchy sa całkiem inne, przyznaje - nie widziałam Grzegorza w walcu czy innym tańcu, ale bez względu na to jak sobie radził - Roksana kompletnie zawaliła tango, wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...
wiem, czepiłam sie tej Roksany ale jej jakoś nie lubię ;/
to jest moje zdanie i jeśli ktoś sie ze mnie nie zgadza-rozumiem, każdy ma do tego prawo ;p
ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo. treningi mieli codziennie, a dzięki okrojonej relacji nie wiemy jak radziła sobie dalej. a Roksane uważam za profesjonalną tancerkę, więc sądze, że później było już tylko lepiej. z resztą - z jakiegoś powodu do tego programu wybrali ją i nie wierzę, żeby były to znajomości z Pirógiem.
ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo.
No tak, ale było wręcz widać jak kpi z tego tańca. Gdzie tu szacunek do choreografów i sztuki tańca.? Tak być nie powinno. Zamiast ostro pracować od samego początku żarty jej były w głowie. Popieram ul_m
bardzo mi sie podobal ten odcinek w ktorym wybrali finalowa szesnatke.. jestem pelna podziwu dla filipa ktory po tym jak dowiedzial sie ze jest w finale przyznal sie do swojej orientacji seksualnej.. moja faworytka na dzien dzisiejszy jest justyna bialowas
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
No tak, ale było wręcz widać jak kpi z tego tańca. Gdzie tu szacunek do choreografów i sztuki tańca.? Tak być nie powinno. Zamiast ostro pracować od samego początku żarty jej były w głowie. Popieram ul_m
Ale przecież cały czas widzimy tyle, ile nam pokazują. Przez chwilę się dziewczyna na tangu powygłupiała, zostało to w relacji wyeksponowane, ale tak naprawdę nie wiadomo jak to wyglądało. Czy jeden żart oznacza brak szacunku dla choreografów i tańca w ogóle? Na klęczkach też nie można do nich podchodzić, bo tak się niewygodnie tańczy
Ja na razie nie mam wyrobionego zdania o Roksanie. Zobaczymy jak się będzie spisywała na żywo.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
co do roksany tez nie mam zdania.. lepiej bedzie jak sie wstrzymam z jaka kolwiek opinia na jej temat bo pierwsze wrazenie bylo co najmniej zle.... co do szacunku dla choreografow i tanca wydaje mi sie ze nie o to chodzi tylko o to ze ona sie bawi tancem i kompletnie nie widze nic w tym zlego, nie mozna wszystkiego na zbyt serio traktowac
[ Dodano: 2008-04-07, 12:18 ]
zapomnialam jeszcze o tym chlopaku 18 letnim ktoremu mama zmarla.. nie pamietam jak ma na imie ale tanczy balet.. kurcze chlopak jest zajebisty tez jak to powiedziala weronika
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
tutaj jest mowa o grzegorzu od break dance tak?bo jesli tak to nie rozumiem tej wypowiedzi;
ul_m napisał/a
wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby
jaki hip hop grzegorza?ja zauwazylam ze ona tanczy break dance a nie hip hop i tych dwoch stylow nie da sie porownac.no chyba ze od dzxisja bedziemy porownywac walca do hip hopu hip hop do tancow towarzyskich itd.
ale jezeli tu nie chodzi o tego grzegorza to uznajcie ze tej wypowiedzi nie ma
Roksana kompletnie zawaliła tango, wiec jak dla mnie mimo wszystko zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...
halo, halo...za bardzo sie zapedzilas...bo pamietajmy o tym ze w szesnastce ma byc 8 chłopaków i tyle samo dziewczyn...i dziewczyny na chopaka nie wymienisz...a widocznie byli lepsi chłopacy od Grzegorza...(choc on tez mi sie podobał w tancu)..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-07, 17:35
ul_m napisał/a
zostać powinien zostać G. bo jego hip hop jest o wiele lepszy od Roksany chociażby...
no chyba nie bardzo, bo musi 8 facetow i 8 dziewczyn pragne zauwazyc
zreszta nie pokazali jak pozniej Roksana poradzila sobie tangiem
widocznide myusia;la sie poprawic skoro przeszla dalej
[ Dodano: 2008-04-07, 18:38 ]
awiszka napisał/a
mrs.banka napisał/a
ale przecież widzieliśmy tango Roksany tylko w pierwszym dniu, więc jeśli to był jej pierwszy kontakt z tym tańcem niekoniecznie musiał pójść jej turniejowo.
była zdenerwowana, a taki ma charakter
jest impulsywna
widac jak reagowala na wiesci o tym, ze jedzie do Buenos, a potem, ze jest w 16nastce
jest po prostu zwariowana i nie wiem co ja tutaj dziwic
caly czas po niej jedziecie w ogole jej nie znajac
i mowie, ze bronilabym tak kazdgego
bo nie macie podstaw, zeby o niej tak mowic, gdyc nic prwie nie pokazywali
[ Dodano: 2008-04-07, 18:41 ]
w ogole t tez powinniscie miec swoje zdjnie, a przynajmniej nie przejmowac zdania po tym co [pokazali w ttv
bo w takim wypadku mozna wam cos wepchnac, a wy we wszystko uwierzycie
ja tam nie wierze w to co pokazywali i zdanie beda wyrabiuac jak bede miala podstawe
polecam, bo takie malpowanie albo wchlapnie wszystkiego, co pokazuja w tv nie jest chyba dobrym pomyslem
i nawet jakbyscie tutaj najezdzali na Patryka, ktory wiele nam nie pokazal i tak bym go bronila
dopiero w srode zobaczymy czy 16nastak jest ok
A ja chciałabym tylko dodać, że na 99% Żaneta zatańczy z Kamilem G. Widziałam przed swoim tremingiem jak tańczyli z p. Jagielskim na sali do piosenki Avril Lavinge - chyba boyfriend??? Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską, a Gieorgij i Patryk przyswajali na korytarzu układ do Janet Jackson - feedback pozdrawiam
_________________ "Nie ma takiej rzeczy której nie da się przeskoczyć,
Spójrz prawdzie prosto w oczy (zobaczysz to)
Jezeli mocno wierzysz,
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..."
Girlfriend? Ciekawe czemu z Jagielskim, jazz mi nie pasuje do tej piosenki, poza tym byla ona w pierwszym lajfie 1szej edycji :/ czyzbysmy mieli ogladac to samo ?:|
Lena_85 napisał/a
Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską
Moze do solowki?:) Chociaz...na pewno bedzie jakies latino w tym odcinku
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
A ja chciałabym tylko dodać, że na 99% Żaneta zatańczy z Kamilem G. Widziałam przed swoim tremingiem jak tańczyli z p. Jagielskim na sali do piosenki Avril Lavinge - chyba boyfriend??? Widziałam jak Ania Radomska i Natalia W. ćwiczyły z tym panem od salsy - takim murzynkiem i p. Szokalską, a Gieorgij i Patryk przyswajali na korytarzu układ do Janet Jackson - feedback pozdrawiam
normalnie cudnie jak już wcześniej pisałam to była moja wymarzona para. nie mogę się doczekać jutra, bo w sumie wtedy wszystko się okaże. ale oby Twoje słowa były prorocze ^^
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum