Ja właściwie nie wypowiadałam się na temat tego odcinka, więc teraz się wypowiem
Szczerze mówiąc zaskoczyła mnie wersja odcinka Dobrze, że nikt nie odpadł ponieważ tak po jednym odcinku nikt by się nie nacieszył swoim występem...
A co do tańców, najbardziej podobał mi się występ grupowy salsy oraz hip hopu. A z solo najbardziej Anety, Żanety, Kamila jednego i drugiego ;p
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Jeżeli sa naprawdę takie pary to jak dla mnie beznadzieja. Ale ja mimo to nie wierzę plotkom (bedzie tak samo jak z finałową 16, tyle czasu dociekaliście,a i tak część nie trafiona). Chyba, ze ktoś poda wiarygodne źródło, z którego czerpal takie a nie inne informacje.
o jaaa, a ja z koleżanką robiłyśmy sobie liste i wychodzi na to że onja trafiła jedno a ja zero xd ależ mamy intuicje xd
Wysłany: 2008-04-12, 14:47
wikipedia?! no chyba sobie żartujecie... tam każdy sobie może zmieniać wpisy.
Według mnie pary będą takie jak podczas pierwszego LIVE. Aneta-Kamil Guzy etc.
Przypuszczam,że jedynie Żaneta zatańczy z Gieorgijem. A wtedy Kasia będzie tańczyć z Łukaszem.
Wysłany: 2008-04-12, 15:03
Pomysł z solówkami podobał mi się.
Ale powaliła mnie zapowiedź Kamila.. " Nie mam dziewczyny itd." Co to kurde jest ? Zalosne to dla mnie było, aż przełączyłam ;P
_________________ Never Give Up!
Zwyciężają Ci którzy wierzą, że mogą zwyciężyć.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-12, 15:18
Ogólnie co do LIVU to pomysł bardzo mi się spodobał... Była możliwość poznania uczestników, zobaczenia co sobą prezentują. Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem Kryspina (jego taniec,skromność,tajemniczość), a obawiam się,że gdyby w środę miał ktoś odpaść to niestety mógłby to być właśnie Kryspin, z racji tego,że wogóle go nie pokazywano... istny AS tvn... Co do reszty solówek to spodobały mi się K.Kubalskiej,Żanety,Gieorgija,Kamila ,,Santany" i odziwo... Patryka (pełne zaskoczenie).
------------------
Poziom tej edycji według mnie będzie zdecydowanie wyższy... I to cieszy.
Trochę spóźniona, ale już się wypowiadam
Ogólnie, odcinek bardzo mi się podobał, chociaż mam pewne ALE
Jednak, zaczynając od miłych rzeczy, to jestem naprawdę zachwycona Kryspinem- postawą, tańcem, dzielnością Poza tym... aż chciałoby się zaśpiewać "uwiodła mnie przepaść pewnego spojrzenia..."
Drugą, według mnie, najlepszą solówką był występ Kasi Kubalskiej, naprawdę obłędny.
Podobał mi się jeszcze taniec Artura (godny tytułu mistrza ), Kamilów dwóch, Ani Radomskiej, Filipa, Grega, a bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Patryk. Myślę, że bardzo się rozwinął na warsztatach w Buenos A. i pokazał, co na go stać.
Widzę, że wszystkim bardzo podobał się występ Anety, czym też jestem zdziwiona, bo mnie w ogóle nie poruszył. Tak samo w przypadku Roksany, Łukasza, czy Justyny. Po Żanecie spodziewałam się więcej, na dodatek uderzyła mnie jej dziecinność i zaczęłam się zastanawiać, czy ten program jej nie złamie.
Kinga Rusin jako prowadząca też wypadła słabo, z tym gwoździem chciała chyba coś więcej osiągnąć, ale wydaje mi się, że nie do końca to wyszło...
Z jury tylko Piróg mówił do rzeczy, asynchrony były naprawdę strasznie rzucające się w oczy i nie wiem, czego Augustin próbował bronić. Tylko grupa salsowa wypadła, moim zdaniem, dobrze.
A piosenka...? W OGÓLE nie oddająca klimatu piosenki. Nudna, jednostajna. Jedynie gitarzysta robił coś ciekawego, tzn. podskakiwał, robił miny do kamery.
Reasumując, trzymam gorąco kciuki za Kryspina i Kasię (cieszę się, że są razem w parze) i z niecierpliwością czekam na następny odcinek. A już jutro o 15:45 u Oliviera Janiaka w "Co za tydzień" You Can Dance Przynajmniej coś nam umili oczekiwanie.
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-13, 17:10
Wiadomo coś na temat 7 odc.? Macie może jakieś newsy? Coś słyszeliście?
No to ja się wypowiem Tym razem jestem pewna, że Patryk zatańczy z Anetą Przyszłam na swój trening prawie godzinę wcześniej, więc spędziłam z nimi na korytarzu sporo czasu- mięli akurat przerwę na jedzenie. Aneta jadła naleśniki i posypywała je ogromną ilością cukru, a Patryk darł się, żeby przestała, bo jej nie podniesie Wiem też, że ktoś z nich nie chodzi na treningi - i ten ktoś miał zatańczyć z Kasią. Prawdopodobnie więc jakaś kontuzja, albo choroba :/ Ogólnie wrażenia - sympatyczni ludzie...no, są wyjątki, ale ciii Kamil Guzy - cicha woda Dziewczyny mają go dosyć,a wręcz boją się jego temperamentu Pozytywnie też Artur, choć wiem, że po relacji z castingu mógł sprawić inne wrażenie Kasia szalona - "hello my titu titu...";ppp Ogólnie głośni i trzeszczący ))
Pozdrawiam
_________________ "Nie ma takiej rzeczy której nie da się przeskoczyć,
Spójrz prawdzie prosto w oczy (zobaczysz to)
Jezeli mocno wierzysz,
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..."
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum