Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/04/09][Odc. 6 (edycja II)]Pierwszy odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-12, 12:51   

Ja właściwie nie wypowiadałam się na temat tego odcinka, więc teraz się wypowiem :D
Szczerze mówiąc zaskoczyła mnie wersja odcinka :P Dobrze, że nikt nie odpadł ponieważ tak po jednym odcinku nikt by się nie nacieszył swoim występem...
A co do tańców, najbardziej podobał mi się występ grupowy salsy oraz hip hopu. A z solo najbardziej Anety, Żanety, Kamila jednego i drugiego ;p

Sunset 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-12, 13:44   

Jeżeli sa naprawdę takie pary to jak dla mnie beznadzieja. Ale ja mimo to nie wierzę plotkom (bedzie tak samo jak z finałową 16, tyle czasu dociekaliście,a i tak część nie trafiona). Chyba, ze ktoś poda wiarygodne źródło, z którego czerpal takie a nie inne informacje.

solembum 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-12, 13:48   

oczywiście że mogę podać źródło i szczerze mówiąc traktuje je jako wiarygodne http://pl.wikipedia.org/w...%28II_edycja%29 :!: :!:

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-12, 14:05   

o jaaa, a ja z koleżanką robiłyśmy sobie liste i wychodzi na to że onja trafiła jedno a ja zero xd ależ mamy intuicje xd

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-12, 14:47   

wikipedia?! no chyba sobie żartujecie... tam każdy sobie może zmieniać wpisy.

Według mnie pary będą takie jak podczas pierwszego LIVE. Aneta-Kamil Guzy etc.
Przypuszczam,że jedynie Żaneta zatańczy z Gieorgijem. A wtedy Kasia będzie tańczyć z Łukaszem.

Ale wszystko okaże się w środę... :)

kruszynka
Debiutant

Wysłany: 2008-04-12, 15:03   

Pomysł z solówkami podobał mi się.
Ale powaliła mnie zapowiedź Kamila.. " Nie mam dziewczyny itd." Co to kurde jest ? Zalosne to dla mnie było, aż przełączyłam ;P

Zwyciężają Ci którzy wierzą, że mogą zwyciężyć.

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-12, 15:18   

Ogólnie co do LIVU to pomysł bardzo mi się spodobał... :) Była możliwość poznania uczestników, zobaczenia co sobą prezentują. Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem Kryspina (jego taniec,skromność,tajemniczość), a obawiam się,że gdyby w środę miał ktoś odpaść to niestety mógłby to być właśnie Kryspin, z racji tego,że wogóle go nie pokazywano... istny AS tvn... :) Co do reszty solówek to spodobały mi się K.Kubalskiej,Żanety,Gieorgija,Kamila ,,Santany" i odziwo... Patryka (pełne zaskoczenie).
------------------
Poziom tej edycji według mnie będzie zdecydowanie wyższy... I to cieszy.

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-12, 15:42   

tez solówka Patryka mnie zaskoczyła :)
ogladałam z pełnym zaciekawieniem xD fajna
ale podobala misie tez roxi i anetki oczywiscie ;]

solembum 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-12, 15:49   

najfajniej tańczyli ania, justyna i filip :D :D :D :D :D :D :D :D

Rudowłosa 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-12, 23:39   

Trochę spóźniona, ale już się wypowiadam :)
Ogólnie, odcinek bardzo mi się podobał, chociaż mam pewne ALE :)
Jednak, zaczynając od miłych rzeczy, to jestem naprawdę zachwycona Kryspinem- postawą, tańcem, dzielnością :) Poza tym... aż chciałoby się zaśpiewać "uwiodła mnie przepaść pewnego spojrzenia..." :wink:
Drugą, według mnie, najlepszą solówką był występ Kasi Kubalskiej, naprawdę obłędny.
Podobał mi się jeszcze taniec Artura (godny tytułu mistrza :wink: ), Kamilów dwóch, Ani Radomskiej, Filipa, Grega, a bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Patryk. Myślę, że bardzo się rozwinął na warsztatach w Buenos A. i pokazał, co na go stać.
Widzę, że wszystkim bardzo podobał się występ Anety, czym też jestem zdziwiona, bo mnie w ogóle nie poruszył. Tak samo w przypadku Roksany, Łukasza, czy Justyny. Po Żanecie spodziewałam się więcej, na dodatek uderzyła mnie jej dziecinność i zaczęłam się zastanawiać, czy ten program jej nie złamie.
Kinga Rusin jako prowadząca też wypadła słabo, z tym gwoździem chciała chyba coś więcej osiągnąć, ale wydaje mi się, że nie do końca to wyszło... :P
Z jury tylko Piróg mówił do rzeczy, asynchrony były naprawdę strasznie rzucające się w oczy i nie wiem, czego Augustin próbował bronić. Tylko grupa salsowa wypadła, moim zdaniem, dobrze.
A piosenka...? W OGÓLE nie oddająca klimatu piosenki. Nudna, jednostajna. Jedynie gitarzysta robił coś ciekawego, tzn. podskakiwał, robił miny do kamery. :wink:

Reasumując, trzymam gorąco kciuki za Kryspina i Kasię (cieszę się, że są razem w parze) i z niecierpliwością czekam na następny odcinek. A już jutro o 15:45 u Oliviera Janiaka w "Co za tydzień" You Can Dance 8) Przynajmniej coś nam umili oczekiwanie. :wink:
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-13, 17:10   

Wiadomo coś na temat 7 odc.? Macie może jakieś newsy? Coś słyszeliście?

marek.szczepan 
Tubylec

Wysłany: 2008-04-13, 17:17   

na wikipedia.pl -> you can dance po prostu tańcz (II) jest niby lista par w jakich będą tańczyć , ale czy to prawda? xP

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-13, 17:21   

Na wikipedia.pl jak już mówiłem można sobie samemu wpisywać ... :] Także nie są to informacje 100%. Choć pary bardzo fajne... :]

Emi 
Kandydat

Wysłany: 2008-04-13, 21:44   

Żaneta będzie na 100% tańczyć z Gieorgijem - mówiła o tym w wywiadzie dla gazety.pl

Lena_85 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-15, 13:26   

No to ja się wypowiem :) Tym razem jestem pewna, że Patryk zatańczy z Anetą :) Przyszłam na swój trening prawie godzinę wcześniej, więc spędziłam z nimi na korytarzu sporo czasu- mięli akurat przerwę na jedzenie. Aneta jadła naleśniki i posypywała je ogromną ilością cukru, a Patryk darł się, żeby przestała, bo jej nie podniesie ;) Wiem też, że ktoś z nich nie chodzi na treningi - i ten ktoś miał zatańczyć z Kasią. Prawdopodobnie więc jakaś kontuzja, albo choroba :/ Ogólnie wrażenia - sympatyczni ludzie...no, są wyjątki, ale ciii ;) Kamil Guzy - cicha woda :) Dziewczyny mają go dosyć,a wręcz boją się jego temperamentu ;) Pozytywnie też Artur, choć wiem, że po relacji z castingu mógł sprawić inne wrażenie :) Kasia szalona - "hello my titu titu...";ppp Ogólnie głośni i trzeszczący ;) ))
Pozdrawiam :)
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..." :)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu