Wiem też, że ktoś z nich nie chodzi na treningi - i ten ktoś miał zatańczyć z Kasią. Prawdopodobnie więc jakaś kontuzja, albo choroba :/
Czyżby Kryspin?
Kuuurczę
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Z facetów na 100 nie widziałam Gieorgija...i chyba wlaśnie Kryspina.
A dla sprostowania - wcześniej wspominałam o Kasi Kubalskiej;)
_________________ "Nie ma takiej rzeczy której nie da się przeskoczyć,
Spójrz prawdzie prosto w oczy (zobaczysz to)
Jezeli mocno wierzysz,
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..."
No to ja się wypowiem Tym razem jestem pewna, że Patryk zatańczy z Anetą Przyszłam na swój trening prawie godzinę wcześniej, więc spędziłam z nimi na korytarzu sporo czasu- mięli akurat przerwę na jedzenie. Aneta jadła naleśniki i posypywała je ogromną ilością cukru, a Patryk darł się, żeby przestała, bo jej nie podniesie
jesli tak bedzie to mam juz swoja ulubiona pare :D dwoch moich faworytow razem... bedzie sie dzialo oby twoje slowa sie sprawdzily tylko boje sie o ich wszechstonnosc ale solowkami mam nadzieje ze sie wybronia
Ojoj... Oby z Kryspinem było wszystko ok... Trochę mnie zmartwiło to, że ktoś nie chodzi na próby. Przecież nie może tak być, żeby mój ulubiony tancerz musiał się wycofać z powodu kontuzji... Z całych sił trzymam kciuki za Kryspina!!
Wiem, bo jak już wspominałam często zdarza się, że przed swoimi zajęciami spotykam ich na korytarzu jak odpoczywają, albo czekają na wejście na salę. I Kasia mówiła, że któregoś z chłopaków nie ma...ale nie wiedziałam o kogo tak naprawdę chodziło.Teraz wiem, współczuję i życzę szybkiego powrotu na treningi
_________________ "Nie ma takiej rzeczy której nie da się przeskoczyć,
Spójrz prawdzie prosto w oczy (zobaczysz to)
Jezeli mocno wierzysz,
Jezeli długo szukasz,
Jeżeli bardzo pragniesz (dostaniesz to) ..."
Wysłany: 2008-04-24, 21:15
Witam wszystkich,
mam takie nieśmiałe pytanko
Czy ktoś wie może jak się nazywa utwór do którego tańczył
Kryspin w 6-tym odcinku ?
Wydaje mi się, że jest to Frou Frou, ale przesłuchałam już
dużo ich utworów, a akurat na ten nie trafiłam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum