pierwsza... a to dzisiaj w parach nie bedzie?... bo zaczynają wszyscy solówki tanczyć a potem w grupie...
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Podoba mi się ta zmiana zasad. Będzie można lepiej poznac wszystkich, zanim trzeba będzie pożegnać dwie osoby
Dwoje uczestników będzie bezpiecznych w przyszłym tygodniu - ciekawe kto będzie miał największe poparcie (obstawiam Anetę i Gieorgija).
No i solówki, solówki, solówki!
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
dzisiaj chyba nie bedzie tacow w parze?? szkoda bo juz chce iedziec kto z kim i co ale ta solowka Anety byla fajna tak to powiem <mniam> czekam na innych P
jak dla mnie beznadziejnie;/ jeny w żadnej edycji zagranicznej nie wprowadzali takiej głupoty;/ zero emocji zero poznania wszechstronności uczesników, nuda!
a układ na początku był beznadziejny
no ale to pierweszy odcinek zeby uczesników poznać Tusia.. i w nastepnym bedzie wszytsko tak jak zawsze...
tusia my jestesmy originalni mnie sie to podoba bo po jednym tancu i solowce tak slabo mozna poznac kogos i fajnie ze takie cos zrobili mi sie pomysl podoba pewnie najwiecej glosow dostanie Aneta a z chlopakow to Gieorgij albo Kamil Santi
jak dla mnie beznadziejnie;/ jeny w żadnej edycji zagranicznej nie wprowadzali takiej głupoty;/ zero emocji zero poznania wszechstronności uczesników, nuda!
a układ na początku był beznadziejny
To samo sądzę + typowe dla polskiej telewizji powtarzanie do znudzenia "Dzwońcie, Wysyłajcie SMSy!!!". Myląca się Kinga Rusin. I od razu reklama...
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Tusia, wytrzymaj do przyszlego tygodnia! No fakt, że wystawiaja naszą cierpliwość na próbę, ale moim zdaniem są dobre strony.
Zastanawiam się, czy nie zmienili zasad "w ostatniej chwili" ze względu na kontuzję Kryspina - ale równie dobrze mogli chcieć po prostu wprowadzić zmainę i zaskoczyć widzów.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Solo Kasi mi sie bardzo bardzo bardzo podobało... a Patryk wmiata...<33
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum