Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/04/16][Odc. 7 (edycja II)]Drugi odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-23, 17:22   

kasiaaa_r napisał/a
Artur jest mistrzem, z pewnością sobie poradzi. A Roksana... no w to nie wątpię.
ale zobaczymy:)

ja szczerze powiedziawszy troche sie obawiam jej jazzu w szczegolnosci z arturem-jakos on mni nie wygada na faceta z uzdolnieniami do takich technik.no ale mam nadzieje ze mnie mile zaskocza. chetnie tez zobacze anete w czyms innym. wogle juz sie nie moge doczekac tej 21.30 :D

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-23, 17:33   

co do Gieorgija, Patryka i glosowania - zastanawiam sie ile jeszcze postów bedzie na ten temat :roll: powiedzmy jedno... obaj sa ulubiencami zenskiej czesci publicznosci, DO TEGO podejrzewam te panie sa w tej samej grupie wiekowej. wiec po co takie halo?! juz i tak wszyscy o tym wiedza i to widac/slychac w trakcie emisji... mam juz dosc tego tematu :roll:

co do Artura i Roksi, ja tez spodziewam sie milego zaskoczenia :lol: ciekawe jak im to wyjdzie, podejrzewam ze lepiej niz walc Gregowi i Zanecie, czy musical dance Anecie i Patrykowi... nie wiem czemu :lol:

ahhhh jeszcze 3 godziny :D

Rudowłosa 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-23, 18:10   

I Patryk, i Gieorgij tańczą dobrze, moim zdaniem. Zwłaszcza w Patryku podoba mi się to, że bardzo się rozwija. I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.

Zobaczymy, co pokażą dzisiaj, nie mogę się doczekać. :wink: I, oczywiście, nie tylko ze względu na tą dwójkę.
Biedny Kryspin, miał tańczyć z Natalią, a tutaj... Ale na pewno da sobie radę, wierzę w niego ! :wink: Przecież on wszystko potrafi... :lol:
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-23, 18:17   

Rudowłosa napisał/a
I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.

brawo! w końcu ktoś to zauważył! :lol:

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-23, 18:39   

Gieorgij owszem, tańczy dobrze... Ale błagam was,Patryk? Bądźmy szczerzy... Ja obstawiam ,że dzisiaj niestety odpadnie SANTI... :( Przez to,że nie zdobył zaufania widzów, tak jak reszta uczestników! Choć mam nadzieję,że pożegnamy Patryka - bo nie mogę już patrzeć na jego taniec, oraz na niego... :/ :/

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-23, 18:40   

tak, tak! niech Patryk odpadnie! :lol:

Elliza 
Gaduła

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 18:44   

ciekawi mnie co zrobi tvn.. bo ja myśle, ze odpadnie tylko chłopak ;]

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-23, 18:55   

Ja myślę,że odpadnie tylko chłopak, a dziewczyna która będzie miała najmniej głosów, będzie automatycznie zagrożona w następnym odcinku... :) Przynajmniej według mnie tak będzie. Byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie!

.justine. 
Przebijam się

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 18:56   

Rudowłosa napisał/a
I Patryk, i Gieorgij tańczą dobrze, moim zdaniem.

Proszę ja Was. Greg tak, ale Patryk?! Według mnie on powinien pierwszy odpaść a nie Filip. Ten facet w ogóle do mnie nie przemawia, od samego castingu jego taniec mi sie nie podobał. Przeszedł (nie wiem jakim sposobem), dostał się do programu (tego tym bardziej nie rozumiem) i teraz muszę cierpieć co tydzień katusze oglądając go xD.
Greg znowu wręcz przeciwnie, juz na castingu wiedziałam, że musi być w programie. On po prostu umie tańczyć, i robi to na prawdę świetnie. I w parze i solo :) .

Rudowłosa napisał/a
I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.

A tutaj muszę się zgodzić bo sama tak samo pomyślałam kiedyś :P

Ale jeśli Partyk dziś nie odpadnie to chyba na prawdę stracę wiarę w ludzi....

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 19:07   

Ja też już nie mam ochoty oglądac Patryka..

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-23, 20:01   

hehe to i ja sie przylacze do antyfanow Patryka :D
szkoda ze tak jak w BB nie mozna glosowac na tak i nie :D chociaz hmmm i tak bym nie zaglosowala bo mam 4 zl na koncie, akurat jak znalazl na Grega :lol:

Elliza 
Gaduła

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 20:03   

grochu_18 napisał/a
Ja myślę,że odpadnie tylko chłopak, a dziewczyna która będzie miała najmniej głosów, będzie automatycznie zagrożona w następnym odcinku... :) Przynajmniej według mnie tak będzie. Byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie!

ta. wtedy było by naj bardziej sprawiedliwie :)

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 20:03   

Ja mam 30 zł,wyślę na Kasię(jak będzie zagrożona :mrgreen: )

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-23, 20:06   

Kasiorda napisał/a
Ja mam 30 zł,wyślę na Kasię(jak będzie zagrożona :mrgreen: )

cholera dobrze Ci :P ja jakbym miala to jak glupia wysylalbym na Grega :P pewnie do zablokowania :P ehhhh :P ale Kasi nie wytypuja... nie sadze :lol:

Elliza 
Gaduła

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-04-23, 20:06   

też bedę wysyłać na Kasie :P a na kogo jeszcze to zobaczymy :P

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu