Artur jest mistrzem, z pewnością sobie poradzi. A Roksana... no w to nie wątpię.
ale zobaczymy:)
ja szczerze powiedziawszy troche sie obawiam jej jazzu w szczegolnosci z arturem-jakos on mni nie wygada na faceta z uzdolnieniami do takich technik.no ale mam nadzieje ze mnie mile zaskocza. chetnie tez zobacze anete w czyms innym. wogle juz sie nie moge doczekac tej 21.30
co do Gieorgija, Patryka i glosowania - zastanawiam sie ile jeszcze postów bedzie na ten temat powiedzmy jedno... obaj sa ulubiencami zenskiej czesci publicznosci, DO TEGO podejrzewam te panie sa w tej samej grupie wiekowej. wiec po co takie halo?! juz i tak wszyscy o tym wiedza i to widac/slychac w trakcie emisji... mam juz dosc tego tematu
co do Artura i Roksi, ja tez spodziewam sie milego zaskoczenia ciekawe jak im to wyjdzie, podejrzewam ze lepiej niz walc Gregowi i Zanecie, czy musical dance Anecie i Patrykowi... nie wiem czemu
ahhhh jeszcze 3 godziny
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
I Patryk, i Gieorgij tańczą dobrze, moim zdaniem. Zwłaszcza w Patryku podoba mi się to, że bardzo się rozwija. I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.
Zobaczymy, co pokażą dzisiaj, nie mogę się doczekać. I, oczywiście, nie tylko ze względu na tą dwójkę.
Biedny Kryspin, miał tańczyć z Natalią, a tutaj... Ale na pewno da sobie radę, wierzę w niego ! Przecież on wszystko potrafi...
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.
brawo! w końcu ktoś to zauważył!
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-23, 18:39
Gieorgij owszem, tańczy dobrze... Ale błagam was,Patryk? Bądźmy szczerzy... Ja obstawiam ,że dzisiaj niestety odpadnie SANTI... Przez to,że nie zdobył zaufania widzów, tak jak reszta uczestników! Choć mam nadzieję,że pożegnamy Patryka - bo nie mogę już patrzeć na jego taniec, oraz na niego... :/ :/
ciekawi mnie co zrobi tvn.. bo ja myśle, ze odpadnie tylko chłopak ;]
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-23, 18:55
Ja myślę,że odpadnie tylko chłopak, a dziewczyna która będzie miała najmniej głosów, będzie automatycznie zagrożona w następnym odcinku... Przynajmniej według mnie tak będzie. Byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie!
Proszę ja Was. Greg tak, ale Patryk?! Według mnie on powinien pierwszy odpaść a nie Filip. Ten facet w ogóle do mnie nie przemawia, od samego castingu jego taniec mi sie nie podobał. Przeszedł (nie wiem jakim sposobem), dostał się do programu (tego tym bardziej nie rozumiem) i teraz muszę cierpieć co tydzień katusze oglądając go xD.
Greg znowu wręcz przeciwnie, juz na castingu wiedziałam, że musi być w programie. On po prostu umie tańczyć, i robi to na prawdę świetnie. I w parze i solo .
Rudowłosa napisał/a
I nie zauważyłam, żeby Gieorgijowi uderzała sodówka do głowy, wręcz przeciwnie, ostatnio sobie myślałam, że trochę mi przypomina Roofiego z jednej cechy- uwielbiany przez żeńską część publiczności, ale wciąż robiący wrażenie skromnego. Podoba mi się to w nim.
A tutaj muszę się zgodzić bo sama tak samo pomyślałam kiedyś
Ale jeśli Partyk dziś nie odpadnie to chyba na prawdę stracę wiarę w ludzi....
_________________ Keep losing my way...
---------------------------------
Get.Right.Emotions.Going. :]
hehe to i ja sie przylacze do antyfanow Patryka
szkoda ze tak jak w BB nie mozna glosowac na tak i nie chociaz hmmm i tak bym nie zaglosowala bo mam 4 zl na koncie, akurat jak znalazl na Grega
Ja myślę,że odpadnie tylko chłopak, a dziewczyna która będzie miała najmniej głosów, będzie automatycznie zagrożona w następnym odcinku... Przynajmniej według mnie tak będzie. Byłoby to chyba najlepsze rozwiązanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum