Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/04/23][Odc. 8 (edycja II)]Trzeci odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

Monika13
Przebijam się

Wysłany: 2008-04-28, 17:03   

No właśnie niestety.. Izula ma rację.. tak jest.. kurczę, przez gorszych odpadają najlepsi, którzy mogliby pokazac duuuużo..

faairest 
M&M&M's.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-04-28, 17:37   

zawsze zdarzy sie taki przypadek, że przez gorszych odpadają lepsi.
[patrz np. : taniec z gwiazdami, wczoraj odpadł Łozo, a Mariusz nadal jest.]

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-28, 17:41   

izula napisał/a
Hmm... Już miało tak być w poprzednim odcinku i co?? Moim zdaniem to, że my tak mówimy, że Patryk ma odejść, jeszcze bardziej daje do myślenia tym jego fankom i wysyłaja tyle esow na ile im kasy wystarczy. Wiec lepiej nic nie mówić. Bo co z tego, że powiemy jak i tak on dalej zostanie.. To, że my powiemy kto ma odejsc nie znaczy, ze ta osoba odejdzie.. Czasem nawet na odwot sie stanie. Bo przeciez juz chyba po pierwszym odcinku kazdy chcial, żeby odpadł Patryk i co? Dalej jest a odchodza świetni tancerze.

ok to jak to ma to pomoc to oswiadczam:PATRYK JEST MOIM FAWORYTEM I WYSLE NA NIEGO 10(slownie dziesiec)ESOw jesli bedzie zagrozony.wiec drogie fanki nie trudzcie sie zbytnio w srode ja was troche wyrecze :D
jak myslicie pomoze to cos?? :D

[ Dodano: 2008-04-28, 20:17 ]
albo mam jeszcze jeden pomysl: byla akcja zabierz babci dowod przeprowadzmy akcje zabiez komorke fanom zanetki i patryka :D
a taak na powaznie to boje sie ze w tym tygodniu kasia kubalska bedzie zagrozona....z mala pomoca patryka.no moze nie taka mala.i jezeli dostatnie taki zestaw jak w zeszlym tygodniu roxi to moze tez wyleciec :D

mrauu 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-04-28, 19:38   

natusssska napisał/a
a taak na powaznie to boje sie ze w tym tygodniu kasia kubalska bedzie zagrozona....z mala pomoca patryka.no moze nie taka mala.i jezeli dostatnie taki zestaw jak w zeszlym tygodniu roxi to moze tez wyleciec

czegos tu nie rozumiem. jak mowicie ze ona jest taka swietna i ciągle ją chwalicie (mówię o Kasi Kubalskiej) to czemu sie boisz, że będzie zagrożona. wtedy zatańczy świetną solówkę (bo przeciez nie chwalicie jej bez powodu) i chyba nie ma sie czego bac?

Elliza 
Gaduła

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-04-28, 19:40   

a głosy widzów? jak bedą głosować na taką Żanecię to...

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-04-28, 19:42   

mrauu napisał/a
natusssska napisał/a
a taak na powaznie to boje sie ze w tym tygodniu kasia kubalska bedzie zagrozona....z mala pomoca patryka.no moze nie taka mala.i jezeli dostatnie taki zestaw jak w zeszlym tygodniu roxi to moze tez wyleciec

czegos tu nie rozumiem. jak mowicie ze ona jest taka swietna i ciągle ją chwalicie (mówię o Kasi Kubalskiej) to czemu sie boisz, że będzie zagrożona. wtedy zatańczy świetną solówkę (bo przeciez nie chwalicie jej bez powodu) i chyba nie ma sie czego bac?

no wiesz jak widac po poprzednich odcinkach nie wystarczy pięknie tańczyć żeby zostać w programie. albo może nie trzeba być najgorszym żeby odpaść.

kasiaaa_r 

V.I.P

Wysłany: 2008-04-28, 20:24   

dokładnie. Roxi też była świetna, Kamil, Filip i co?? widzowie są nieobliczalni;p

mrauu 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-04-29, 05:57   

błagam tylko nie na Żaneteeee xd

ale z tego co widze to Żaneta na naszym forum nie ma zbyt wielu wielbicieli, a Kasia sporo, więc jak jej pomożecie to napewno nie odpadnie. Ja też uważam, że ona świetnie tańczy, nadal jestem pod wrażeniem solówki z pierwszego odcinka na żywo, no bo.. jive to był kiepski bardzo ;p Aaa. w parze z Kamilem też świetnie, chyba najlepszy występ tamtego wieczoru ;p

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-29, 07:46   

jak dla mmnie na 100% najslabszy z calej tej ekipy jest patryk i to on powinien odpasc (zreszta juz dawno temu to sie powinno stac) co do dziewczyn no to jest trzy dla mnie do odstrzalu: aneta, zaneta i kaska mila.. bez roznicy ktora odpadnie w sumie byle ktoras z nich.. jednak najslabiej z nich tanczy aneta mam wrazenie

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-29, 09:55   

judyta co co pierwszych dwóch się zgadzam,ale co do mili to uważam,że jesteś zrażona do niej trochę niepotrzebnie bo w ostatnim odcinku była znakomita. Poza tym ma zdolności aktorskie,które ubarwiają jej występy:)dałabym jej jeszcze szansę.
akcja zabierz komórkę bardzo mi się podoba:D

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-29, 10:00   

no wiem ze jestem do niej uprzedzona i od poczatku sie do tego przyznaje.. tak samo jak wiem ze tak tragicznie zeby juz teraz odpadla nie tanczy jednak nie moge sie do niej przekonac, wydaje mi sie strasznie wredna i zbyt pewna siebie..
ale i tak wydaje mi sie ze teraz najvardziej na aut zasluguje patryk i aneta albo zancia... zanetka pewnie nie odpadnie bo bedzie jazz tanczyc a kazdy sie nim zachwyca a nie potrzebnie bo tylko to dobrze tanczy....

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-29, 10:12   

co do mili to pamiętaj,że oceniamy taniec,nie osobowość;)

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-29, 10:15   

no ja wiem jednak jakos nie potrafie narazie.. ale pamietam ze w pierwszej edycji mialam tak z ania boska ktorej na pocztaku nie znosilam a potem bardzo ja polubilam a od poczatku wiedzialam ze tanczy dobrze

Daria662 
Debiutant

Wysłany: 2008-04-29, 15:28   Duet Roxi i Kryspin

Bardzo i zarazem najbardziej podobał mi się duet Roxi i Kryspiana. Kryspin doskonale wczuł się w hip-hop'a, a Roxi świetnie wyglądała w tym stroju i widać było, że jej tańcem jest hip-hop ;-)

mrauu 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-04-29, 16:07   

Ja też nie przepadam za Kasią Millą. Moim zdaniem powinna być zagrożona automatycznie, kiedy przyszła do programu. Może wtedy Roxi by nie odpadła... ;/ Być może też jestem do niej trochę uprzedzona, ale według mnie w jej tańcu nie ma nic zachwycającego.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu