Mnie Kasia zaczęła przekonywać do siebie- począwszy od solówki w programie, kiedy odpadła, a ten duet z Kryspinem- boski Na początku też strasznie drażniła mnie jej pewność siebie, ale przecież taniec jest ważny.
Do odstrzału najpierw Żaneta z Patrykiem, potem Aneta z Gieorgijem- i będę szczęśliwa !
Potem to już mi w sumie obojętne, byleby w finale znaleźli się Kryspin, Kasia K. i Artur, a jeżeli jeszcze Kryspin wygra, to będę leżeć i kwiczeć ze szczęścia
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Do odstrzału najpierw Żaneta z Patrykiem, potem Aneta z Gieorgijem- i będę szczęśliwa !
Potem to już mi w sumie obojętne, byleby w finale znaleźli się Kryspin, Kasia K. i Artur, a jeżeli jeszcze Kryspin wygra, to będę leżeć i kwiczeć ze szczęścia
Żaneta i Patryk out xD
ale Aneta jest fajna i powinna zostać
Ja zupełnie nie mogę się przekonać do tańca Anety, ale czekam co dobrego "wyciśnie" z niej Kryspin
Może jeszcze okaże się, że nas zaskoczy, chociaż nie robię sobie wielkich nadziei, to staram się pozostać optymistką.
-----
a jeżeli jeszcze Kryspin wygra, to będę leżeć i kwiczeć ze szczęścia
no kryspin raczej nie wygra....biorac pod uwage gusta polskich widzow.nie wystarczy dobrze tnaczyc trzeba byc medialnym-czytaj im wiecej sie bedziesz pchal przed kamere i robil z siebie kretyna(patryk zaneta) tym wiecej glosw dostaniesz.krypin jest swietny ale sprawia wrazenie niesmialego ale z drugiej strony to jest w nim ujmujace.a tak wogle to razem z arturem powinni byc juz dawno na broadwayu biorac pod uwage fakt jak oni tancza,.ten program nie jest na miare ich mozliwosci
przypominam,że poprzednią edycję wygrał gleba,który tańczył świetnie ale głąba z siebie nie robił(jak np gałczyk),więc istnieje nadzieja:)
nadzieje umiera ostatnia jezeli by sie utrzymal gdzies do top 6 to mialby szanse bo na tym etapie ludzie patrza glownie juz na taniec.najgorzej jest przzetrwac polowe odpadajacych uczestnikow.bo ludzie glosuja wtedy na tego kogo bylo widac wiecej w tv....potem sie ich powoli poznaje.i jest lepiej.
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-29, 20:59
wchodzę... a tu wszyscy KRYSPIN... wiecie co, ja bym chciał zobaczyć jego solówkę, gdy przyszedł na casting, oraz tą z Buenos Aires... Ciekawe jaka ona była... :]
----------------------------------------------
W finale napewno będzie jedna osoba wielbiona przez ... wiadomo kogo... :] Ale te dwa miejsca, mam nadzieję ,że zajmą Kasia z Kryspinem... :]!!
Ja w ogóle jeszcze nigdzie nic negatywnego na temat Kryspina nie przeczytałam
I słusznie!
natusssska napisał/a
ale sprawia wrazenie niesmialego ale z drugiej strony to jest w nim ujmujace.
!!!
-----
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-29, 21:20
Jakby Kryspin to czytał... mógłby stwierdzić,że jesteście na niego napalone... :)
pewnie czyta:P
nas nawet kinga rusin czytuje a potem cytuje w programie,co udowodniono chociaż nigdy nie powiedziała,że to od nas czerpie te cytaty:P a mogłaby;)
Napalone to są młode fanki na Gieorgija, my jesteśmy
a) zachwycone
b) zauroczone
c) zahipnotyzowane
d) oczarowane
e) zaczarowane
f) urzeczone
g) zadziwione
h) i oczywiście, trzymające mocno kciuki
-----
wchodzę... a tu wszyscy KRYSPIN... wiecie co, ja bym chciał zobaczyć jego solówkę, gdy przyszedł na casting, oraz tą z Buenos Aires... Ciekawe jaka ona była... :]
----------------------------------------------
W finale napewno będzie jedna osoba wielbiona przez ... wiadomo kogo... :] Ale te dwa miejsca, mam nadzieję ,że zajmą Kasia z Kryspinem... :]!!
Prawda z tematu o 3 live'ie zrobił się temat o Kryspinie z domieszką Kasi... heh ale co tam!! i dobrze! Może to świadczy o tym, że finał co raz bliżej Nich!
Ja też chciałabym, żeby TVN zechciało nam pokazać tańce Kryspina przed odcinkami na żywo. Chociaż na stronę główną mogliby wrzucić... Myślę, że każdy uczestnik powinien mieć komplet swoich występów na stronie - solo z castingu, solo z Buenos i występy z live'ów. To chyba nie są wygórowane oczekiwania...
Rudowłosa napisał/a
Napalone to są młode fanki na Gieorgija, my jesteśmy
a) zachwycone
b) zauroczone
c) zahipnotyzowane
d) oczarowane
e) zaczarowane
f) urzeczone
g) zadziwione
h) i oczywiście, trzymające mocno kciuki
Właśnie
Bo dla nas w tym programie po pierwsze liczy się TANIEC, później osobowość i wygląd. W przypadku napaleńców ta kolejność jest dokładnie odwrotna.
_________________ TKZK! Krysek-ogryzek forever ;P
YCD II: Kryspin & Kasia
YCD III: TOMEK!!, MARCIN i... Wiola?? /Iza? Michał i Błażej
przypominam,że poprzednią edycję wygrał gleba,który tańczył świetnie ale głąba z siebie nie robił(jak np gałczyk),więc istnieje nadzieja:)
nie rozumiem skad ten tekst ze galczy robil z siebie glaba?? glabem sie jest albo nie a piotrek nim nie byl na pewno, co do anca tanczyl rewelacyjnie...
co do nadzieii ona umiera najpozniej wiec warto ja miec.. chociaz mam wrazenie ze ta edycja przyciagnela wiele mlodych (byc moze za mlodych) osob ktore nie zwracaja uwagi jak kto tanczy tylko czy jest slodki, ladniusi, fajniusi i tak dalej..dlatego troche sie obawiam o ten final .....
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-30, 10:11
No fakt, napalone - to złe określenie... ale macie obsesję... zresztą jak takiego człowieka nie polubić?! Chyba się nie da... :]
-----------------------------------------
Osobiście to ja Piotrka bardzo ceniłem... utalentowany (utwierdził mnie w tym gdy obejrzałem filmik z BDC gdzie tańczył solówkę)... :]
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum