nie rozumiem skad ten tekst ze galczy robil z siebie glaba??
ju
chodziło mi o to,że wykłócał się z jury dokładnie jak greg,już nie pamiętasz??a w innych technikach niestety nie tańczył już tak rewelacyjnie jak w swojej,również podobnie jak greg,stąd wzięło mi się takie porównanie. Wiem,że Ty go uwielbiasz,aczkolwiek ja mam na jego temat swoje zdanie i pozwól mi na to
aha o to chodzi uwielbiam go to oczywiste jest jednak przyznaje ze sie klocil z jury jednak mam wrazenie, zawsze takie mialam, ze on tego nigdy nie bral na serio, bardziej dogryzal jury pod publike zeby bylo wesolo.. takie smieszne spieranie sie miedzy nim a pirogiem troszke na pokaz.. tak mi sie wydaje... jesli chodzi o gieorgija strasznie powaznie do tego podszedl, za bardzo sie oburzyl az mu zylka na czole wyszla.. a niepotrzebnie.. zauwaz ze kiedy piotrek tak sie zachowywal i docinal ludzie sie z tego smiali, lubili go zato, czekali az znow cos dowali a tutaj ludzie sie oburzyli...no moze nie wszyscy
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
aha o to chodzi uwielbiam go to oczywiste jest jednak przyznaje ze sie klocil z jury jednak mam wrazenie, zawsze takie mialam, ze on tego nigdy nie bral na serio, bardziej dogryzal jury pod publike zeby bylo wesolo.. takie smieszne spieranie sie miedzy nim a pirogiem troszke na pokaz.. tak mi sie wydaje... jesli chodzi o gieorgija strasznie powaznie do tego podszedl, za bardzo sie oburzyl az mu zylka na czole wyszla.. a niepotrzebnie.. zauwaz ze kiedy piotrek tak sie zachowywal i docinal ludzie sie z tego smiali, lubili go zato, czekali az znow cos dowali a tutaj ludzie sie oburzyli...no moze nie wszyscy
tez tak mysle greg nie mogł zniesc ze robi cos zle i chciał sie tłumaszyc a piotrek to mowil tak dla zabawy.xdxd
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
moim zdaniem różnica pomiędzy komentarzami G. a Gauy jest ogromna ;p
Greg widać, że jest wkurzony i odpowiadał jury tak wrednie, a Piotrek brał to wszystko tak na żarty i nie było u niego widać złościwości ;]
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum