_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Czy wam też taniec Santiego przypomina taniec Danny'ego Tidwella i Travisa z amerykańskich edycji? A jak wiadomo Danny jest uznawany za najlepszego tancerza w historii tego programu
Czy wam też taniec Santiego przypomina taniec Danny'ego Tidwella i Travisa z amerykańskich edycji? A jak wiadomo Danny jest uznawany za najlepszego tancerza w historii tego programu
Santiemu brak techniki Travisa, nie mowiac juz o Dannym ktory zrobil w final solo 16 obrotow pod rzad...Ale faktycznie, moze troszke
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
solowka Patryka?? cos niesamowitego nie zasluguje na odpadniecie dzieki tej solowce. czuje w kosciach ze moze odpasc Aneta ;( oby nie bo komu ja bede kibicowac??
ogolnie odcinek o wiele lepszy niz mozna by wnioskowac bo ocenach jury bardzo mi sie podobal do momentu tanca Giergieja i Zanety i pozniej Roxi
Nie mówię, że jest na ich poziomie ale mam małe "deja vu" oglądając go na scenie po tym jak oglądałem SYTYCD. A po drugie raczej w naszej edycji nikt nigdy nie dostanie owacji na stojąco od szanownego jury
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-23, 21:55
Normalnie SAJGON... Ja jestem w szoku... Czuję,że odpadnie Roksana lub Żaneta (choć według mnie powinna odpaść Aneta), z chłopaków zapewne odpadnie Kamil (Patryk znów zaskoczył, ale jednak on powinien, za całokształt)... Ehhh... MUR!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum