Czy plan wyjazdu do Warszawy i 'wyciagniecie' Patryka z programu aktualny?
wedlug moich informacji mielsimy porywac zanetke...ale patryk terz moze byc.mamy co prawda pewne oppoznienia ale na nastepny lajf powinnismy zdarzyc
bedzie wielka akcja.sciagniemy go ze scenu jak sie opening zaczeni.duzo ludzi bedzie tanczyc moze nikt nie zauwazy
czemu ja nic o tym nie wiem?
obojetne czy Patryka czy Zancie
trzeba bylo czytac watek o roxi o ile mnie pamiec nie myli.zreszta na oficjalnym forum tez planowali zamach na zanetke.wiec nie jestesmy sami.
ja wiem juz jak to zrobimy.przeciez oni na nastepnym lajfie tancza razem wystarczy zamknac drzwi na klucz od sali treningowych i juz ich mamy.
a tak na powaznie to mam jakies takie przeczucie ze w nastepna srode bedziemy juz wyzwoleni od wiekszej czesci pokemon stars
Tak, porwijmy obydwoje! I to jak najszybciej bo na Patryka już na prawdę patrzeć nie mogę. Chociaż z Żanetą wcale lepiej nie jest. A teraz tańczą razem wiec wyobraźcie sobie co to będzie... :/. Strach się bać.
A co do oficjalnego się zgadzam, jedna wielka rzeź...
_________________ Keep losing my way...
---------------------------------
Get.Right.Emotions.Going. :]
buahahaha to co sie dzieje na oficjalnym to jest rzez...
stwierdzam ze jestesmy ludzmi na poziomie
mi sie wydaje ze to kwestia anonimowosci.anonimowosc daje bezkarnosc.mozna sobie wrzucac na ludzi ile sie cche.a my tutaj nie jetesmy anonimowi tak bardzo.
co do Patryka jestem caałkowicie za mi on przypomina Tito....też samouk, z małej miejscowości i też jak do tej pory w żadnym duecie nie był dobry...a Żaneta....jak się nie odzywa to można ją znieść ale ich wspólny taniec to będzie rzeź, szczególnie chodzi mi o Patryczka
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Kasia & Kamil - TANGO
Ania & Kryspin - SAMBA
Aneta & Gieorgij - HH
Żaneta & Patryk - MODERN JAZZ
Justyna & Artur - POP
Kasia i Kamil znowu razem.. hmm ja się cieszę, bo taniec klasyczny w drugim odcinku był świetny ;]
Ania i Kryspin - samba. Ania sobie poradzi, a Kryspin jak widać znowu nie trafił na swój styl. ale moim zdaniem to dobrze, bo tańcząc różne style pokazuje swoją wszechstronność, więc raczej będzie ok ;]
Aneta i Gieorgij - Aneta potrafi i Gieorgij też. wystarczy tylko, żeby się zgrali i mieli dobrą choreografię i powinno być super ;]
Żaneta i Patryk - BONY ŻANETA ZNOWU TO SAMO ;/ Patryk będzie musiał się postarać, życzę mu jak najlepiej ;]
Justyna i Artur - ciekawe jak sobie poradzi Justyna, bo Artur to wiadomo, że super ;d no jestem ciekawa ;]
_________________ we are a part of the rhythm nation.
jeżeli są już na tym etapie programu to chyba powinni zaprezentować coś więcej niż tylko taniec klasyczny, który jest techniką ich obojga.
chociaż w jive sobie nie poradzili...
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum