Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-01, 20:44
A ja jeszcze o ostatnim odcinku
Kryspin i Aneta - zdecydowanie na plus, z obu stron. Efektownie i dynamicznie, widać, że Patryk był kulą u nogi Anety, chociaż i tak myślę, że nie rozkręciła się jeszcze tak, jak powinna. Wszystko przed nią, mam nadzieję
Greg i Ania - średnio. Ich osobowości zapadły mi w pamięć bardziej niż ich taniec. Greg jak zwykle sam z sobą, Ania robiła co mogła.
Justyna i Kamil - Kamil mnie drażni, to po pierwsze. A ich taniec też nie był jakiś rewelacyjny, więc dobrze, że byli zagrożeni.
Kasia i Patryk - Kasia - bosko. Patryk - to on tam w ogóle był i 'tańczył'? No proszę, a to ci surprise. Powinni dostać nominację, Milla i tak by odpadła, a Patryk może by poleciał przy okazji.
Artur i Żaneta - Artur jak zwykle świetnie, a Żaneta, chociaż zazwyczaj doprowadza mnie do SZAŁU, wypadła też całkiem nieźle. Jak dla mnie najlepszy, po Kryspinie i Anecie, występ wieczoru.
Solówki:
Ania - strasznie ją lubię, jak zwykle wulkan pozytywnej energii.
Greg - ani mnie to ziębi, ani grzeje, jakoś nie podchodzi mi jego taniec i w ogóle całokształt, ale dobrze mu życzę, żeby te hot13 się wreszcie od niego odwaliły i miał chłopak święty spokój
Łukasz - slow motion... Ziew.
Milla - bardzo mi się podobało, dynamika i energia, to lubię.
Kamil - drażni mnie, denerwuje i irytuje. Tyle.
Justyna - pomijając to, że wcale nie wyglądała jakoś specjalnie pięknie, to jej solówka też zbytnio mnie nie zachwyciła.
Wylot Łukasza - bardzo dobrze. Wylot Milli - źle. Justyna była gorsza.
A co do par, to będzie ciekawie, chociaż denerwuje mnie, że Żaneta cały czas ma coś w okolicach jazz czy modern, tak samo jak to, że Aneta znowu trafia na coś pokrewnego do dancehall. Za to bardzo chcę zobaczyć salsę, Kasię tańczącą tango(mrrau! uwielbiam ten taniec. Kasię też uwielbiam) i pop Justyny, może wreszcie się do niej przekonam.
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
Ostatnio zmieniony przez phoenix 2008-05-01, 20:48, w całości zmieniany 2 razy
Uff, troszkę opóżniona relacja, ale w górach ciężko o neta
Ale przynajmniej mam troszkę bardziej myśli poukładane, więc tak:
ogólne wrażenie- fajnie fajnie fajnie!
duety:
Artur i Żaneta- naprawdę na plus! Zastanawiałam się, jak będą wyglądać ich relacje, ale Artur pokazał się jeszcze dobrym człowiekiem, nie tylko tancerzem I wykrzesał wiele dobrego z Żanety. Piękny taniec!
Justyna i Kamil- zdziwiłam się ocenami jury, bo mi naprawdę bardzo się podobało!
Kasia i Łukasz- Milla okej, ale Łukasz... Bardzo kiepsko się prezentował i ogólnie nie poruszył mnie w ogóle ten taniec...
Kryspin i Aneta- PIĘKNIE!! Byłam urzeczona, wpatrując się w ten taniec i cieszę się, że Kryspin mnie nie zawiódł Jego skok nad Anetą był niesamowity, musiałam szczękę z podłogi zbierać I widać, że się polubili. A Kryspin zaczyna szaleć, no no.
Gieorgij i Ania- w ogólnie mi się nie podobało... Za mało hh, za mało emocji... Poza tym konwencja baśni nie pasuje mi do hip hopu
Kasia i Patryk- faktycznie, choreografia była świetnie ułożona- Kaśka zatańczyła za dwie osoby pięknie i zjawiskowo (wyglądała też bajecznie- te nogi!), a Patryk nie przeszkadzał. I dobrze.
Solówki:
Ania- energicznie i ładnie
Justyna- mnie też średnio uwiodła...
Kasia- dużo energii i radości, ogólnie fajnie, ale pierwsza podobała mi się o wiele bardziej
Gieorgij- lepiej niż ostatnio, ale wciąż bez zachwytu.. Dobrze mu Augustin powiedział!
Kamil- gdyby nie ta mina zażynanego jelonka to byłoby bardzo okej
Łukasz- słabo
Iza Miko była faktycznie zbędna, ale na szczęście, nie było jej tak dużo
Piróg naprawdę przeginał- to samo można powiedzieć w zupełnie innych słowach, też dających do myślania, a mieszczących się w pewnych granicach. Czytałam wywiady z nim, bo zastanawiałam się, czy jego chamstwo ma jakieś uzasadnienie, niestety, nic takiego się nie okazało.
Hehe, i z kulis też najbardziej podobało mi się Viet: "Kryspin... Kryspin is Kryspin, what can I say"
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Kasia & Kamil - szkoda ze znowu razem tancza. Kasia jest naprawde niezla, ale nie kupuje tego pseudo-romantyzmu i min Kamila. Obawiam sie ze w tym tancu przejdzie pod tym wzgledem sam siebie . I Kamil niestety jest raczej malo wszechstronny. Ale super ze tango. GO Kasia! (++)
Ania & Kryspin - mysle ze powinno byc dobrze. Zeby tylko dali fajna muzyke; cos w klimacie tanca. Trzymam kciuki za Kryspina. (+++)
Aneta & Gieorgij - tu tez niby powinno byc ok, ale mam mieszane uczucia. Aneta tanczac duety w swoim stylu nie popisala sie do tej pory. Poza tym chyba jest jeszcze (mam nadzieje) w tym kraju jakis inny choreograf od hh niż Jujka! (++)
Żaneta & Patryk - uch... jakos mam przeczucie, ze bedzie tragedia Ciekawe czy Żaneta potrafi tanczyc cokolwiek innego niz jazz/modern? (+)
Justyna & Artur - on sobie poradzi w tym stylu bez problemu, a Justyna jest dla mnie zagadka. Ale w sumie dobrze jej poszlo w jazz'ie, wiec... Bedzie miedzy nimi na pewno spora roznica wzrostu ;P (++)
Na podstawie dotychczasowych dokonan i dostepnych kombinacji obstawiam, ze zagrozeni beda: Patryk + Zaneta, Aneta + Gieorgij, Kasia + Kami
ahhh moja koleej ^^
Arur & Żaneta - no, no wreszcie Żaneta wyglądała jak dziewczyNa a nie dziewczynKA i jakby wydoroślała przy Arturze. ładny taniec ale bez rewelacji xd
Ania & Gierogij - co on miał na głowie wyglądał jak Bill z TH O_o taniec w sumie ok, ale taki małohiphopowy.
Kasia & Patryk - nie podobał mi sie ten taniec, strasznie dużo podnoszeń a mało tańca, no ale najgorzej nie było xd
Kasia & Łukasz - beidny chłopak ciągle jazz losuje a nie bradzo mu to idzie.
Kamil & Justyna - nawet nawet ta salsa, mi sie podobała tylko muzyka źle dobrana
Aneta & Kryspin - show było niezłe. świetny klimat, ciuchy muzyka, tylko Aneta tak jakoś te ruchy miała do połowy wszystkie ;dd ale prawie nie było widać ^^
jakoś tak bez emocji odcinek, było mi w sumie obojętnie kto odpadnie no może poza Arturem
APEL DO TVNu!
Boże dajcie jakies inne tańce, a nie tylko jazz i hip hop bo to już nuuudne jeest.
Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-02, 19:17
Cytat
APEL DO TVNu!
Boże dajcie jakies inne tańce, a nie tylko jazz i hip hop bo to już nuuudne jeest.
No właśnie, chcemy taniec brzucha w wykonaniu Żanci i Patryka!
Ale są chyba nadzieje, że twórcy (bo nie wiem, kto te tańce wybiera) wrzucą do koszyka jakieś inne, ciekawe style, w końcu w następnym odcinku mamy tango i salsę, więc może ekipa pójdzie dalej i będzie ciekawie
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
tez sie zgadzam co do tych stylów tanecznych. ciągle to samo, w poprzedniej edycji było bardziej różnorodnie.
ejj jak macie już kogoś porywać to Żanetę, Patryka zostawcie w spokoju ;pp widzę, że po tym odcinku trochę z was się bardziej do niego przekonało, więc ja się cieszę ^^
ale jak teraz porwiecie Żanetę, to sorry was bardzo, ale wróci Milla. a jej już tego oszczędźcie ;pp
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-05-02, 20:21
powtarzał dokładnie wszystko co mówiłam przed TV
mówił prawdę. nie we wszystkim, ale w większości
Wysłany: 2008-05-02, 20:57
Ja o wiele bardziej przekonałem się do Żanety... do Patryka raczej się nie przekonam... co wy tak z porywaniem tej Żanety... Teraz za późno,żeby Roksana wróciła... !
mam nadzieję, że Żaneta odpadnie wcześniej od Kasi. niemożliwe, żeby było inaczej ^^
ja też się zgadzałam z Pirógiem w wielu rzeczach, ale czasami trochę przesadzał. może faktycznie mu było za ciasno, bo zawsze to się tak rozkłada xd
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum