Kinga wyglądała dziwacznie tzn głowa ok (fajna gryzura), ale ten dól...ble. Jak z bazaru.
Taniec poczatkowy słaby; okropne stroje (dzisiejszy odcinek sponsoruje folia aluminiowa ) i jak zwykle synchronów nie stwierdzono.
Iza Miko wygląda ładnie i hehe prawie sie rozesmiala gdy Kinga stwierdziła, że amerykanie mogą się od nas uczyc.
Pary:
Żaneta i Artur (modern) - zaskakująco dobrze, bo nie podejrzewałam że to moze wypalic; dobre synchrony; fajne emocje i wciągneło mnie; ładna sukienka Żanety. Ciekawe, że Iza nie skomentowała wcale tańca Żanety i tylko potwierdziła profesjonalizm Artura.
Ania i Georgij (hh) - dziwne to było i na hh raczej nie wyglądało. Nie lubie choreografii Jujki. Co Greg miał na głowe?
Kasia (biurwa ) i Patryk (pop) - Fajna piosenka i choreografia. Kasia była niezła i sexy, a Patryk niezdarny i tak jakby przerażony. Augustin jest obleśny a Piróg komplementy podaje czasem w takiej formie, że na miejscu Patryka wolałabym żeby po prostu zjechał mnie jak zwykle.
Kasia i Łukasz (jazz?) - Łukasz jest strasznie drewniany. Kasia OK. Dobry komentarz od Augustina na temat Łukasza. Bardzo to było nijakie. Coż Kasiu jak bieżesz udział w reality show to się przygotuj na komentarze.
Justyna i Kamil (salsa) - nie podobało mi się, zero emocji. Mogłoby się obejśc bez techniki, ale w salsie musi byc energia. Iza jest baaaaardzo dyplomatyczna. Chyba nie chce powiedziec nic niemiłego, ale cięzko też coś dobrego.
Aneta i Kryspin (rock'n'roll) - fajnie, energetycznie, bardzo w klimacie tańca, super piosenka i stroje. Kryspin dobre triki, Aneta trochę jakby niepewnie.
OK: Żaneta+Artur, Aneta+Kryspin, ewentualnie Kasia+Patryk (ale dzięki Kasi), wiec w pełni popieram decyzję jurorów
Solo:
Ania - niespecjalnie
Georgij - dośc dobrze, ale działa mi ten bufoniasty chłopiec na nerwy
Kasia - poprzednie solo bardziej mi sie podobalo, ale Kasia jest dobra tancerka
Łukasz - może tanczy w wielu stylach ale w żadnym dobrze
Justyna - też niespecjalnie. Chyba juz bardzo niekomfortowo czuje się w roli "uwodzicielki"
Kamil - ech jaka okropna muzyka i ta mina zranionego psa
Było mi zupełnie obojetne kto odpadnie. Kasia odpadła, bo ludzie jej nie lubia. Łukasz w końcu!
Zaskoczenie.
Moja murowana para do solowek - Kasia i Patryk - bezpieczni!
Ale parę, która odpadła, typowałam prawidłowo.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
No więc: Artur i Żaneta - super. Jestm pod ogromnym wrażeniem Artura, świetnie dał sobie radę. Żaneta też fajnie szkoda tylko,że taka głupiutka jest. Kasia i Patryk - Kasia świetnie, Patryk jak zwykle mi się nie podobał. Kasia tańczyła za dwie osoby. Justyna i Kamil - średnio, Justyna bardziej mi się z tego duetu podobała. Łukasz i Milla - również srednio, w sumie obyło się bez żadnych większych wrażeń. Aneta i Kryspin - Kryspn super! Aneta, średnio, dobrze jej Piróg powiedział, że powinna spiąć dupkę. No i Gieorgij i Ania - dzisiaj mi się nie podobało, dla mnie w ogóle to hip hopu nie przypominało. Co do solówek najbardziej podobała mi się Justyny i Ani. Można się było spodziewać że, odpadnie Łukasz i Milla. A co do Gieorgija, jak dla mnie z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej drażniący.
Kurczę, zdałam sobie sprawę, że w ogóle już we mnie ten program emocji nie budzi, w pierwszej edycji to brr jak na szpilkach zawsze siedziałam a teraz takie to jakieś nijakie i bezbarwne imo.
Poziom mocno średni moim zdaniem, nic nie zachwyciło, nie wiem czy to kwestia choreografii, czy dobrania partnerów, nie wiem...
Ale przynajmniej jakoś tak się pozytywnie skończyło, bo i Milla i Łukasz wydawali się zadowoleni...
Iza Miko jakaś mało widoczna była, równie dobrze mogłoby jej nie być.
Michał tam Gieorgijowi reprymendy chyba udziela, w kulisach widać
Eee, trza było mecza na dwójce obejrzeć, bo naprawdę nic ciekawego
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Mila i Łukasz odpadli..nawet sie ciesze..choć kasia ładnie tanczyła...
Czy tylko ja miałam takie wrazenie, ze kinga cały czas cytowała wypowiedzi z naszego forum? moze mi sie tylko zdawało...
Nie wiem po co była ta Iza miko w tym programie..jeszce jakby cos zatanczyła..no ale tak.. a tance to ogolnie było fajnie.
Justyna cały czas ma złe komentarze o Augustina, szczególnie o złej pracy nóg..wiec w koncu niue wiem..ona jest az tak zła?
Patryk jak to Patryk mało tanca w tancu..prawie w ogóle..
Kryspin i Anteta bardzo fajnie zatanczyli. podobało mi sie..
Kasia mila i Łukasz..łukasz znowu jak słon.. a kasia całkiem fajnie.
Kasia kubalska.. tez mi sie podobało..nalatała sie dziewczyna.
Ania i giorgij.. w sumie to mi sie nie poobało.. nie było tak zle..ale dobrze tez nie było.
Zaneta i Artur-hmm. nawet fajnie, ale nadal strasznie mi do siebie nie pasują.
Kamil- tak sobie bylo...
Kasia i Kryspin nie byli zagrozeni.. lols..
no to chyba narazie tyle..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Mi szkoda ze Milla odpadła..:(
Ciesze sie ze Artur dobrze zatanczyl i bedzie w nast. odcinku. Tak samo jak Ania.. energrtyczna dziewczyna..:)
Coz Miko jakas niespecjalna.. a robia z niej taka gwiazde.. hmm.. ale ok..
Najlepszy text dzis to JESTEM CAŁY TWÓJ w wyk Egusia
Poza tym Kinga ladnie ubrana ale góre bym zakryła zdecydowanie..
Gieorgij faktycznie nie umie przyjąc krytyki i top bardzo
bez przesady
kiedy Pirog mu docinal, ze chcialby tanczyc tylko ze swoim odbiciem, G. nie odpowiedzial nic w ogole, Ania tylko probowala bronic tanca
jak mowi - zle
jak milczy - tez zle?
wszystkim tancerzom daleko do tego samouwielbienia, jakie prezentuje imho Kinga Rusin i niektorzy z jurorow
i ich prawo, bo dobrze znac swoja wartosc
tylko glupio to wytykac innym
[ Dodano: 2008-04-30, 23:27 ]
Justine napisał/a
Najlepszy text dzis to JESTEM CAŁY TWÓJ w wyk Egusia
no dobra odcinek bardzo mi sie podobal:D
Zaneta Artur-najlepszy wystep dzis bardzo fajnie i bylo calkiem rowno nie spodziewalem sie ze Artur tak niezle tanczy Jazz
Lukasz Milla-dzieki bogu wywalili czlowieka zwolnione tempo<uff> Milla fajnie tanczyla ale ten ich taniec taki taki wolny bez emocji
Kamil Justyna - mi sie podobalo nie byl to bog wie co ale bylo ok
Giergij Ania- takie to nie hip hopowe...ale nawet mi sie podobalo ale zasluzyli na nominacje nie bylo to najlepsze ale bylo poprawne
Kasia Patryk-bardzo fajnie podobalo mi sie i bardzo sie cieszylem ze nie byli nominowani:D
i to co zostalo na koniec Aneta Kryspin -obok Artura i Zanety najlepszy wystep dzis energia fajne widowisko noi zaskoczylo mnie podnoszenia:D
solowki dos przecietne zadna nie powalila
bardzo sie ciesze ze Slon vel zwolnione tempo odpadl juz nie moglem patrezc jak powolnie tanczy a Milla no coz i tak jej juz nie powinno byc w programie wiec...
Pirog mnie zaczyna denerwowac zwalala sie o wszystko do wszystkich a dzis na takie oceny nie zaslugiwali bo odcinek na niezlym poziomie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum