Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/04/30][Odc. 9 (edycja II)]Czwarty odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2008-04-30, 22:08   [2008/04/30][Odc. 9 (edycja II)]Czwarty odcinek na żywo.

Zapraszam do komentowania:)

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-30, 22:10   

tak obstawiałam tę dwójkę, że odpadnie. Gieorgij faktycznie nie umie przyjąc krytyki i top bardzo :?

aga2911
Tubylec

Wysłany: 2008-04-30, 22:12   

Kinga wyglądała dziwacznie tzn głowa ok (fajna gryzura), ale ten dól...ble. Jak z bazaru.

Taniec poczatkowy słaby; okropne stroje (dzisiejszy odcinek sponsoruje folia aluminiowa :D ) i jak zwykle synchronów nie stwierdzono.

Iza Miko wygląda ładnie i hehe prawie sie rozesmiala gdy Kinga stwierdziła, że amerykanie mogą się od nas uczyc.

Pary:
Żaneta i Artur (modern) - zaskakująco dobrze, bo nie podejrzewałam że to moze wypalic; dobre synchrony; fajne emocje i wciągneło mnie; ładna sukienka Żanety. Ciekawe, że Iza nie skomentowała wcale tańca Żanety i tylko potwierdziła profesjonalizm Artura.

Ania i Georgij (hh) - dziwne to było i na hh raczej nie wyglądało. Nie lubie choreografii Jujki. Co Greg miał na głowe?

Kasia (biurwa :D ) i Patryk (pop) - Fajna piosenka i choreografia. Kasia była niezła i sexy, a Patryk niezdarny i tak jakby przerażony. Augustin jest obleśny a Piróg komplementy podaje czasem w takiej formie, że na miejscu Patryka wolałabym żeby po prostu zjechał mnie jak zwykle.

Kasia i Łukasz (jazz?) - Łukasz jest strasznie drewniany. Kasia OK. Dobry komentarz od Augustina na temat Łukasza. Bardzo to było nijakie. Coż Kasiu jak bieżesz udział w reality show to się przygotuj na komentarze.

Justyna i Kamil (salsa) - nie podobało mi się, zero emocji. Mogłoby się obejśc bez techniki, ale w salsie musi byc energia. Iza jest baaaaardzo dyplomatyczna. Chyba nie chce powiedziec nic niemiłego, ale cięzko też coś dobrego.

Aneta i Kryspin (rock'n'roll) - fajnie, energetycznie, bardzo w klimacie tańca, super piosenka i stroje. Kryspin dobre triki, Aneta trochę jakby niepewnie.

OK: Żaneta+Artur, Aneta+Kryspin, ewentualnie Kasia+Patryk (ale dzięki Kasi), wiec w pełni popieram decyzję jurorów

Solo:
Ania - niespecjalnie
Georgij - dośc dobrze, ale działa mi ten bufoniasty chłopiec na nerwy
Kasia - poprzednie solo bardziej mi sie podobalo, ale Kasia jest dobra tancerka
Łukasz - może tanczy w wielu stylach ale w żadnym dobrze
Justyna - też niespecjalnie. Chyba juz bardzo niekomfortowo czuje się w roli "uwodzicielki"
Kamil - ech jaka okropna muzyka i ta mina zranionego psa

Było mi zupełnie obojetne kto odpadnie. Kasia odpadła, bo ludzie jej nie lubia. Łukasz w końcu!
For me
And I'm feeling good
http://youtube.com/watch?v=nowyOrWu5jM

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-04-30, 22:14   

Zaskoczenie.
Moja murowana para do solowek - Kasia i Patryk - bezpieczni!

Ale parę, która odpadła, typowałam prawidłowo.
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-04-30, 22:14   

No więc: Artur i Żaneta - super. Jestm pod ogromnym wrażeniem Artura, świetnie dał sobie radę. Żaneta też fajnie szkoda tylko,że taka głupiutka jest. Kasia i Patryk - Kasia świetnie, Patryk jak zwykle mi się nie podobał. Kasia tańczyła za dwie osoby. Justyna i Kamil - średnio, Justyna bardziej mi się z tego duetu podobała. Łukasz i Milla - również srednio, w sumie obyło się bez żadnych większych wrażeń. Aneta i Kryspin - Kryspn super! ;) Aneta, średnio, dobrze jej Piróg powiedział, że powinna spiąć dupkę. No i Gieorgij i Ania - dzisiaj mi się nie podobało, dla mnie w ogóle to hip hopu nie przypominało. Co do solówek najbardziej podobała mi się Justyny i Ani. Można się było spodziewać że, odpadnie Łukasz i Milla. A co do Gieorgija, jak dla mnie z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej drażniący.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-30, 22:17   

Kurczę, zdałam sobie sprawę, że w ogóle już we mnie ten program emocji nie budzi, w pierwszej edycji to brr jak na szpilkach zawsze siedziałam :jezor: a teraz takie to jakieś nijakie i bezbarwne imo.

Poziom mocno średni moim zdaniem, nic nie zachwyciło, nie wiem czy to kwestia choreografii, czy dobrania partnerów, nie wiem...

Ale przynajmniej jakoś tak się pozytywnie skończyło, bo i Milla i Łukasz wydawali się zadowoleni... :P

Iza Miko jakaś mało widoczna była, równie dobrze mogłoby jej nie być.

Michał tam Gieorgijowi reprymendy chyba udziela, w kulisach widać :jezor:

Eee, trza było mecza na dwójce obejrzeć, bo naprawdę nic ciekawego :jezor:

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Asia_88 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-04-30, 22:17   

najlepsza para wieczoru: Żaneta i Artur wielki brawa dla nich
para najgorsza: Ania i Georgij

wolałabym pożegnać Justynę i Gieorgija, niestety po raz kolejny odpadła Kasia nad czym ubolewam

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-04-30, 22:18   

Mila i Łukasz odpadli..nawet sie ciesze..choć kasia ładnie tanczyła...

Czy tylko ja miałam takie wrazenie, ze kinga cały czas cytowała wypowiedzi z naszego forum? moze mi sie tylko zdawało...

Nie wiem po co była ta Iza miko w tym programie..jeszce jakby cos zatanczyła..no ale tak.. a tance to ogolnie było fajnie.
Justyna cały czas ma złe komentarze o Augustina, szczególnie o złej pracy nóg..wiec w koncu niue wiem..ona jest az tak zła?
Patryk jak to Patryk mało tanca w tancu..prawie w ogóle..
Kryspin i Anteta bardzo fajnie zatanczyli. podobało mi sie..
Kasia mila i Łukasz..łukasz znowu jak słon.. a kasia całkiem fajnie.
Kasia kubalska.. tez mi sie podobało..nalatała sie dziewczyna.
Ania i giorgij.. w sumie to mi sie nie poobało.. nie było tak zle..ale dobrze tez nie było.
Zaneta i Artur-hmm. nawet fajnie, ale nadal strasznie mi do siebie nie pasują.
Kamil- tak sobie bylo...

Kasia i Kryspin nie byli zagrozeni.. lols..

no to chyba narazie tyle..

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-30, 22:21   

Mi szkoda ze Milla odpadła..:(
Ciesze sie ze Artur dobrze zatanczyl i bedzie w nast. odcinku. Tak samo jak Ania.. energrtyczna dziewczyna..:)
Coz Miko jakas niespecjalna.. a robia z niej taka gwiazde.. hmm.. ale ok..
Najlepszy text dzis to JESTEM CAŁY TWÓJ w wyk Egusia :)
Poza tym Kinga ladnie ubrana ale góre bym zakryła zdecydowanie..

abcd_ 
Przebijam się

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-30, 22:24   

i znowu zostala ta zaneta i geo cos tam ;/;/ masakraa no mogli by odpasc a nie ;/;/ bezsensu

Snape
Przebijam się

Wysłany: 2008-04-30, 22:24   

Magda83 napisał/a
Gieorgij faktycznie nie umie przyjąc krytyki i top bardzo

bez przesady
kiedy Pirog mu docinal, ze chcialby tanczyc tylko ze swoim odbiciem, G. nie odpowiedzial nic w ogole, Ania tylko probowala bronic tanca

jak mowi - zle
jak milczy - tez zle?
;)

wszystkim tancerzom daleko do tego samouwielbienia, jakie prezentuje imho Kinga Rusin i niektorzy z jurorow
i ich prawo, bo dobrze znac swoja wartosc
tylko glupio to wytykac innym

[ Dodano: 2008-04-30, 23:27 ]
Justine napisał/a
Najlepszy text dzis to JESTEM CAŁY TWÓJ w wyk Egusia :)

no i o przekłuwaniu nocnym przez Piroga ;)

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-30, 22:29   

Snape napisał/a
bez przesady
kiedy Pirog mu docinal, ze chcialby tanczyc tylko ze swoim odbiciem, G. nie odpowiedzial nic w ogole, Ania tylko probowala bronic tanca
wystarczyło spojrzec na minę a to co się działo w jego głowie można było się domyślec, bo chłopak zabija wzrokiem :? jeszcze brakuje tego żeby pyskował :roll:

baba
Kandydat

Wysłany: 2008-04-30, 22:38   

wie ktos do jakiego kawalka tanczyla justyna albo gdzie znalezc liste kawalkow ktore szly podczas solowek

mateo9
Dyskutant

Wysłany: 2008-04-30, 22:39   

no dobra odcinek bardzo mi sie podobal:D
Zaneta Artur-najlepszy wystep dzis bardzo fajnie i bylo calkiem rowno nie spodziewalem sie ze Artur tak niezle tanczy Jazz
Lukasz Milla-dzieki bogu wywalili czlowieka zwolnione tempo<uff> Milla fajnie tanczyla ale ten ich taniec taki taki wolny bez emocji
Kamil Justyna - mi sie podobalo nie byl to bog wie co ale bylo ok
Giergij Ania- takie to nie hip hopowe...ale nawet mi sie podobalo ale zasluzyli na nominacje nie bylo to najlepsze ale bylo poprawne
Kasia Patryk-bardzo fajnie podobalo mi sie i bardzo sie cieszylem ze nie byli nominowani:D
i to co zostalo na koniec Aneta Kryspin -obok Artura i Zanety najlepszy wystep dzis energia fajne widowisko noi zaskoczylo mnie podnoszenia:D

solowki dos przecietne zadna nie powalila

bardzo sie ciesze ze Slon vel zwolnione tempo odpadl juz nie moglem patrezc jak powolnie tanczy :D a Milla no coz i tak jej juz nie powinno byc w programie wiec...

Pirog mnie zaczyna denerwowac zwalala sie o wszystko do wszystkich a dzis na takie oceny nie zaslugiwali bo odcinek na niezlym poziomie

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-04-30, 22:40   

baba napisał/a
wie ktos do jakiego kawalka tanczyla justyna albo gdzie znalezc liste kawalkow ktore szly podczas solowek
przejrzyj najpierw dokładnie stronę główną i tam gdzie jest muzyka taneczna niedługo ktoś zamieści listę :D

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu