Mam pary na następny odcinek.Nie są stuprocentowo pewne.
1.Kasia i Greg- Taniec Współczesny
2.Ania i Artur-Broadway
3.Justyna i (chyba) Kryspin-Hip Hop
matko czyli z tego wynika ze Aneta z Kamilem a ci tancza??
jesli to sie sprawdzi to mozemy miec przepiekny taniec(Kasia i Greg-o ile ten zacznie tanczyc a nie uwielbiac sie na scenie)
Kryspin - HH Już się nie ma co martwić o niego... choć teraz to już będzie cud,żeby uniknąć solówek... Ale tam się go wyratuje... Z Justyną jeszcze... będzie świetnie Ania z Arturem? Też będzie fajny taniec, Gieorgij z Kasią - tu też powinno być bardzo dobrze, ale tylko ze względu na Kasię... Więc Aneta z Kamilem? To będzie - sajgon! I wypada,że będą tańczyć coś z latino... :]!
-------------------------------------------------------------------
Nasz wymarzony finał coraz bliżej choć zamiast Artura teraz chciałbym Justynę... Kryspin,Kasia,Justyna !
moze Aneta nas zaskoczy tak jak z Rock n Roll tez wszyscy juz skazywali ich na solowki...ale teraz jedna para bedzie zagrozona wiec male prawdopodobienstwo ze to bedzie Latino Anety
Jeżeli to prawda,że Aneta tańczyła latino... to świetna wiadomość Ja się nie boję o ich taniec, ona z Kryspinem tańczy jak ,,olśniona"! Ale teraz zostało 8 osób, a 6 będzie tańczyło solo, więc ciężko będzie uniknąć zagrożenia... !
Jeżeli to prawda,że Aneta tańczyła latino... to świetna wiadomość Ja się nie boję o ich taniec, ona z Kryspinem tańczy jak ,,olśniona! Ale teraz zostało 8 osób, a 6 będzie tańczyło solo, więc ciężko będzie uniknąć zagrożenia... !
Otóż to! W I edycji Gleba z Natalia swietnie zatanczyli salse, a byli i tak nominowani do solowek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum