Wg mnie
Artur i Justyna - było bardzo klimatycznie, jednak mało tańca. Bardzo dużo sexi figur i wicia sie, ale ogolnie fajnie.
Kasia i Kamil - Kasia w swoim żywiole, a Kamili pozostał w cieniu. Czasem miałam wrażenie, że zaraz nie wyrobi za Kaśką
Aneta i Gieorgij - bardzo mi się podobało, fajna choreografia, równo, z energią ale sądzę że mogło być więcej kroków gdzie tańczą "razem" a nie "osobno"
Ania i Kryspin - Ania zabłysła zdecydowanie,Kryspin osunął się jakby w cień, ale latynos jak sie patrzy
Żaneta i Patryk - choreografia jakaś niefortunna była...jakby tańczyli jakies dwa inne układy. Patryk był taki dziwny w tym modernie brr...
solówki
Kasia - piękna solówka, świetna muzyka
Kamil - czy ja gdzieś już tego nie widziałam? ta solówka była taka sama jak reszta jego solówek ( i jeszcze ten tekst o cioci...żal )
Aneta - podobało mi się
Gieorgij - super muzyka, swietny taniec miodzio ogólnie
Żaneta - jak zwykle ładnie i delikatnie, ale jakby trochę nudno
Patryk - jakoś mi nie leży jego styl tańca
Cieszę się że odpadli Ci co odpadli bo byli jednak najsłabsi. Zaczyna się robić już duża konkurencja.
A co do następnego odcinka to czekam najbardzije na duety Kryspin & Justyna i Kasia & Gieorgij będzie pięknie. Tylko szkoda, że Kryspin ma kontuzję, bo wiadomo napewno będzie musiał zrezygnować z paru pięknych i trudnych figur, które mógłby zrobić, bo przecież nie wszystko można robić ze skręconą kostką.
Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-09, 15:03
Martadelo napisał/a
Nie mogę tego nie napisać. Intro do tego odcinka było powalające! Oglądam i oglądam, i nie mogę wyjść z podziwu. Według mnie - świetna choreografia, świetne wykonanie.
Czytasz mi w myślach, przed chwilą chciałem dokładnie to samo napisać
Intro rzeczywiście było rewelacyjne, profesjonalne, dynamiczne, efektowne i przede wszystkim cała ekipa była naprawdę świetnie zgrana.
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
Intro rzeczywiście było rewelacyjne, profesjonalne, dynamiczne, efektowne i przede wszystkim cała ekipa była naprawdę świetnie zgrana.
Zgadzam się. Na końcu troche się Patryk wyłamał, ale to drobiazg Świetny występ.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-09, 15:18
Jesienna napisał/a
Na końcu troche się Patryk wyłamał, ale to drobiazg
Każdy może się pomylić, ale że jego pomyłki są (były) najbardziej widoczne, to już druga sprawa
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
Mi też się bardzo podobało to intro, byli naprawdę zgrani i choreografia była super. widać, że każdy sobie poradził. muszę jeszcze raz obejrzeć na plejadzie ;d a kto układał choreografię do tego tańca?
_________________ we are a part of the rhythm nation.
haha. napewno nie jujka.. a tak na powaznie to nie wiem..
i to było najlepsze intro w tej edycji chyba..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Artur i Justyna - moim zdaniem najlepszy taniec odcinka i chyba nie przesadzę mówiąc, że był to najlepszy taniec drugiej edycji YCD.
Wielki szacunek dla choreografa.
Technicznie było świetnie równe synchrony, podnoszenia i partnerowania. Doskonały klimat, czuło się emocje tancerzy, było to bardzo prawdziwe i pięknie przekazane:)
Kasia i Kamil - słusznie obawiałam sie o Kamila, towarzyskie mu najwyraźniej nie leża, za to Kasia pięknie, ta dynamika pasja wymalowana na jej twarzy.
Aneta i Gieorgij - trafiły na siebie 2 gwiazdeczki, choreografia bardzo mi sie podobała taniec mniej
Ania i Kryspin - jedyne co mi sie nie podobało to zachowanie Kryspina na próbach. Współczuje Ani marudnego partnera. Musi mieć dziewczyna anielską cierpliwość. Co do tańca bardzo mi się podobał na maksa energetyczny. Świetnie zatańczone, odniosłam jednak wrażenie, że Ania przyćmiła trochę partnera
Żaneta i Patryk - Może mi się wydaje, ale patrząc na nich miałam wrażenie, że oglądam dwa całkiem inne tańce zmontowane ze sobą na potrzebę programu. Choreografia ułożona niewątpliwie pod Patryka, ale niestety sobie nie poradził
solo
Kasia - szczerze spodziewałam się czegoś wiecej, ale mimo to mi się podobało, duży plus za dobór muzyki, ostre brzmienie do Kasi pasuje:)
Kamil - najlepsza męska solówka, bardzo mi sie podobała
Aneta - znów to samo, niczym mnie nie zaskoczyła
Gieorgij - jak dla mnie takie średnie to było, ale duży plus za dobór piosenki mojego ukochanego zespołu
Żaneta - bardzo fajna solówka, szczególnie te obroty
Patryk - mnie nie przekonał
podsumowując solówki bardzo podobał mi się dobór muzyki przez uczestników
Ciesze się, ze odpadł Patryk choć miałam cień nadziei, ze odpadnie Greg. Co do dziewczyn wolałabym za tydzień nie zobaczyć Anety
Artur i Justyna - b. mi sie podobało w tym odcinku byli najlepsi
Kasia i Kamil - Kasia świetnie Kamil słabo przez to ten taniec był taki średni
Aneta i Greg - narazie żaden hh nie powalil w ten edycji ten również nie choć muzyka fajna
Ania i Kryspin - fajnie było naprawde mam nadzieje ze kryspinowi pojdzie rownie dobrze za tydzien bo świetnie tanczy również Ania
Zaneta i Patryk - nie podobało mi się patryk miał nawet klopoty z podnoszeniem jej
Solówki
Kasia - ona jest super , a jej solowka byla najlepsza ze wszystkich
Kamil - moze być zatanczył nawet fajnie , ale ten tekst o cioci był śmieszny
Aneta - eh no niewiem nawet fajnie ale brakuje błysku w tych solowkach myslalem ze bedzie ok ale co chwile jest tak samo chyba juz sie niezmieni
Greg - no to mi sie wreszcie podobalo do bra muzyka uklad bardzo fajny wybił sie
Zaneta - dobrze ze odpala
Patryk - dobrze ze odpadl
Ogólnie ciesze sie ze odpadli ci co odpadli a w następnym odcinku mam nadzieje ze odpadna Aneta i Greg , moimi faworytami sa Artur , Kasia i Ania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum