Najlepszy duet Artur i Justyna oraz Ania i Kryspin Justyna zaskakuje mnie coraz bardziej, w każdym tańcu daje sobie rade, a Artur jak zwykle super Gierogij i Justyna - średnio mi się podobało, wyglądali jakby tańczyli takie same solówki. Żaneta i Patryk - kompletnie mi się nie podobało. Kasia i Kamil - źle nie było, Kasia była świetna, Kamil już troche mniej ;p Co do solówek najbardziej podobała mi się Kamila i Kasi. Aneta jak dla mnie w następnym odcinku może odpaść, niesamowice działa mi na nerwy i nic nowego nie pokazuje. No i dobrze, że odpali Patryk i Żaneta
Artur i Justyna - bardzo mi się podobało, wiedziałam, że Justyna da radę;]
Kasia i Kamil - obawa o Kamila też słuszna, ale Kasia jest niezmiennie the best, nawet jeśli tańczyła sama, zdominowała Kamila, czy co tam innego.
Btw chciałam żeby coś do Amy zatańczyli, ale żeby do tego tango to nie pomyślałam^^.
Żaneta i Patryk - ee, nuda.
Ciało Patryka to żart, ciekawe;P
Aneta i Gieorgij - te zarzuty też były do przewidzenia, taka para Diana i Roofi 2. Tak czy inaczej mnie nie zachwyciło.
Ania i Kryspin - no, i że Kryspin da radę to też wiedziałam;P. Piróg mi chyba pierwszy raz podpadł (w ogóle to on jakiś przybity dzisiaj)^^, takimi tekstami jakoś zawsze jechał po tych, których nie lubiłam/byli mi obojętni.
Pary zagrożone niemal oczywiste (no nie, jakiś przewidywalny ten odcinek:P).
W solówkach szoku nie było (naprawdę przewidywalny...), nie lubię ich komentować jakoś.
Cieszę się że Żaneta poleciała (i że Kasia została.:])
I PATRYK TEŻ POLECIAŁ, HURA, HURA.
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
i git Patryk polecial (nareszcie), szkoda troche Żanety, wolalbym aby to aneta poleciala no ale trudno. Ogolnie odcinek fajny, a finalu sobie nie wyobrazam bez Kryspina, Justyny, Kaski oraz Artura.
Tyle
aa PS
"hot nasti 13" krzyczace na widowni doprowadzaja mnie do szalu xd
Ooo, ale dzisiejsze wyniki mnie zaskoczyły... Zupełnie się tego nie spodziewałam. Bałam sie o Kasię i Kamila.
Patryk odpadł zasłużenie, naprawdę był najsłabszy.
Żaneta tańczy dobrze (choć wciąż nie wiemy, na ile jest wszechstronna), ale zdecydowanie powinna wydorośleć.
Dzisiejszy odcinek był moim zdaniem znacznie lepszy niż poprzednie (choc ilość durnych wstawek dobijała), z wyników jestem zadowolona... szok
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Najlepszy duet Artur i Justyna oraz Ania i Kryspin Justyna zaskakuje mnie coraz bardziej, w każdym tańcu daje sobie rade, a Artur jak zwykle super Gierogij i Justyna - średnio mi się podobało, wyglądali jakby tańczyli takie same solówki. Justyna i Patryk - kompletnie mi się nie podobało.
Krev, a mnie sie wydawało, ze tam jest tylko jedna Justyna
year after year
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
year after year
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
yeah...zanecia odpadła... hurrraa.. no i nie hce mis ei całego odcinka opisywać, wiec powiem ze taniec kryspina i ani mi sie bardzo podobał.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Najlepszy duet Artur i Justyna oraz Ania i Kryspin Justyna zaskakuje mnie coraz bardziej, w każdym tańcu daje sobie rade, a Artur jak zwykle super Gierogij i Justyna - średnio mi się podobało, wyglądali jakby tańczyli takie same solówki. Justyna i Patryk - kompletnie mi się nie podobało.
Krev, a mnie sie wydawało, ze tam jest tylko jedna Justyna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum