Znalazłam coś takiego:
Kasia i Kryspin: Taniec współczesny i hip hop.
Ania i Gieorgij: Jazz i quickstep.
Artur i Justyna: Pop i rumba.
Oj, będzie się działo...
Ja też zupełnie nie widzę Gieorgija w quickstepie... Zresztą jazz też mi się nie widzi, nie wiem dlaczego.
Artur mi do rumby nie pasuje, ale myślę, że da radę, zresztą w rumbie na pierwszym planie jest partnerka
Najbardziej czekam na oba tańce Kasi i Kryspina
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
fajne tance..
wreszcie jakies urozmaicenie..a nie ciagle to samo.. ale dalej jestm przy tym zeby kiedys zatanczyli krakowiaka albo cos w tym stylu.xPP
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Mam nadzieje, że Justyna mu pomoże w tym tańcu ( w końcu to łacina, a ostatnią salsą, udowodniła, że to mimo wszystko jej technika nie przez przypadek)
Jeżeli mimo to nie wyjdzie, to cóż... Artur powinien odpaść, mam tylko nadzieje, ze nie pociągnie za sobą Justyny.
Trzymam za nich kciuki mocno, mocno.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Mam nadzieje, że Justyna mu pomoże w tym tańcu ( w końcu to łacina, a ostatnią salsą, udowodniła, że to mimo wszystko jej technika nie przez przypadek)
Jeżeli mimo to nie wyjdzie, to cóż... Artur powinien odpaść, mam tylko nadzieje, ze nie pociągnie za sobą Justyny.
Trzymam za nich kciuki mocno, mocno.
a ja mam nadzieje, że nawet jak ta rumba mu nie pójdzie to zostanie, bo byłby to jedyny taniec w którym nie dał rady. a prawie każdy z uczestników ma taki taniec na swoim koncie (:
Nowe pary i tańce... Brane z grona:
Artur i justyna- pop
Gieorgij i Ania- Jazz
Kryspin i Kasia- Taniec Współczesny
No to tak:
Fajnie że Ania z Gregiem i Kryspin z Kasią więc Arturowi zostaje Justyna :/ ale ok
Fajnie że Grzesiu będzie tańczyć jazz ale ciekawa jestem jak sobie z nim da rade Ania... i taniec współczesny w wykonaniu Kasi i Kryspina będzie ciekawy ... no i pop...
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-16, 17:53
Artur i justyna- pop myślę, że to będzie sukces
Gieorgij i Ania- Jazz kurcze no, nie wiem czego sie spodziewać, ale trzymam kciuki i paluchy
Kryspin i Kasia - Taniec Współczesny to może być ciekawe , Kasia z charakterkiem i cichy Kryspin
Znalazłam coś takiego:
Kasia i Kryspin: Taniec współczesny i hip hop.
Ania i Gieorgij: Jazz i quickstep.
Artur i Justyna: Pop i rumba.
Czujęęęęę Masakręęęę!!! Gieorgij w quickstepie? Wrrr... o Anię sie nie martwię
Artur w rumbie, też ciekawie ;P No i ten hip-hop Kasi i Kryspina... no ciekawy odcinek sie zapowiada
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
ja sie nad gregiem zastanawiam.. jak sobie w tym quickstepie poradzi.. przeciez nie umiał walca zatanczyc. chyba ze po prostu go olał.. jezleinie to albo bedzie masakra albo nas pozytywnie zaskoczy. (ale powtarzam ze chocby mnie zaskoczył, to i tak nie bedzie moim faworytem, ani go nie ebde lubic.)
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum