Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/05/14][Odc. 11 (edycja II)] Szósty odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

dzagusQ 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-17, 09:41   

Ej no totalna masakra! Sami najlepsi odpadają :/ Aneta, Roxi, Kamil ... Teraz z tych fajnych (dla mnie) został tylko Greg i nawet Kryspin. Wogóle to Aneta pięknie zatańczyła solówkę:)

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-05-17, 09:50   

:/ :/ aż mnie cos trafia jak pomysle ze taka justynka ktora nie umiala zatanczyc poprawnie tanca w ktorym sie specjalizuje dalej jest w programie a kamil i aneta odpadli to :/ wezcie :/ ten program schodzi na psy :/

dzagusQ 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-17, 10:20   

Racja, racja. Nie wiem, czy już jest po co oglądać tą serie. Justynka jest ładna i dlatego ma tylu fanów :/ Ja tam chciałam, żeby teraz była jej kolej do odejścia. Wogóle to chyba obejrze jeszcze jeden odcinek, bo może ktoś zrezygnuje i Anecia wejdzie? :twisted: :mrgreen:

Anet, Shisha - Queens of the DANCEHALL =*

Rudowłosa 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-17, 12:53   

dzagusQ napisał/a
Justynka jest ładna i dlatego ma tylu fanów :/

Nie sądzę, żeby to był argument, bo Aneta też jest bardzo ładną kobietą, o innym typie urody, ale też przepięknym.
Ja zdecydowanie wolę taniec Justyny, od paru odcinków jestem w nim po prostu zakochana! To, co ona wyczynia ze swoimi nogami, to jest bajka, poza tym ma mnóstwo wdzięku i powabu, co czyni jej występy jeszcze piękniejszymi. Anety tańca nie lubiłam, bo był zbyt agresywny, mało kobiecy, w przeciwieństwie do Justyny.
Tutaj więc pojawia się kwestia gustów - dziewczyny przedstawiały zupełnie inne typy, każda miała swój kompletnie odmienny styl, więc nie ma się co kłócić - każdemu podoba się co innego.
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-17, 16:05   

Justyna słabo tańczy?? No chyba wam się na mózg rzuciło...!! :/:/ Nie powinno się powrónywać Anety z Justyną, ale skoro chcecie :
SOLÓWKA :
-Aneta tańczyła 4
-Justyna tańczyła 2
UDANE TAŃCE :
-Aneta - afro jazz, rock'n'roll, (2)
-Justyna - modern jazz (obydwa), pop, salsa z Kryspinem, (4)

Przewaga Justyny... :)

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-17, 16:08   

Jakby Justyna słabo tańczyła to nie było by jej w tej 16 i nie doszła by tak daleko. Jak oglądałam castingi to też myślałam że wybrali ją tylko za nogi, ale potem pokazała że tańczyć to ona umie i to bardzo.

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-17, 16:51   

eh mnie ona jednak nie przekonuje. mam wrażenie że gdyby wyglądała inaczej to ludzie by inaczej ją oceniali a tak hmm..zawyżają troche jej poziom? takie moje zdanie. osobiście uważam że nie jest tak utalentowana jak Ania i Kasia.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-05-17, 16:53   

mnie to przekonuje Greg (faworyt) i genialnie zatańczył :)

lisa 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-05-17, 16:59   

Idiotically napisał/a
eh mnie ona jednak nie przekonuje. mam wrażenie że gdyby wyglądała inaczej to ludzie by inaczej ją oceniali a tak hmm..zawyżają troche jej poziom? takie moje zdanie. osobiście uważam że nie jest tak utalentowana jak Ania i Kasia.

Osobiście uważam, że tańczy lepiej niż Ania i tak samo dobrze jak Kasia. A przy tym ma fajniejszą osobowość od tej drugiej tzn. jest pokorniejsza i skromniejsza.
Przyznaje, że nie byłam za Justyną ani na castingu, ani w Buenos, ani nawet w pierwszych odcinakach na żywo.
Ale przekonała mnie z czasem, naprawdę zaskoczyła, nie podejrzewałam u niej takiej wszechstronności i łatwości uczenia się nowych technik.
Cieszę się, że jest w programie i cieszę się, że nie odpadła w pierwszych odcinkach, wbrew temu czego jej życzyłam na początku bo pokazała na co ją stać i ślicznie się rozwinęła.
Ciężko zapracowała na swoją pozycje z YCD.

I moim zdaniem uroda jej wcale nie pomaga, a wręcz przeciwnie- w jakimś stopniu nawet szkodzi, bo wiadomo ludzie bywają zazdrośni i generalnie ludzie wolą osoby brzydsze, przeciętniejsze, bardziej normalne, niedoskonałe, podobne do nich samych. Tak już jest.

i_mp_ossible_18 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-17, 19:21   

Mam pytanie... w następnym odcinku wszystkie pary przechodzą od razu do solówek i widzowie zadecydują o wszystkim, bo zostały tylko 3 a nie pamiętam jako to było w piewszej edycji:>

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-05-19, 08:03   

Będzie właśnie tak jak piszesz, wszyscy uczestnicy będą tańczyli solówki, niezależnie od tego jak im pójdzie w duetach.
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-19, 08:38   

na pewno tak bedzie bo tylko trzy pary zostaly... aswoja droga strasznie szybko ten czas leci.. pamietam jak byli wszyscy jeszcze a teraz tylko szostka zostala.. smutno bo niedlyugo sie to skonczy juz :(
kurcze chcialabym zeby w finale byla ania justyna i kryspin

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-20, 19:12   

No o ja sie wypowiem.. Ten odcinek mi sie podobal. Bo pary sie idealnie dobrały..
Ania z Arturem.. bardzo fajnie i widac ze sie lubie. Kule energii..
Justyna Kryspin..-pieknie
Greg i Kasia- paso wow!!! i wkoncu David mial okazje cos powiedziec :) na probiee:)
Aneta z Kamilem- no fajniee.. ale wiedzialam ze odpadna..
Jak ten czas leci niedawno bylo Buenos...
Kinga ladnie wygladała, Agustin z Michałem o Boziuuu.. oni tak zawsze muszą :P

monita4 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-20, 21:43   

To był pierwszy odcinek, który naprawę mi się podobał. Kilka tańców było fajnych paso doble i modern jazz Kryspina i Justyny, ale raczej ze względu na choreografię i taniec Kryspina, a nie Justyny. Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały cas podobne style modern, jazz, pop, w ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy Artur, Kryspin, a solówki ma kiepskie. widać, ze nie umie dobrze tańczyć w swojej technice- pierwsze odcinki to pokazały.Augustin zawsze ją krytykował za ugięte kolana itp. A to, że ostatnio salsa była udana to tylko dlatego,że ten taniec nie wymaga tak bardzo jak inne tańce latynoamerykańskie prawidłowej techniki. Tu liczy się wrażenie, zabawa. Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania. Uważam, że w finale powinni, być Kryspin, Kasia i Artur, oni jedyni sprawdzają sie w różnych technikach, a ich solówki są świetne.

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-20, 22:34   

monita4 napisał/a
Augustin

Sorry ale to po prostu mnie razie.. AGUSTIN EGURROLA nie ZADEN AUgustin!!

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu