Ej no totalna masakra! Sami najlepsi odpadają :/ Aneta, Roxi, Kamil ... Teraz z tych fajnych (dla mnie) został tylko Greg i nawet Kryspin. Wogóle to Aneta pięknie zatańczyła solówkę:)
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-05-17, 09:50
:/ :/ aż mnie cos trafia jak pomysle ze taka justynka ktora nie umiala zatanczyc poprawnie tanca w ktorym sie specjalizuje dalej jest w programie a kamil i aneta odpadli to :/ wezcie :/ ten program schodzi na psy :/
Racja, racja. Nie wiem, czy już jest po co oglądać tą serie. Justynka jest ładna i dlatego ma tylu fanów :/ Ja tam chciałam, żeby teraz była jej kolej do odejścia. Wogóle to chyba obejrze jeszcze jeden odcinek, bo może ktoś zrezygnuje i Anecia wejdzie?
Nie sądzę, żeby to był argument, bo Aneta też jest bardzo ładną kobietą, o innym typie urody, ale też przepięknym.
Ja zdecydowanie wolę taniec Justyny, od paru odcinków jestem w nim po prostu zakochana! To, co ona wyczynia ze swoimi nogami, to jest bajka, poza tym ma mnóstwo wdzięku i powabu, co czyni jej występy jeszcze piękniejszymi. Anety tańca nie lubiłam, bo był zbyt agresywny, mało kobiecy, w przeciwieństwie do Justyny.
Tutaj więc pojawia się kwestia gustów - dziewczyny przedstawiały zupełnie inne typy, każda miała swój kompletnie odmienny styl, więc nie ma się co kłócić - każdemu podoba się co innego.
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-17, 16:05
Justyna słabo tańczy?? No chyba wam się na mózg rzuciło...!! :/:/ Nie powinno się powrónywać Anety z Justyną, ale skoro chcecie :
SOLÓWKA :
-Aneta tańczyła 4
-Justyna tańczyła 2
UDANE TAŃCE :
-Aneta - afro jazz, rock'n'roll, (2)
-Justyna - modern jazz (obydwa), pop, salsa z Kryspinem, (4)
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-17, 16:08
Jakby Justyna słabo tańczyła to nie było by jej w tej 16 i nie doszła by tak daleko. Jak oglądałam castingi to też myślałam że wybrali ją tylko za nogi, ale potem pokazała że tańczyć to ona umie i to bardzo.
eh mnie ona jednak nie przekonuje. mam wrażenie że gdyby wyglądała inaczej to ludzie by inaczej ją oceniali a tak hmm..zawyżają troche jej poziom? takie moje zdanie. osobiście uważam że nie jest tak utalentowana jak Ania i Kasia.
eh mnie ona jednak nie przekonuje. mam wrażenie że gdyby wyglądała inaczej to ludzie by inaczej ją oceniali a tak hmm..zawyżają troche jej poziom? takie moje zdanie. osobiście uważam że nie jest tak utalentowana jak Ania i Kasia.
Osobiście uważam, że tańczy lepiej niż Ania i tak samo dobrze jak Kasia. A przy tym ma fajniejszą osobowość od tej drugiej tzn. jest pokorniejsza i skromniejsza.
Przyznaje, że nie byłam za Justyną ani na castingu, ani w Buenos, ani nawet w pierwszych odcinakach na żywo.
Ale przekonała mnie z czasem, naprawdę zaskoczyła, nie podejrzewałam u niej takiej wszechstronności i łatwości uczenia się nowych technik.
Cieszę się, że jest w programie i cieszę się, że nie odpadła w pierwszych odcinkach, wbrew temu czego jej życzyłam na początku bo pokazała na co ją stać i ślicznie się rozwinęła.
Ciężko zapracowała na swoją pozycje z YCD.
I moim zdaniem uroda jej wcale nie pomaga, a wręcz przeciwnie- w jakimś stopniu nawet szkodzi, bo wiadomo ludzie bywają zazdrośni i generalnie ludzie wolą osoby brzydsze, przeciętniejsze, bardziej normalne, niedoskonałe, podobne do nich samych. Tak już jest.
Mam pytanie... w następnym odcinku wszystkie pary przechodzą od razu do solówek i widzowie zadecydują o wszystkim, bo zostały tylko 3 a nie pamiętam jako to było w piewszej edycji:>
Będzie właśnie tak jak piszesz, wszyscy uczestnicy będą tańczyli solówki, niezależnie od tego jak im pójdzie w duetach.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
na pewno tak bedzie bo tylko trzy pary zostaly... aswoja droga strasznie szybko ten czas leci.. pamietam jak byli wszyscy jeszcze a teraz tylko szostka zostala.. smutno bo niedlyugo sie to skonczy juz
kurcze chcialabym zeby w finale byla ania justyna i kryspin
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
No o ja sie wypowiem.. Ten odcinek mi sie podobal. Bo pary sie idealnie dobrały..
Ania z Arturem.. bardzo fajnie i widac ze sie lubie. Kule energii..
Justyna Kryspin..-pieknie
Greg i Kasia- paso wow!!! i wkoncu David mial okazje cos powiedziec na probiee:)
Aneta z Kamilem- no fajniee.. ale wiedzialam ze odpadna..
Jak ten czas leci niedawno bylo Buenos...
Kinga ladnie wygladała, Agustin z Michałem o Boziuuu.. oni tak zawsze muszą
To był pierwszy odcinek, który naprawę mi się podobał. Kilka tańców było fajnych paso doble i modern jazz Kryspina i Justyny, ale raczej ze względu na choreografię i taniec Kryspina, a nie Justyny. Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały cas podobne style modern, jazz, pop, w ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy Artur, Kryspin, a solówki ma kiepskie. widać, ze nie umie dobrze tańczyć w swojej technice- pierwsze odcinki to pokazały.Augustin zawsze ją krytykował za ugięte kolana itp. A to, że ostatnio salsa była udana to tylko dlatego,że ten taniec nie wymaga tak bardzo jak inne tańce latynoamerykańskie prawidłowej techniki. Tu liczy się wrażenie, zabawa. Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania. Uważam, że w finale powinni, być Kryspin, Kasia i Artur, oni jedyni sprawdzają sie w różnych technikach, a ich solówki są świetne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum