To był pierwszy odcinek, który naprawę mi się podobał. Kilka tańców było fajnych paso doble i modern jazz Kryspina i Justyny, ale raczej ze względu na choreografię i taniec Kryspina, a nie Justyny. Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały cas podobne style modern, jazz, pop, w ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy Artur, Kryspin, a solówki ma kiepskie. widać, ze nie umie dobrze tańczyć w swojej technice- pierwsze odcinki to pokazały.Augustin zawsze ją krytykował za ugięte kolana itp. A to, że ostatnio salsa była udana to tylko dlatego,że ten taniec nie wymaga tak bardzo jak inne tańce latynoamerykańskie prawidłowej techniki. Tu liczy się wrażenie, zabawa. Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania. Uważam, że w finale powinni, być Kryspin, Kasia i Artur, oni jedyni sprawdzają sie w różnych technikach, a ich solówki są świetne.
Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały
litosci!!! ja nie wiem gdzie justyna sie lansuje.. w jakim momencie to zauwazylscie..
Idiotically napisał/a
ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy
spoko jak uwazasz ze justyna sobie tylko dlatego radzi bo ma dobrych partnerow.. no blagam! apeluje o odrobine rozsadku! gdyby tak tragoicznie tanczyla nawet z mistrzem swiata by sobie nie radzila kompletnie.. justyna jest niesamowicie uzdolniona i tanczy rewelacyjnie... z kazdym partnerem i z kazdym tancem jest wstanie sobie poradzic na tyle ze ludzie uwielbiaja jej wystepy...
Idiotically napisał/a
Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania
nie ma sensu porownywac justyny do ani, a zreszta ania umie tanczyc a to ze kilka razy zauwazyli pewne bledy przeciez kazdemu sie zdazyc moze, wiele tancerek z tzg krytykowali... nie mow ze justyna nie umie tanczy bo ona umie tanczyc...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum