Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/05/14][Odc. 11 (edycja II)] Szósty odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-21, 06:53   

Cytat
To był pierwszy odcinek, który naprawę mi się podobał. Kilka tańców było fajnych paso doble i modern jazz Kryspina i Justyny, ale raczej ze względu na choreografię i taniec Kryspina, a nie Justyny. Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały cas podobne style modern, jazz, pop, w ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy Artur, Kryspin, a solówki ma kiepskie. widać, ze nie umie dobrze tańczyć w swojej technice- pierwsze odcinki to pokazały.Augustin zawsze ją krytykował za ugięte kolana itp. A to, że ostatnio salsa była udana to tylko dlatego,że ten taniec nie wymaga tak bardzo jak inne tańce latynoamerykańskie prawidłowej techniki. Tu liczy się wrażenie, zabawa. Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania. Uważam, że w finale powinni, być Kryspin, Kasia i Artur, oni jedyni sprawdzają sie w różnych technikach, a ich solówki są świetne.

zgadzam sie w 1000% :shock:

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-05-21, 08:05   

Idiotically napisał/a
Dla mnie Justyna to taka druga Ania Bosak, która losuje cały

litosci!!! ja nie wiem gdzie justyna sie lansuje.. w jakim momencie to zauwazylscie..
Idiotically napisał/a
ostatnich odcinkach trafiają jej się dobrzy partnerzy

spoko jak uwazasz ze justyna sobie tylko dlatego radzi bo ma dobrych partnerow.. no blagam! apeluje o odrobine rozsadku! gdyby tak tragoicznie tanczyla nawet z mistrzem swiata by sobie nie radzila kompletnie.. justyna jest niesamowicie uzdolniona i tanczy rewelacyjnie... z kazdym partnerem i z kazdym tancem jest wstanie sobie poradzic na tyle ze ludzie uwielbiaja jej wystepy...
Idiotically napisał/a
Jakby Justyna brała teraz udział w tzg okazało by sie, ze nie umie dobrze tańczyć. Jak uwielbiana w poprzedniej edycji Ania

nie ma sensu porownywac justyny do ani, a zreszta ania umie tanczyc a to ze kilka razy zauwazyli pewne bledy przeciez kazdemu sie zdazyc moze, wiele tancerek z tzg krytykowali... nie mow ze justyna nie umie tanczy bo ona umie tanczyc...

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-21, 14:38   

sorry ale to nie mój tekst tylko mojej poprzedniczki z którą sie zgadzam wiec z łaski swojej cytuj ODPOWIEDNIE osoby.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu