Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/05/21][Odc. 12 (edycja II)] Siódmy odcinek na żywo.
Autor Wiadomość

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-05-22, 20:50   

phoenix napisał/a
Chociaż to będzie dla nich niewątpliwie niezłe wyzwanie, razem z solówką i openingiem to 5 występów

no własniee..ciekawe jak radzą rade ;p a w ogóle skąd bierzecie liste tych par? ;p

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-22, 20:57   

Ale super, że aż 6 duetów :D
To będzie coś :D Każdy zatańczy z każdym.
I wreszcie locking :P

natusssska 
Dyskutant

Wysłany: 2008-05-23, 09:20   

to moze ja sie wypowiem na temat odcinka.generalnie dobrze ale bez rewelacji.bardzo mi sie podobbal opening.
kasia i krys-wspolczesny rewelacja.wszystko sie komponowalo w calosc-stroje muzyka choreo.oni sa takimi fenomenami ale wole ich ogladac oddzielnie.hip hop byl swietny taki inny.a kasia-piekna kobieta.
justyna i artur-pop mi sie nie podobal.moze dlatego ze po ich poprzednim duecie spodziewalam sie czegos rownie fenomenalego?przecietnie dal mnie.rock'n'roll tez mnie nie zachwycil.o wiele berdziej podobal mi sie ten w wykonaniu anety i kryspipna.a co do justyny-tancerka towarzyska i sie garbi?o boze....
ania i greg-latino kapitalne jesli chodzi o atmosfere.oni swietnie sie bawili i ja z nimi.greg moglby bardiej prostowac kolana ale taki szczegool.jazz tez byl fajny.naprawde mnie zaskoczyli.ale moim zdaniem choreo jagielskiego w tej edycji sa slabsze niz w poprzedniej.
solo;
kasia-rewelacja.urzekla mnie jej solowka.jedna z lepszych w calej histori ycd.
krsypin-strasznie sie denerwowal to bylo widac.te zachwiane piruety...ale mimo wszystko mi sie podobalo.
justyna-przepraszam co to mialo byc?to nie teatr.malo tanca duzo gry aktroskiej.bardzo mmi przypominala jej solowka pod tym wzgledem taniec ani bosak do roxanne.
arur-ale to juz bylo......to nie cyrk.ja naprawde bym chiala zobaczyc jak on tanczy a nie robi salta i inne cuda.
ania-bardzo mi sie podobalo.w koncu nie jive.taka pierwsza prawdziwa latynoamerykaska solwka i ycd
greg-oczarowal mnie tym tancem.neprawde bylo genialnie.podobalo mi sie prawie tak jak solo kasi.
co do osob ktore odpadly
justyna-druga anka bosak.w duetach swietnie w solo masakra.slusznie wyleciala bo choc ania nie miala jakieos swietnego wystepu to nie miala tez zadnej wpadki tak jak justyna z cha cha,no i solowki bez porowniania.jak na moj gust to jescze za malo umiala w swoim stylu zeby przejsc dalej.ale niech sie rozija bo ma talent.
greg-chlopak ma pecha.jak tanczy slabo-wtedy dostaje najwiecej glosow.jak tanczy siwtnie odpada.wydaje mi sie o sluch o nim na pewnmo nie zginie.

Shilon18 
Przebijam się

Wysłany: 2008-05-23, 09:52   

Szkoda mi Justyny tak ładnie tańczyła.... no i Gieorgija tez mi szkoda ... :cry: :cry: A teraz moim faworytem jest Artur

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-24, 15:51   

Dzisiaj weszłam na oficjalną stronę, to co tam się dzieje przechodzi samo siebie. Jakaś dziewczynana forum Grega napisała:
Ratunku Kasia Kubalska odchodzi z programu
Jutro będzie ta wiadomość na stronie-to szok jury nie może uwierzyć
Ale jej nic nie przekonuje-podpisała że odchodzi a na jej miejsce ma wejść Greg.Nie wiem
Ustępując miejsca Gregowi.
Decyzja zapadłą dzisiaj koło godziny 12.00 co on na to.Zawołali go do studia rozmowy trwają.
Skąd to wiem?Mojego znajomego wujek jest tam choreografem.Kaśka podjęła ta decyzje dla Grega.Musiałam to napisać bo nie wierzę.Rozmawiałam z tym choreografem okazuję się że Kaśka długo się zastanawiała i postanowiła dać jemu szansę poza tym ma jakieś problemy osobiste i i tak bu odeszła.
Jestem fanką jej i Grega.Nie wiem co o tym myśleć!!!!Jutro bedzię komunikat na stronie

Ale to jeszcze nie koniec. Ktoś również, puścił plotkę że Artur ma skręconą kostkę, i odchodzi z programu. A na jego miejsce wskakuje Greg. Całe forum ( o ile to można w ogóle nazwać forum) gada o jednym i drugim. Zdesperowane fanki, chyba przekroczyły już wszelkie granice. (:

Ciąg dalszy:
Ludzie jaki młyn panował w TVN.
Kasia chciała zrezygnować dla Grega ale się nie zgodzono.
Kiedy podpisywała umowę zobowiązała się do pozostania w programie aż widzowie będą tego chcieli i może odejść tylko jak będzie miała poważną kontuzję.Poza tym na jej miejsce weszłaby Justyna a nie Greg bo tak jak pisaliście 3 tancerzy i 1 tancerka-nie może tak być.

Kasia została w programie bo nie mogła złamać zasad tej umowy.
Ale stało się coś nieprzewidywalnego.
Wszyscy uczestnicy którzy pozostali dowiedzieli się o tej aferze o tym że Kasia chce dla Grega odejść.
Artur z powodu że na dzisiejszym porannym treningu upadł niefortunnie na kostkę postanowił zrezygnować z programu.Uzasadnił to swoją kontuzją a przy tym powiedział ze spełnił swoje marzenia i misję-zaprezentował się innym,poznali go i jego taniec.poznał inne techniki.Ponieważ powołał się na kontuzję uznano że może odejść a na jego miejsce zgodnie z regulaminem ma wejść Greg.Rozmawiano z Gregiem który nie mógł podobno uwierzyć w to co zrobili dla niego Kasia i Artur.Początkowo nie chciał się zgodzić ale gdy Artur powiedział o kontuzji i regulaminie że wchodzi ten co odpadł-Greg nie miał wybory i wrócił.Ma tańczyć modern z Kasią i locking z Kryspinem.
Jestem szczęśliwa że został i Greg i Kasia a Artura podziwiam.Na razie to wszystko ma być utrzymane w tajemnicy chyba bo chcą na Gregu kasę zbić i w środę nagle pokazać Grega i ogłosić jego wielki powrót.Panie .......-dziękuje za informacje

szkoooda gadać.

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

Ostatnio zmieniony przez krevetka 2008-05-24, 15:58, w całości zmieniany 1 raz  

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 15:58   

Oficjalne forum daje wielką anonimowość... Moża się tam podszyć pod dosłownie każdą osobę. I ludzie w to wierza. Nawet w poprzedniej edycji ekipa która tworzy stronę, dała do newsów wypowiedz Diany (która nie była jej wypowiedzią) Więc nawet oni w to wierzą...

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-24, 15:58   

Żałosne... Niech jeszcze napiszą,że wszyscy oddają mu miejsce, sam będzie tańczył przez dwa LIVE... :/:/!!

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 16:09   

Jeszcze coś dopowiem... Jakbyśmy już mieli nawet w to uwierzyć to się nie da... Bo jakby Kasia zrezygnowała, to na jej miejsce wskoczyła by Justyna a nie Greg.

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-24, 18:28   

Cooo?? hahah... Sranie w banie. jakies fanki Grega nie mogą sie pogodzic z jego odejsciem i z tym ze z Arturem przegrał..
Nie mam nic o Grega ale sorry ma zajefajnych fanów nie ma co.. :lol:Oczywiscie nie wszyscy zeby nie generalizowac potem.

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-05-24, 19:03   

Troche to pogmatwane przyznam . Oby z Arturem to nie byla prawda

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-24, 19:38   

hahahaha nie moge przestać się śmieć z tych głupot. Bez obrazy ale na tym oficjalnym forum piszą pół inteligentni ludzie. Ja przestałem już tam wchodzić bo szkoda czasu mi na takie pierdoły. Żenująco niski poziom a najbardziej denerwuje mnie to że oni wszyscy piszą to bezkarnie. Więc się pytam czy tam wogóle jest jakiś moderator!?

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

NoTaLoNee 
|b-girl.love.dance|

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

V.I.P

Wysłany: 2008-05-24, 19:44   

ja sama nie wiem co o tym myslec. ale to wydaje sie nieprawdopodobne. wiec to pewnie plota.. w stylu pudla.xP

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-05-25, 16:37   

czas i na moje przemyślenia odnośnie tego odcinka.
Openingu nie miałam okazji obejrzec, może potem na plejadzie.
Co do duetów:
Artur&Justyna-ich pierwszy taniec był naprawdę fajny, zresztą podobnie jak drugi. Ich rock and roll był bardzo żywiołowy i energiczny. Poszło im wg mnie dobrze (:
Kasia&Kryspin-taniec współczesny mi się podobał, zresztą hh też. Oddali klimat. Ogólnie fajnie (:
Greg&Ania-bez zachwytu
SOLO:
Kasia-świetniee 8) naprawdę mi się podobało.
Krys-mimo, że dało się zauważyc drobne potknięcia, to uważam, że dobrze zatańczył (:
Justyna-nie podobało mi się
Artur-jak zawsze rewelka
Ania-fajnie
Greg-akurat w tej sooówce mi się podoabł, i był to napewno jeden, ba może i nawet najlepsza jego solówka. Dał radę

Co do werdyktu to się zgadzam. I tyle...
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...

impossible_x3 
oh,hello loui.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-05-25, 16:41   

Szkoda mi Justyny bardzo. ; [
Co do openingu to nie widziałam,bo za późno przyszłam xD
Duety.
Justyna i Artur- rewelacyjnie. <3
Kasia i Kryspin- hh. średnio mi się podobał,ten drugi,też.
Ania i Greg-Świetnie. ; ]

Solówki.
Moim skromnym zdaniem Justyna wypadła najlepiej.
No i Artur oczywiście.

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu